Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

La definició de transport marítim és simplement el moviment físic de mercaderies d’un punt a un altre. I pot prendre diverses formes depenent de la distància que necessita ser coberta i la velocitat requerida del lliurament.

Pot reduir els costos manejant vostè mateix l’enviament de les mercaderies, però pot causar molt menys preocupació si utilitza una companyia d’enviament i logística per a assumir tota la responsabilitat. Per a prendre una decisió informada necessites saber com funciona realment la manera convencional d’enviar mercaderies a nivell global. Quins són els tipus d’enviament? Continua llegint per a saber més…

Tipus d’enviament

Hi ha una àmplia gamma d’opcions d’enviament disponibles que inclouen:

Freight shipping

Aquesta opció s’utilitza per a transportar mercaderies que solen ser massa pesades per al lliurament normal de paquets. La càrrega pot ser enviada per mar, aire, ferrocarril o carretera, depenent de la destinació. Sovint el transport multimodal s’organitza per a portar les seves mercaderies dins dels terminis i a un preu rendible.

El noli per carretera o per terra és un mètode de transport estàndard per al lliurament nacional, que s’utilitza normalment per a les mercaderies petites i mitjanes que són conduïdes per un conductor professional a la destinació.

El ferrocarril és una opció per al transport de mercaderies de major grandària, amb disposició del transport per carretera per a l’etapa final del lliurament.

Container shipping

Per al transport de les mercaderies s’utilitzen grans contenidors que caben en vaixells. Els contenidors es poden compartir per a reduir els costos, i la càrrega es pot recollir en els molls o lliurar-se en camió al destí final.

Els contenidors tenen una superfície estàndard d’entre 20 i 40 peus, la qual cosa permet apilar-los tant per sota com en coberta. Per a aigües costaneres i interiors, els vaixells de menor grandària transportaran els contenidors als naus de la caixa.

Enviaments internacionals

Est és el terme utilitzat per a definir els béns que es lliuren entre països, però no sempre per mar. Els mètodes de transport poden incloure la carretera, el ferrocarril o l’aire, o una mescla de tots. Tot, des de cartes fins a càrrega pesada, es pot enviar d’aquesta manera.
Els tipus d’enviaments internacionals inclouen:

Transport aeri

Els avions de càrrega especials podran transportar mercaderies diàriament a gairebé qualsevol ciutat del món. Una empresa de serveis de noli també organitzarà qualsevol manera de transport addicional necessari per a traslladar mercaderies cap a i des de l’aeroport.

Les tarifes de noli aeri es basen en el pes de les mercaderies, ja que els articles més grans ocuparan més espai en l’aeronau. La seva decisió d’usar el noli aeri o marítim es basarà en el preu, la grandària de la seva càrrega i els temps de lliurament.

Transport marítim

El transport marítim de mercaderies és adequat per a transportar mercaderies a l’estranger, ja que es pot fer allotjament per a tots els pesos, grandàries i formes. Un desavantatge aquí és el temps de entrega, pot ser fins a diverses setmanes, però pot ser fins a sis vegades més barat que el noli aeri.

Els diferents tipus d’enviaments utilitzats per a aquesta manera de transport inclouen:

  • Roll on/ Roll off: on els vaixells transporten tant als passatgers com al transport per carretera directament sobre el vaixell.
  • Els vaixells de càrrega que transporten qualsevol càrrega general de tota mena.
  • Els portadors a granel solen transportar grans quantitats de mercaderies, com a carbó i gra.
  • Tankers que transporten petroli i gas a granel.
  • Charter vessels que operen d’acord amb demandes, costos i condicions de subministrament immediates.

Serveis de Courier

Si enviarà una petita quantitat, el més probable és que utilitzi un servei Courier que es lliuri porta a porta. Un servei de lliurament internacional de missatgeria s’encarregarà de tot el procés, i és un mètode senzill per a organitzar la recollida i lliurament del seu paquet.

La velocitat de lliurament els fa ideals per a enviaments internacionals urgents, ja que són la forma més ràpida d’enviar paquets a tot el món. Generalment no hi ha costos ocults, però poden ser bastant costosos en comparació amb el noli aeri i marítim.

Enviament d’articles fràgils

És necessari embalar acuradament els enviaments fràgils per a evitar danys durant el trànsit. Els articles han d’envasar-se en una caixa d’enviament adequada amb una quantitat adequada d’embolcall de bombolles, insercions ondulades o airbags . La caixa ha de tancar-se i pegar-se amb cinta.

Si estàs enviant l’article a l’estranger, necessites investigar i seleccionar la millor opció d’enviament internacional estàndard. L’assegurança d’enviament és essencial: pots obtenir cobertura completa per a articles perduts i danys.

També ha de tenir coneixement de qualsevol norma o regulació tant de l’origen com de la destinació de l’enviament.

Buscar experts en transport

DRG Solutions pot ajudar amb qualsevol enviament internacional des de Barcelona. Rebrà tota l’ajuda i l’assessorament professionals que necessiti pel que fa al transport, la logística i tot el procés de gestió. Enviar els seus productes per tot el món serà senzill. I donem la millor relació qualitat preu.

Tot el que necessita fer és comentar les seves necessitats amb un assessor en qualsevol moment.