Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

LCL/ LTL - Agrupatge Marítim

Gràcies al nostre equip de professionals, podràs realitzar les teves importacions i exportacions a preus molt competitius.

Pots triar la modalitat que desitgis (INCOTERMS) amb servei fins al port de destinació o fins a les instal·lacions del teu client, en el cas d'importació, podem recollir al teu proveïdor realitzar el transport i fins i tot si ho desitges el despatx de duanes en el port de destinació.

Posem a la teva disposició, poder realitzar els despatxos de duanes d'importació i el lliurament en el lloc requerit, per a les teves exportacions, també disposes en la majoria dels destins de la possibilitat de gestionar l'entrada aduanal si és que així ha estat pactades les condicions amb el teu client.

En determinades destinacions i en determinats productes acceptem amb la corresponent documentació mercaderia IMO.

flete marítimo desde Barcelona

TRANSPORT LCL & LTL

Les nostres sortides a/o des dels principals destins de món són setmanals, amb nosaltres podràs tenir la taula de temps de transit i programar la teva logística de manera segura, fàcil i amb temps.

LCL/ LTL - Agrupatge Marítim

Disposem de traçabilitat perquè puguis seguir amb facilitat on esta la teva mercaderia.

Les nostres cotitzacions són ràpides o pots disposar de taula de preus estables de manera segura per a planificar els teus moviments de mercaderia terrestre de manera segura.

Operador logístico 4pl Barcelona

Comentar que tenim la possibilitat de moure determinades mercaderies perilloses/ADR també amb la corresponent documentació necessària.

Si les teves necessitats són moure càrregues de paqueteria o pallets per Europa, t'oferim la possibilitat d'importar o exportar la teva mercaderia, a preus competitius i amb els millors temps de trànsit a través de la nostra xarxa de col·laboradors.

We can talk you through how we can go about making your supply chain work for you for a change.

Discuss the various options available for transport and international shipping in Barcelona, Spain, and worldwide with one of our experts today.