Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

Demani'ns simplement gestionar un enviament sense complicacions per a un sol article. O bé, hem de configurar tota la seva cadena de subministrament o enviaments regulars. Podem ajudar-lo amb tot, des de solucions de magatzematge fins a un simple courier express, fins a solucions complexes que impliquen múltiples maneres de transport. Tot el que necessita fer és fer-nos saber el que necessita enviar, on i quan.

Ja no hi ha necessitat de passar hores comparant i contrastant totes les opcions d'enviament a Europa des d'Espanya. El nostre equip d'especialistes en logística s'encarrega de tot en el seu nom.

Organitzar els enviaments a Europa de la manera fàcil

Parli'ns de qualsevol enviament a Europa que necessiti organitzar. És un paquet únic? Necessita enviar mercaderies comercialment de manera regular? Estàs enviant articles pesats que podrien ser millors per carretera o mar? Necessita enviar un paquet a Europe Express – potser per aire?

Una vegada que tinguem els detalls, ens posem a treballar. Utilitzem les nostres estretes connexions amb totes les principals empreses de missatgeria i enviament que cobreixen les rutes entre Espanya i la resta d'Europa per a localitzar la millor opció per a vostè.

Courier Service to Europe from Spain

    A vegades, això significa negociar la millor tarifa possible amb un sol transportista. En altres ocasions, significa construir una solució que incorpori múltiples portadors o transport multimodal.

    Ja sigui que enviï palets regularment per tota Europa o enviï un sol document, nosaltres situem la millor solució per a vostè. A continuació, ens assegurem que està aconseguint tots els seus objectius pel que fa al pressupost, el termini de lliurament i molt més.

Com gestionem les caixes de transport en tota Europa

Obtingui tot el que necessita per a organitzar qualsevol cosa, des de l'enviament d'un sol paquet fins a les caixes d'enviament en tota Europa. Tenim fàcil accés a tots els missatgers, incloent estretes relacions de treball amb grans noms com UPS i FedEx. Sabent que regularment els proporcionem una gran quantitat de mitjans personalitzats, fins i tot les empreses d'aquesta grandària solen estar disposades a negociar amb nosaltres per a totes les escales d'enviament. Aquest és el tipus de poder de negociació al qual les empreses petites i mitjanes no solen tenir accés.

Aprofiti els nostres preus competitius per a organitzar l'enviament barat a qualsevol part d'Europa. Treballem amb tots els nostres clients directament, brindant el tipus de servei personal atent que altres proveïdors de logística no fan.

Express Courier Services to Europe

Tingui la seguretat que sempre que es tracti d'enviaments d'empreses internacionals de paqueteria, podem ajudar-lo a organitzar qualsevol escala d'enviament. Tenim una capacitat il·limitada de paquets sense importar el que vulguis enviar o rebre. També obtens una assegurança a tot risc en cada enviament.

Parla'ns dels teus enviaments a Europa, enviaments regulars o del teu paquet únic. Això és transport internacional, simplificat.