Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

About Dangerous Goods Transportation

Amb les rares excepcions aquí descrites, podem ajudar-te a trobar el transportista de mercaderies perilloses ideal per a gairebé qualsevol material que puguis necessitar transportar.

El transport de mercaderies perilloses ha de realitzar-se d'acord amb les normes nacionals i internacionals. Aquestes varien depenent de la manera de transport que s'utilitzi.

Les normes abasten aspectes com la quantitat de mercaderies perilloses que és possible transportar, l'embalatge necessari i les llistes de mercaderies que no poden transportar-se en el mateix contenidor o vehicle.

Tot el que has de fer és comunicar-nos el que necessites transportar i els punts de destí i sortida. Crearem la solució ideal per al transport de qualsevol mercaderia perillosa que puguis tenir.

Logística Química Especializada en Barcelona

Mercaderia Perillosa

Sempre val la pena posar-se en contacte amb nosaltres per a veure si podem trobar una solució. Podem trobar una solució adequada per al transport de gairebé qualsevol mercaderia.

Maneig de logísticade mercaderies perilloses

Pots confiar en nosaltres per a buscar entre tots els tipus de transport de mercaderies perilloses disponibles, a fi de trobar la solució o combinació que millor s'adapti a les teves necessitats particulars.

El marcat de les unitats de transport. El maneig de documents. Declaracions a les autoritats. Notificació a les companyies navilieres especialitzades. Maneguem tots els aspectes del transport de mercaderies que podrien classificar-se com a perilloses o arriscades en el teu nom.

logística de mercancías peligrosas Barcelona

Sempre buscarem empreses de transport que entenguin l'important que és complir amb les regulacions del ADR. Aquest és l'Acord Europeu sobre el Transport Internacional de Mercaderies Perilloses per Carretera, que s'actualitza cada dos anys per la Comissió Econòmica de les Nacions Unides per a Europa (CEPE). També hi ha normes i reglaments de la UE que han de complir-si es vol enviar mercaderies perilloses a, des de o al voltant d'Europa.

Sempre busquem proveïdors amb els certificats de mercaderies perilloses correctes i altres permisos necessaris.

Consulta amb nosaltres

Ens encarreguem de tota la comparació i negociació d'opcions, així com dels controls de compliment legal. Perquè no hagis de fer-ho.