Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Això podria significar un sol missatger. Pot significar múltiples serveis barrejant trànsit terrestre, aeri i marítim. Però la complexitat ja no t'importarà. Perquè tots els passos necessaris per a obtenir el tipus exacte d'enviament de correu que necessites per a aquest paquet en particular -o paquets múltiples, no tenim límit de capacitat-són manejats pel nostre equip d'especialistes en logística.

Necessita una cobertura de risc completa per a protegir aquest paquet?Què tal un missatger exprés per a aquests documents vitals?Necessita complir amb una data límit per al lliurament o aconseguir altres requisits especials perquè l'article que està enviant és valuós o vulnerable?

No importa les seves necessitats, consultem tots els serveis de missatgeria internacional a Barcelona i més enllà i crear el trànsit més adequat en el seu nom.

Enviï documents o asseguri serveis de paquets internacionals a Barcelona

És la manera més fàcil de trobar l'opció ideal per a qualsevol cosa, des del lliurament de documents express fins als serveis de paquets internacionals, a Barcelona. Vostè pot organitzar un sol enviament o enviaments regulars o irregulars en curs amb la mateixa facilitat. Tot el que necessitem són detalls relacionats amb:

  • El que necessites enviar
  • On has d'enviar-ho
  • Quanho necessitis per a arribar a
  • Que important i a quin nivell és el seu pressupost
  • Per què aquest enviament és especial (necessita una cobertura especial o opcions de transport, per exemple)

    Llavors els nostres experts en logística treballaran. Consulten a totes les empreses internacionals de missatgeria i paquets amb les quals treballem (és a dir, a totes) per a localitzar, o en molts casos construir, l’opció de missatgeria que millor s’adapti a les teves necessitats.

    Entrevistar cadascun dels molts serveis de paqueteria internacionals a Barcelona és sens dubte un enfocament que pot intentar aconseguir el millor acord sobre el seu pròxim enviament. Però si vostè vol tenir el millor acord d’origen, l’enviament més adequat concertat i una taxa encara més competitiva.

Triar les millors companyies internacionals de missatgeria a Barcelona

Obtingui una tarifa competitiva per a qualsevol enviament que necessiti organitzar. Consultem a totes les empreses de missatgeria internacional més conegudes -i moltes no tan conegudes- de Barcelona per a assegurar-nos que vostè està enviant el que necessita enviar on ho necessita per a enviar-ho pels mitjans més adequats i que es compleixen tots els seus requisits per a aquest trànsit. Si això significa una escala temporal precipitada o un pressupost ajustat.

Els diferents proveïdors internacionals de serveis de missatgeria solen tenir diferents costos, garanties o cobertura d'assegurances. Uns altres ofereixen diferents velocitats i maneres de transport per a l'enviament. Alguns proveïdors, si és suggerit per un 4PL que té suficient pes darrere -com DRG Solutions- poden oferir descomptes o acords per a diversos enviaments, lliuraments regulars o simplement perquè saben que poden comptar amb nosaltres per a molt més negoci en el futur.

Paqueteria internacional Barcelona

A causa del nostre fàcil accés a totes les empreses de missatgeria que serveixen a Barcelona, incloent als grans noms com UPS i FedEx, tenim aquest poder de negociació vital que sovint manquen les empreses individuals.

Contacti'ns directament per a parlar sobre les millors empreses de missatgeria internacional de Barcelona per al seu enviament específic. Tindrà un servei personal directe i atent des del principi i podrà descansar tranquil sabent que està rebent el seu enviament a alguns dels preus més competitius del mercat. Oferim una capacitat de paquet il·limitada per a tot el que desitgi enviar o rebre juntament amb una assegurança de risc complet.