Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

Amb DRG Solutions, la vostra importació de productes és ara un procés sense problemes i sense complicacions. Això és perquè tenim una àmplia experiència al nostre nom que garanteix que obtinguem tot el que necessita, des de l'embalatge fins a la paperassa i el despatx de duanes, en un sol lloc amb un toc personal. No importa si sou el nostre client més petit o més gran, amb nosaltres se li garanteix un enfocament personal per a cadascuna de les seves necessitats d'importació.

Entenem que descobrir les complexitats dels enviaments internacionals pot ser difícil, però amb nosaltres al costat, això ja no és una preocupació. Així que, quan estigui llest per importar de la Xina a Espanya, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres! El nostre equip professional pot manejar totes les vostres necessitats d'importació, des d'assegurances i seguiment fins a transport marítim i aeri, tot el que necessiteu per a un procés fluid i eficient.

Ens encarreguem dels requisits per importar de la Xina a Espanya perquè no ho hagi de fer

Hi ha nombrosos requisits legals per importar de la Xina a Espanya que ha de complir. I descobrir les complexitats d’aquest exercici juntament amb les barreres de la llengua pot ser complicat. Però això no vol dir que hagi de ser així. Especialment quan tria DRG Solutions per als seus enviaments i importacions internacionals. Fem servir tots els documents requerits per importar de la Xina i també atenem el despatx de duanes necessari.

Amb nosaltres, sempre podreu gaudir de la transparència dels nostres serveis, la professionalitat del nostre equip i les opcions econòmiques que oferim. És per això que importar des de la Xina ja no ha de ser una experiència difícil amb què lluita. En canvi, pot ser perfecte i suau quan escull el soci adequat.

    Ja sigui que necessiti ajuda per comprendre millor els pagaments per al despatx de duanes o el tipus d’impostos que haurà de pagar, podem ajudar-lo amb cadascun d’aquests requisits per importar de la Xina a Espanya.

    Atès que ens associem amb els principals noms mundials a la indústria del shiping, no importa si tria el transport aeri, el transport marítim, el transport per carretera o tots tres: estem al seu costat i llestos per servir, tractant cadascun dels nostres clients amb prioritat, respecte i professionalisme.

Què he de fer per importar productes de la Xina?

Si vostè té un negoci establert o està en procés de llançar un nou negoci important productes de la Xina a Espanya, segurament es preguntarà: què he de fer per importar productes de la Xina? Amb diferents marcs regulatoris i diferents idiomes, entenem que aquest panorama pot semblar difícil de navegar, però estem al seu costat i podem mostrar tots els passos necessaris a seguir per importar des de la Xina.

Moltes empreses importadores confien en nosaltres, sobretot perquè hem estat treballant amb UPS i FedEx durant anys. Però això no és tot! També tenim un ampli poder de negociació a causa de les nostres relacions amb múltiples missatgers, cosa que significa que es pot beneficiar de preus veritablement assequibles.

A més, amb nosaltres, també podeu gaudir d'una relació directa i personalitzada amb el nostre equip que prioritza les vostres necessitats. Ja sigui que tingui una capacitat de paquet il·limitada, vulgueu una assegurança a tot risc o una combinació d'aquests, el nostre equip experimentat i professional pot ajudar. Aleshores, quan estigui preocupat i pensant en què he de fer per importar productes de la Xina, descansi tranquil sabent que amb DRG Solutions, les seves importacions estan en excel·lents mans.