Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

És possible que necessiti un servei de missatgeria ràpida per a enviar un petit paquet o documents per tota la ciutat, per Catalunya o a l'altre extrem d'Espanya. O pot ser que necessiti enviar un paquet gran o diversos enviaments inadequats per tot el món.

On sigui que estigui dins d'aquest espectre, pot confiar en els nostres experts per a assegurar-se que cada aspecte del seu enviament compleixi amb els seus requeriments. Per a pressupost. Per a un període de temps. Per a opcions com a transport exprés i protecció d'assegurances per a articles mentre estan en trànsit.

Vagi més lluny del que qualsevol empresa de missatgeria de Barcelona pot portar-li. Amb un servei de missatgeria personalitzat i rendible, adaptat per a satisfer les seves necessitats.

Aconsegueixi exactament el que necessita del seu servei de missatgeria a Barcelona

Un missatger podria cobrir Barcelona. Un altre podria proporcionar un servei de missatgeria que connecti Barcelona amb Espanya. Una altra podria oferir cobertura global. Alguns poden navegar per terra. Alguns per mar. Alguns per aire. Uns altres dels tres. Tots tindran opcions per a diferents tipus i nivells d'enviament i servei. Tindran restriccions sobre el que poden i no poden enviar. Així com altres opcions i ``extres`` que tenen sentit per a alguns dels seus paquets, però per a uns altres.

Comparar i contrastar totes les companyies de missatgeria a Barcelona pot ser un treball de temps complet en si mateix. Almenys si desitja assegurar-se que no està pagant molt més del que necessita per a l'enviament que necessita enviar.

Per què no posar el treball en mans dels nostres especialistes en logística? No sols compararan i contrastaran les ofertes de totes les companyies d'enviament de correu i paquets, sinó que també usaran la nostra posició dins de la indústria per a negociar el millor acord sobre el mètode d'enviament que té sentit per a vostè. Ja sigui simplement usar el millor correu individual. O una combinació de diversos correus que li estalvia temps i diners en aquest enviament en particular.

    Preus competitius. Aprofiti el nostre poder de negociació de tota la indústria per a obtenir el millor acord sobre el seu enviament.

    Contacte personal amb tots els nostres clients. Gaudeix d’un servei personal atent sense importar si ets el nostre client més petit o més gran.

    Capacitat il·limitada del paquet. Enviar o rebre qualsevol quantitat de paquets o paquets amb facilitat.

    Segur de risc complet. Protegeixi els seus paquets quan estiguin en trànsit amb cobertura d’assegurança completa.

    Estàs buscant un missatger a Barcelona? Enviï’ns els detalls avui per a obtenir als nostres experts en logística sobre el cas. Podem oferir-li un preu clarament calculat en el seu pròxim desafiament logístic. Fins i tot si és “simplement” creant el servei de missatgeria personalitzat perfecte per a enviar des de Barcelona a qualsevol destí en el món.

No hi ha necessitat de triar entre empreses de paqueteria a Barcelona

Com treballem amb totes les empreses de paqueteria de Barcelona -tant noms locals com grans companyies internacionals com UPS i FedEx- sempre podem obtenir els millors serveis de paqueteria o una combinació de missatgers per al seu enviament. Ja sigui que això estigui enviant un paquet a través de Barcelona, a l'altre costat d'Espanya, o al voltant del món.

Sempre tindràs la solució personalitzada perfecta creada per al teu enviament. Gràcies a les nostres relacions de treball amb totes les empreses de missatgeria i paquets que operen en l'àrea local i molt més allà, podem aprofitar el nostre poder de negociació per a aconseguir el millor acord.

Això garanteix que puguem oferir preus molt competitius, no importa el que necessitis enviar o on necessitis enviar-los. Això no vol esmentar proveir una capacitat de paquet il·limitada en tot el que vulguis enviar o rebre, així com segur de risc complet.

Discuteixi el seu enviament directament i personalment amb un dels nostres experts en logística avui. Expliqui'ns sobre el paquet o paquet que desitja enviar entre Barcelona i qualsevol part del món. Li farem saber com li aconseguirem la millor oferta possible i l'enviament més eficient, combinant les ofertes més adequades de totes les empreses de paquets a Barcelona i més enllà.