Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

És possible que necessiti organitzar enviaments regulars de grans mercaderies. O només hagis d'organitzar un enviament de paquet de la Xina barat per a un paquet únic. Siguin quals siguin les seves necessitats, els nostres especialistes en logística creen la solució ideal per a vostè. Gràcies a les nostres relacions de llarga termini amb tots els transportistes, grans i petits, podem negociar un millor tracte.

Ens posarem a la feina per a crear la seva solució personalitzada, utilitzant el nostre poder de negociació per a obtenir el millor valor possible en el seu enviament.

Com fem que l'enviament des de la Xina sigui fàcil

Pot ser difícil saber si vostè està utilitzant la millor opció quan l'enviament de la Xina. Hi ha molts operadors diferents. Tenen millors ofertes per a uns certs volums i ofertes menys atractives per a uns altres. Algunes empreses ofereixen serveis express. Alguns són especialistes en unes certes maneres de transport o tenen restriccions sobre cert tipus de mercaderies que envien. Uns altres podrien cobrir només unes certes parts de la Xina. Després de tot, és un gran país!

Envios desde china a Espana

    Enviar un paquet des de la Xina a Espanya és un llarg trànsit. La millor solució podria ser utilitzar el transport multimodal. Pot requerir l’ús de diversos proveïdors.

    Però amb nosaltres manejant el teu enviament, no hi ha necessitat que et preocupis per res d’això. Ens assegurem que només està pagant el que necessita pagar per a portar els seus productes on han d’anar. Que arribin on els necessites per a arribar a temps.

Aconseguir el millor valor en els enviaments des de la Xina a Espanya

Per a obtenir el millor valor en qualsevol enviament de la Xina a Espanya, utilitzem les nostres relacions amb totes les empreses internacionals de transport de paquets que serveixen a qualsevol part rellevant del món. Treballem tant amb proveïdors locals i europeus com amb grans companyies aèries globals com FedEx i UPS.

Aquests transportistes saben que tornarem a usar-los una vegada i una altra. Això representa un costum significatiu per a ells i, al seu torn, significa que sovint estan disposats a negociar millors tarifes per al seu enviament amb nosaltres. L'escala del seu paquet individual pot ser petita. Però el volum general de treball que proporcionem als transportistes com aquest és gran. Això ens dóna cert poder de negociació seriós, que posem a treballar en el seu nom.

envios de paquetes desde china a españa

Amb una assegurança de risc complet, capacitat il·limitada de paquets en qualsevol cosa que necessiti enviar, i el tipus de contacte personal directe i suport que cap companyia logística estàndard proporciona, li donem tot el que necessita per gestionar tots i cadascun dels enviaments des de la Xina a Espanya. Sense que necessitis aixecar un dit.