Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

És possible que vulgueu prioritzar la velocitat. És possible que tingueu la necessitat d'enviar un paquet a Londres a baix preu. O tenir requisits especials per a una càrrega gran o pesada. Qualsevol que sigui el vostre cas, gràcies a les nostres relacions amb tots els transportistes regionals i internacionals, sempre podem negociar la millor oferta per a vostè.

Això podria ser un sol servei de missatgeria urgent per a un article petit. Poden ser enviaments regulars per correu de paqueteria internacional per als productes de la vostra empresa. O organitzant una solució per devolucions. Siguin quins siguin els requisits que tingui per enviar, quan necessiti enviar un paquet a Londres des d'Espanya de forma puntual, regular o irregular, deixeu que els nostres especialistes en logística ho facin de manera senzilla.

Per què utilitzar-nos per enviar un paquet a Londres?

Hi ha moltes maneres d'enviar un paquet a Londres. Hi ha molts missatgers i transportistes diferents. Ofereixen una àmplia gamma de serveis i tipus de tramesa. És possible que alguns no cobreixin el tipus de productes que voleu enviar. És possible que altres no ofereixin el tipus de protecció que els vostres productes necessiten. El que podria ser millor per a vostè podria no ser immediatament obvi. Negociar la millor tarifa pot trigar temps o no ser possible si no voleu enviar un gran volum de mercaderies.

Aquí és on entrem nosaltres. Busquem a totes les empreses de paqueteria internacionals que cobreixen les rutes entre Espanya i Londres, arribant a les que ofereixen la millor oferta per al seu tipus d'enviament. Com que saben que tornarem a usar-los una vegada i una altra, sovint ens oferiran una millor oferta en el seu enviament del que podria organitzar vostè mateix.

Shipping parcels to London

    Aquest millor tracte podria involucrar múltiples operadors. Podria implicar una combinació de modes de trànsit aeri, marítim i terrestre. El que és important és que tampoc no li implica cap esforç perquè això es faci possible. Simplement feu saber als nostres experts que necessita enviar un paquet a Londres. Faran tota la feina dura de crear la solució logística ideal per a vostè.

Parli amb nosaltres per enviar paquets a Londres des d'Espanya

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i parleu amb un expert quan necessiteu enviar paquets a Londres des d'Espanya. Treballem amb totes les principals empreses internacionals de transport de paquets, inclosos els principals noms com a FedEx i UPS. Això garanteix que sempre podem oferir preus competitius, aprofitant el poder de negociació que ens brinda el nostre ús intensiu d'organitzacions com aquesta, fins i tot si les seves necessitats són molt menors en volum.

Sempre pot confiar que no hi hagi límit en la capacitat del paquet darticles que voleu enviar i que es proporcioni una assegurança de risc complet per a qualsevol article que organitzem per enviar. Si teniu algun requisit especial per a aquest enviament, feu-nos-ho saber perquè puguem incorporar-lo en el tipus de solució que creguem per a vostè.

Ship to London

Discutiu les vostres necessitats amb un dels nostres especialistes en logística avui mateix. Treballem amb vostè de manera propera i directa, assegurant-nos que sempre pugui deixar clars els seus requisits sense importar la mida del negoci o l'escala de les seves necessitats logístiques. Sigui quina sigui la vostra necessitat, compteu amb nosaltres per organitzar la solució més adequada per enviar paquets a Londres des d'Espanya.