Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

About Cosmetics Logistics

The ideal logistics solution will always be one that's designed to meet the specific demands of your business and the industry that you're in.

En el cas dels cosmètics, això podria significar la importació de materials per a la seva fabricació. Això podria significar l'exportació de productes acabats, o produir o transportar qualsevol dels components individuals que s'utilitzen per fer fins i tot el producte més simple per a la indústria de la salut i la bellesa, així com per a molts altres sectors de mercat.

Per fer això, no treballem com una empresa de logística a l'antiga. Nosaltres considerem totes les opcions que ofereixen els diferents serveis logístics que operen a Barcelona, Catalunya o qualsevol ciutat o regió en la qual estiguis o a qualsevol ciutat o regió a la qual es dirigeixen els objectius. Reunim totes les millors opcions per crear la solució perfecta per a tu.

Això podria significar l'obtenció d'una llicència d'importació de cosmètics necessària si vols importar cosmètics en moltes parts del món o qualsevol altra cosa necessària per a crear una fluida i polida cadena de subministraments que obté el que la teva empresa necessita

DRG Solutions

La rendibilitat, l'eficiència, així com els canvis potencials a l'mercat en el futur seran totes consideracions importants quan siguem els que construeixen i gestionen la teva cadena de subministrament en el teu nom.

Ja sigui que necessitis organitzar l'exportació, la importació o el transport de cosmètics, emmagatzematge, compliment de comandes, distribució o qualsevol dels centenars d'altres tasques que componen qualsevol cadena de subministrament logístic, estem idealment situats per assegurar-nos que el teu sistema sigui el millor possible.

Transportation
Distribution
Warehousing
Packing

Importació i exportació de cosmètics a Barcelona feta més simple

Podem ajudar-te a simplificar i racionalitzar la teva cadena de subministrament de cosmètics - especialment si inclou la importació o exportació de cosmètics des d'Espanya.

La importació i exportació de cosmètics pot ser un repte en certes regions. Això es deu al fet que la fabricació de cosmètics sovint requereix productes químics, materials i substàncies que requereixen permisos específics per creuar les fronteres o certs tipus de vehicles per transportar-los.

Permet-nos ajudar-te a fer d'aquest tipus de desafiaments una cosa d'el passat. Al crear un sistema per portar els béns i materials que la teva empresa necessita els llocs on necessites que estiguin, ens assegurem que la teva cadena de subministrament estigui per tu.

Parlem de la importació i exportació de cosmètics a Barcelona, Catalunya, Espanya, Europa o arreu de món avui dia.

O digues que necessites que la teva cadena de subministrament faci per tu. Sempre estem disposats a discutir com podem fer que la teva logística funcioni millor.

Posa’t en contacte