Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

Si la seva prioritat és el venciment d’un termini d'entrega, consultarem les ofertes de tots els missatgers express locals i internacionals. Si la seva prioritat és un enviament barat als Estats Units, analitzarem els serveis de tots els transportistes per assegurar que no hi ha manera d'aconseguir una millor relació qualitat-preu.

Parli amb nosaltres en qualsevol moment per organitzar enviaments als Estats Units des d'Espanya. Farem tota la feina de comparar, contrastar i negociar el millor acord. A continuació, li presentarem les millors solucions possibles.

Per què utilitzar-nos per organitzar l'enviament als Estats Units?

La ``millor`` solució per a l'enviament als Estats Units no sempre és evident. Alguns portadors són excel·lents per a paquets individuals. Altres per paquets pesats o difícils de transportar. Alguns podrien presentar grans opcions per a palets individuals per a l'exportació als EUA. Altres no poden donar el tipus de cobertura d'assegurances que necessiten ni transportar el tipus de béns que necessiten per embarcar.

Aquí és on nosaltres entrem. Com el 4PL -proveïdor logístic de tercers-, amb contactes i relacions extenses amb totes les empreses, des de grans proveïdors com UPS i FedEx fins a opcions locals i nacionals molt més petites, som capaços de crear la solució personalitzada que s'adapti a totes les seves necessitats.

    Gràcies a aquestes relacions, també tendim a poder aconseguir un tracte molt millor per vostè del que seria capaç d’aconseguir sense ajuda. Pot ser que només hagi d’enviar un enviament en aquesta ocasió. Però aquests portadors saben que els utilitzarem una vegada i una altra. Això és molt volum. Per això solen estar disposats a negociar amb nosaltres en nom seu.

    L’enviament als Estats Units no té per què ser una tasca. Que els nostres especialistes s’encarreguin d’això per assegurar-se que no malgasta els diners en solucions logístiques ineficients.

Enviï un paquet als Estats Units des d'Espanya - Cobertura completa, sense límits de capacitat

Quan es vol enviar un paquet als Estats Units des d’Espanya és molt més fàcil quan no es limita a un parell de portadors de paquets internacionals. Les solucions DRG tenen accés total a tots els usuaris i proveïdors de lliurament. Això vol dir que podem consultar totes les opcions possibles abans de crear la solució que sigui adequada per vostè i el seu enviament particular.

Cada paquet que organitzem per fer l’enviament pot ser cobert per una assegurança de risc total i no hi ha límits a la capacitat del paquet que tenim. Estem acostumats a organitzar enviaments petits, ocasionals i regulars i a coordinar tota la logística internacional per fer créixer petites empreses i pimes.

envios de paquetes desde china a españa

Digueu-nos que cal que avui envieu un paquet als Estats Units des d’Espanya i ens posarem a treballar. Treballem amb vostè personalment i directament, assegurant-nos que sempre obtindrà exactament el que necessita del seu enviament. Per no parlar d'oferir sempre tarifes molt competitives gràcies a les nostres relacions de transport a tota la indústria.