Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Comparem i contrastem les ofertes de totes les empreses de transport de paqueteria a Espanya, Europa i internacionalment per a vostè. No importa el seu pressupost. No importa la naturalesa especial del teu article. No importa el termini de lliurament. Utilitzem les nostres estretes relacions de treball amb cada servei de paqueteria internacional que cobreix Barcelona per a crear la millor solució per al seu enviament particular.

Això podria implicar simplement triar l'únic transportista perfecte que coincideixi amb els seus requisits de lliurament. Podria significar la creació d'una solució multimodal que incorpori serveis de transport terrestre, marítim i aeri de càrrega o de missatgeria.

Però siguin quals siguin els detalls, tot el que has de fer és fer-nos saber quins són els teus objectius. Com 4PL, és el nostre treball imaginar la solució i després negociar les millors tarifes possibles en el seu nom. Gràcies al volum de mercaderies que organitzem per a enviar al voltant del món cada dia, alguns dels més grans transportistes globals estan feliços de discutir amb nosaltres les taxes beneficioses en fins i tot els seus enviaments puntuals.

Parli'ns avui mateix de les seves necessitats específiques. Ens posarem a la feina comparant totes les empreses de paqueteria a Barcelona i més enllà per a crear el trànsit ideal per als teus articles.

Millor que utilitzar empreses de missatgeria i paqueteria individuals a Barcelona

Organitzem, diàriament, enviaments de gairebé tots els àmbits i grandàries. Vostè pot gaudir d'una capacitat de paquet il·limitat, cosa que significa que pot enviar o rebre gairebé qualsevol mercaderia o articles que necessiti enviar a o des de qualsevol destí en el món.

A més, no importa les ofertes de companyies de transport de paquets internacionals específiques, sempre pot obtenir una assegurança de risc complet amb qualsevol enviament que organitzem per a vostè. Això garanteix que els seus paquets romanguin assegurances i coberts sempre que estiguin en trànsit.

    Parli amb nosaltres en qualsevol moment sobre el que necessita del seu pròxim servei de paqueteria internacional. Ja sigui que vostè sigui el nostre compte corporatiu més gran o el nostre client més petit i més nou, sempre rebrà el mateix servei i cura personal atenta. Tot mentre es relaxa i confia en un expert proveïdor de logística de tercers en lloc de consultar a totes les diferents empreses de missatgeria i paqueteria a Barcelona.

No més necessitat de comparar empreses de paqueteria internacionals

Usi'ns per a organitzar el seu pròxim servei de paqueteria express i gaudi de tenir un gran poder de negociació del seu costat. Gràcies al fet que totes les empreses de paqueteria locals i internacionals estan acostumades a treballar amb nosaltres i saben que els portarem molt més negoci en el futur, sovint estan disposats a donar-nos - i a vostè - el millor tracte possible en qualsevol enviament.

Compti amb les nostres relacions amb alguns dels proveïdors més coneguts del sector, com UPS, i FedEx. Així que si necessites enviar un paquet a través de Catalunya o a l'altre costat d'Espanya, o un paquet als Estats Units o en un altre lloc en l'altre costat del món, sempre obtens tarifes altament competitives. Perquè el nostre equip treballa intensament per a negociar-los per tu.

Posa't en contacte avui. Fem tot el treball de base per a contactar amb les empreses internacionals de paqueteria més adequades. Tot el que necessitem saber de vostè és el que necessita enviar i on necessita enviar-ho.