Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid
logística textil en Barcelona

Tèxtil i Moda

farmacéuticas o biológicas en Barcelona

Farmàcia i Biologia

Subministraments Industrials

Logística de cosméticos

WHO WE ARE Sobre Noslatres

Permeti'ns crear una solució de transport única per als desafiaments logístics i de consultoria que experimenta en la seva indústria. No som el tipus de companyia logística estàndard que trobaràs a Barcelona. No sols gestionem l'enviament en el seu nom, sinó que gestionem cada aspecte de la seva logística o cadena de subministrament des del principi fins al final.

No necessitaràs desplaçar-te a través d'interminables llistes de diferents opcions de transport. No necessites trobar una companyia de transport diferent a Barcelona per a cada desafiament logístic que enfrontis. O gastar temps i diners a seleccionar els seus serveis de major valor i després coordinar-los.

Simplement digui'ns què necessita enviar i a on ha d'arribar. Crearem una cadena de subministrament sense fissures. Li trobarem la solució d'emmagatzematge del valor afegit perfecta. Reuneixi els seus enviaments de càrrega multimodal. Mantingui la seva logística contínua àgil perquè sempre estigui llest per a respondre als canvis en el mercat

O, si el necessites, tot l'anterior.

Coordinar serveis de transport a Madrid i Barcelona és la nostra especialitat

Using a Single Transport Company

Coordinant totes les seves necessitats de transport des d'un sol punt, a través de totes les diferents companyies de transport del mercat.
Però quan es tracta de cadenes de subministrament efectives, transport de càrrega multimodal i solucions més complexes necessàries per a enfrontar les demandes específiques de la seva indústria o el mercat que està tractant, som la manera d'obtenir la millor relació qualitat-preu, així com la solució més eficient.

The Best Option

Sigui com sigui la seva necessitat, innovem la millor opció. Això és exactament el que obtens.

Coordinación de los servicios de Transporte de Barcelona

Multimodal Solutions

Això podria implicar reunir solucions multimodals -transport terrestre, aeri i marítim- de múltiples empreses diferents. Podria incorporar un proveïdor per a les seves necessitats de valor afegit, un altre per a enviament, un altre per a distribució...

4PL

Com 4PL, Proveïdor de Logística i consultoria de la Quarta Part, treballem amb totes les empreses de transport a Barcelona i més. Triem els seus serveis i opcions més adequats en el seu nom, coordinant la solució ideal per a les seves necessitats particulars.

SOL·LICITAR UN Pressupost Gratuït


  Accepto que DRG Solutions recopili les meves dades personals.

  Aquest formulari recopila dades personals perquè puguem comunicar-nos amb vostè. Consulti la nostra Política de privacitat i cookies per a obtenir més informació.

  Descobreixi les nostres solucions integrals de transport, logística i consultoria tant a Barcelona com a Madrid

  Les solucions de mesura d'alt valor afegit i emmagatzematge d'informació són una part clau dels serveis que podem utilitzar per a vostè. És possible que necessiti un magatzem a curt termini per a gestionar el desbordament o un magatzem a llarg termini a Barcelona per a facilitar la distribució dels seus béns o serveis a la zona local.

  Assegurant-se que sempre s'obté la millor oferta en la solució d'emmagatzematge més convenient, ens assegurem que mantingui un sòlid avantatge competitiu sobre els seus rivals més pròxims.

  A més, la logística d'emmagatzematge que configurem per a vostè s'adaptarà perfectament a les altres solucions logístiques que estem configurant en el seu nom o a les quals ja té implementades.
  Ja sigui que necessiti configurar la distribució local, emmagatzemar productes llestos per a l'enviament internacional - i també fer que les duanes entre Barcelona i qualsevol destinació mundial es manegin en el seu nom - ens assegurem que tinguis la solució perfecta preparada i llista per a sortir.

  Our GalleryPhoto Showcase

  Man with document
  Man with documents and presentation

  Els nostres Serveis

  90
  Transport per carretera
  90
  Logística
  95
  Consultoria
  66
  Courier
  85
  Transport aeri
  86
  Ajuda / Support