Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

About Domestic Distribution

Proporcionem una completa consultoria logística. Això significa avaluar les necessitats del teu negoci específic i veure com es poden satisfer millor, prioritzant coses com la rendibilitat i l'eficiència. Normalment, això pot significar una gran quantitat de treball dur de la teva part.

Hauries de comparar i contrastar les ofertes de totes les empreses de transport de la regió a la que et dirigeixes, ja sigui Barcelona, Catalunya, Espanya o qualsevol altra part de món. Hauries de seleccionar els teus millors serveis, negociar per obtenir el millor tracte i combinar-los en un tot cohesiu.

Això és precisament el que fem en el teu nom. Creem una solució a mida per a la teva indústria i per a la regió i la forma en què prefereixes operar. La teva solució pot incloure múltiples maneres de transport marítim, aeri i terrestre. Pots incloure el lliurament completa porta a porta, o un maneig especial per a materials perillosos.

Sigui quina sigui la necessitat, serà la solució que millor s'adapti al teu negoci. El que vol dir que no es malgasta més diners. No més ineficiències.

Medida por Sectores Barcelona

Solucions a mesura per sectors

Perquè simplement agafar la companyia de transport més propera i utilitzar qualsevol servei que ofereixin gairebé sempre resultarà en que el teu logística es sobrecarregui, sigui costosa o no sigui apta per a la tasca.

Les solucionsd'emmagatzematge més convenients

Les solucions d'emmagatzematge són l'altra cara de la moneda de la logística. Un cop més, en lloc d'una solució única, oferim una consulta completa de logística d'emmagatzematge. Això inclou la selecció de les solucions més adequades per al teu negoci, tenint en compte coses com els teus plans de distribució nacional i tota la teva cadena de subministrament. També inclou la gestió contínua de l'magatzem per gestionar els canvis en el mercat en el futur.

Safe in the knowledge that your storage logistics are now logical and cost-effective. Instead of wasting your money.

envios nacionales e internacionales Barcelona

Air, ocean and rail shipments

És possible que hagis de establir centres de compliment, distribució o logística d'emmagatzematge. Pots estar en qualsevol indústria: automotriu, cosmètica, moda i tèxtil, farmacèutica o qualsevol de centenars d'altres.

No matter your goals and objectives, we take care of setting up the storage solutions which get your business the best results. So you can get back to everything else that's involved in running your business.

Estarem encantats d'assessorar-i discutir com podem ajudar-te a començar a millorar la logística del teu negoci

Comença a fer arranjaments per millorar logística i solucions d'emmagatzematge a Barcelona, Catalunya, en qualsevol lloc d'Espanya o en tot el món en qualsevol moment.