Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Com 4PL de confiança i experimentat, tenim fàcil accés a totes les empreses de missatgeria locals, nacionals i internacionals. Això inclou relacions de treball amb alguns dels noms més grans de la indústria, incloent UPS i FedEx.

Fes que comparem i contrastem totes les opcions disponibles, perquè no hagis de fer-ho. Llavors, que usem el nostre poder de negociació per a negociar en el teu nom i aconseguir els millors tipus possibles sobre el que sigui que necessitis enviar.

Contacta'ns avui. Cobrint totes les regions, tots els terminis de lliurament i assegurant tot el risc, fem que trobar el servei de missatgeria urgent més adequat a Barcelona sigui tan fàcil com una trucada telefònica ràpida.

Transport express internacional organitzat per a vostè

Gaudi del mateix servei personal i atent que tots els nostres clients. No importa si vostè és una petita empresa o el nostre client corporatiu més gran, vostè obté la mateixa cura sense importar el tipus de transport expres internacional que necessita organitzar.

Pot tractar-se d'un únic lliurament urgent del paquet. És possible que necessiti una empresa de paquets Express que sigui prou flexible com per a gestionar tots els seus lliuraments urgents als seus clients.

    Independentment de les seves necessitats, treballem amb vostè per a definir els seus requisits i, a continuació, situar el transportista (o la col·lecció de transportistes) que pot proporcionar exactament el que vostè necessita. Això podria requerir una combinació de transportistes. Podria requerir el treball amb el transport marítim, aeri, terrestre o multimodal de mercaderies. Però l’important és que – no importa que complexa sigui la solució -tot el que necessita fer és dir-nos quin és el seu desafiament logístic exprés. Fem tot el treball.

    Permeti’ns organitzar tot el transport internacional urgent que necessiti. Treballar amb una varietat de pressupostos. En gairebé qualsevol període de temps. A gairebé qualsevol destí del món.

Com negociar l'enviament internacional express

Obtinguis les tarifes més competitives per a l'enviament internacional urgent a través del nostre poder de negociació. Pel fet que tots els proveïdors amb els quals treballem saben que arribarem a ells per a grans volums de treball, sovint estan disposats a negociar sobre el que cobraran per uns certs lliuraments.

Fins i tot si el lliurament del seu paquet internacional urgent és només una oportunitat, aquests transportistes saben que és només una part de la demanda contínua amb la qual els proporcionarem. Té sentit que ens animin a continuar usant-les. Al seu torn, això significa que vostè obté tot el poder de negociació d'una empresa que envia grans volums de béns diàriament, fins i tot si només necessita enviar petits volums de manera irregular.

Tingui en compte que a més dels petits proveïdors nacionals i locals que ofereixen lliurament urgent a Barcelona, també tenim fortes relacions de treball amb proveïdors com FedEx i UPS. Això significa que podem oferir-li preus competitius en gairebé qualsevol enviament.

Combinat amb el contacte personal directe que mantenim amb tots els nostres clients, segur de risc complet i la capacitat il·limitada que proporcionem per a enviar i rebre béns, hi ha més d'una raó per la qual som la primera opció per a l'enviament internacional exprés en l'àrea local i més enllà. Parli'ns avui mateix sobre l'enviament que necessita organitzar. Li explicarem com configurarem la millor solució per a vostè.