Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

És aquí on entra en joc la nostra opció d'embalatge internacional. Completat per especialistes en logística d'embalatge amb accés als materials més efectius, aquest servei garanteix que els seus articles arribin on necessiten anar en perfectes condicions.

Tant se val el que necessiti enviar des de Barcelona, l'embalatge que sigui prou segur per manejar qualsevol manera de transport no és un problema. Tot és part de la manera com creem una cadena de subministrament àgil i coordinada sense problemes que simplifica el funcionament del seu negoci.

Combina característiques de les millors empreses de transport i embalatge

No cal posar-se en contacte amb altres empreses de transport o embalatge. No importa quines companyies de transport haguem seleccionat a mà per al lliurament eficient, rendible i oportú del seu enviament, també podem manejar el seu embalatge segur i efectiu.

Juntament amb l'assegurança a tot risc que oferim per a qualsevol enviament que necessiti fer, únic, regular i irregular per igual, que els nostres experts en logística manegin el seu embalatge també garanteix que els seus productes arribin a destinació en perfectes condicions. Utilitzem només els darrers materials d'embalatge i podem incorporar el seu propi embalatge de la pròpia marca en el procés.

  A diferència que si estigués tractant de coordinar personalment les empreses de transport i embalatge individuals, nosaltres fem que el procés sigui tan fàcil com dir-nos on necessita enviar articles i si necessita que el seu embalatge sigui segur, personalitzat o tots dos.

És més que només embalar caixes

Embalar caixes de manera eficient és una cosa, i certament és una cosa que lliurem regularment. Però també fem servir els altres tipus d'embalatge, assegurant-nos que tot, des d'articles i productes individuals fins a caixes senceres i palets de mercaderies, estiguin segurs i protegits, llestos per al transport.

Com que treballem amb algunes de les companyies de transport més grans del món, incloses UPS i FedEx, estem acostumats a complir els estrictes estàndards que tot tipus de proveïdors poden tenir per a les mercaderies que estan disposats a transportar. També incorporem comunament els materials d'embalatge personalitzats dels nostres clients als nostres processos, assegurant que sempre es compleixin les pautes de marca.

Envio de paquetes Internacionales Barcelona

Ja sigui que necessiteu garantir l'arribada segura de palets de mercaderies, o bé voleu tenir els seus productes assegurats dins de les seves pròpies caixes d'embalatge abans que siguin enviats per qualsevol empresa de transport, o necessiteu productes individuals embolicats de forma segura abans de ser enviats a qualsevol destinació al món, els nostres serveis d'embalatge ajuden a fer que els seus processos logístics siguin tan simples i eficaços com sigui possible.

  Descarrega la nostra guia d’embalatge

   

   Accepto que DRG Solutions recopili les meves dades personals.

   Aquest formulari recopila dades personals perquè puguem comunicar-nos amb vostè. Consulti la nostra Política de privacitat i cookies per a obtenir més informació.