Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

A més, pel fet que treballem contínuament amb ells, la majoria de les companyies navilieres estan disposades a negociar amb nosaltres per aconseguir un millor acord. Si vostè necessita fer un enviament a Canadà, aquesta és la millor manera d’aconseguir-ho. Podeu estar segurs que tenim en compte tots els vostres requisits quan organitzem enviaments per correu postal internacional o en la solució que sigui millor per a vostè.

Podeu enviar avui mateix un paquet a Canadà des d'Espanya sense la molèstia de consultar les ofertes de totes les navilieres disponibles. Feu-nos una breu trucada per obtenir tots els detalls relacionats amb el seu enviament com les assegurances, convenients i detalls per a un enviament únic o totes les necessitats logístiques de la seva empresa.

Envia paquets a Canadà - i més

Potser necessita enviar un paquet a Canadà. D'altra banda, és possible que necessiteu emmagatzematge, per tenir en compte condicions de trànsit especials o per complir amb un termini de lliurament molt curt. No obstant això, siguin quins siguin els vostres requisits i preocupacions, fem que l'enviament a Canadà sigui senzill.

Digueu-nos què heu d'enviar i on necessiteu enviar-lo. Així podrem negociar l'enviament perfecte per a vostè o discutir tot el que necessita aquesta cadena de subministrament regular, el procediment de devolucions que voleu configurar per a la seva plataforma de comerç electrònic, o qualsevol altra cosa per organitzar enviaments per empreses internacionals.

courier service to Canada

    Cobrint tots els modes de transport – terrestre, marítim i aeri – així com treballant amb totes les companyies locals, nacionals i internacionals com FedEx i UPS, ens assegurem que totes les opcions siguin considerades a la seva mida ja que seleccionem a mà els serveis i les ofertes que us ofereixen el millor preu i el suport més adequat quan necessita enviar paquets a Canadà.

Per què utilitzar-nos per organitzar enviaments a Canadà des d'Espanya?

Feu ús de les nostres relacions amb tots aquests missatgers i posi el poder de negociació que tenim amb ells per treballar en el seu nom. Igual que per a tots els enviaments que organitzem, oferim tarifes competitives en organitzar enviaments a Canadà des d´Espanya.

No s’ha de preocupar pels detalls de com enviar un paquet a Canadà. Treballarem directament amb vostè per explorar el seu enviament, prendre tots els detalls, i després posar-nos a treballar comparant, negociant i construint la millor solució de transport per a vostè.

Amb nosaltres, vostè es beneficia d’una assegurança a tot risc per a tots els enviaments i no posem límits de capacitat del paquet. Simplement poseu-vos en contacte amb nosaltres per ajudar-vos amb els propers enviaments a Canadà des d'Espanya que voleu organitzar. Podeu parlar amb un dels nostres especialistes en logística sense cap compromís i sense necessitat de realitzar un honorari.