Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Ja sigui que desitgi expandir el seu negoci enviant paquets als Estats Units des d’Espanya, o simplement desitgi enviar paquets grans usant mètodes d’enviament estàndard que prenen un temps raonable i són també rendibles, aquesta guia li donarà tota la informació que necessita saber.

Quant es triga a enviar als Estats Units des d’Espanya? Continua llegint…

Explicació d’enviament estàndard

L’enviament estàndard és un servei d’enviament mitjà que funciona bé per a les caixes petites o grans. Proporciona una opció de seguiment complet que li permet, com a remitent, i al destinatari veure exactament on està el paquet en temps real.

El preu de l’enviament estàndard variarà segons el pes i la grandària del seu paquet, així com la ubicació. Pot utilitzar fàcilment una calculadora de cotitzacions en línia per a obtenir cotitzacions de les empreses d’enviament, de manera que pugui comparar preus i reservar en línia, que sovint li ofereix un descompte addicional.

Pot utilitzar fàcilment una calculadora de cotitzacions en línia per a obtenir cotitzacions de les empreses d’enviament, de manera que pugui comparar preus i reservar en línia, que sovint li ofereix un descompte addicional.

enviar als Estats Units des d'EspanyaTemps d’enviament estàndard

L’enviament standard ha d’arribar entre set i 10 dies. És possible que hagi d’agregar alguns dies si l’origen o la destinació es troben en una àrea remota. El missatge Express pot reduir el temps a entre tres i cinc dies, de nou depenent de la ubicació.

Els terminis de lliurament estimats es basen en el total de dies en què el paquet està en camí i poden diferir del temps real de lliurament.

Enviament internacional estàndard

L’enviament internacional significa que pots enviar el teu paquet a qualsevol part del món. Podrà seleccionar un servei internacional de paquets que s’adapti al seu calendari i pressupost. Les tarifes depenen del servei particular que triï, des de Standard a Express, Express Saver i Express Plus, tots disponibles per a la reserva.

Mètodes i temps de transport marítim

El transport marítim de mercaderies és un mètode barat i rendible de transportar les teves mercaderies als Estats Units, però encara que és menys car que el transport aeri de mercaderies, porta molt més temps arribar allí. Hauràs de permetre diverses setmanes perquè la teva càrrega completi el viatge.

Si opta pel transport marítim, les seves mercaderies s’enviaran en un contenidor individual o compartit amb la majoria dels proveïdors que presten serveis complets de porta a porta.

Mètodes i temps de transport aeri

El noli aeri garantirà que el seu lliurament als Estats Units arribarà en només dos o tres dies. Si vols moure les coses dins d’un pressupost establert, aquesta costosa opció amb primes pot no ser el mètode de transport per a triar.

Detalls relatius al transport marítim internacional

Hi ha unes certes coses que cal tenir en compte quan es vol enviar un paquet als Estats Units des d’Espanya. Entre elles cal esmentar:

 • Despatx duaner que requereix un inventari que ho declari tot.
 • Triar les empreses de missatgeria i paqueteria adequades a Espanya per als terminis de Lliurament.
 • No infringir les directrius per a articles restringits o perillosos.
 • Prestació d’atenció als formats de direccions internacionals.
 • Conscient dels possibles retards en el lliurament.
 • Prenent nota dels temps de servei i els terminis de lliurament de vacances que ha triat.

Ús d’un transitari

Quan vostè vol exportar càrrega als Estats Units des d’Espanya un transitari és un actiu inestimable. Es tracta bàsicament d’un terme donat a una empresa que rep i envia mercaderies en el seu nom i tria si enviar un enviament per carretera, ferrocarril o mar.

Aquest servei complet pot incloure:

 • Enviaments tant comercials com personals
 • Porta a porta per a qualsevol pes a qualsevol destí internacional
 • Documentació completa, etiquetatge i comercialització
 • Cobertura completa del segur
 • Opcions d’empaquetat, creació i carcassa
 • Emmagatzematge segur
 • Procediments de despatx duaner
 • Trànsit d’organització

El seu transitari triarà enviar les seves mercaderies per mar o per aire d’una de les següents quatre maneres:

Porta a porta – des de la seva ubicació a Espanya a la direcció dels seus clients als Estats Units.

Porta a port – des de la seva ubicació a Espanya fins al seu port o aeroport triat als Estats Units.

Port a porta – des del seu port o aeroport triat a Espanya fins a la direcció dels seus clients als Estats Units.

Port a port: des del seu port o aeroport triat a Espanya fins al seu port o aeroport triat als Estats Units.

Temps de lliurament de Courier

Els missatgers recolliran i enviaran palets l’endemà des d’Espanya a través d’una manera de transport dedicat que li proporcionarà un trànsit de tres dies, encara que s’han de permetre cinc dies hàbils. S’oferirà transport ràpid, però ocasionalment els terminis de lliurament poden veure’s afectats pel clima o altres circumstàncies imprevistes.

Depenent de la recol·lecció de la ubicació i el lliurament poden estar disponibles depenent de la distància, i una funció de seguiment en línia estarà disponible fàcilment en línia o per contacte directe amb els serveis al client.