Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Què és l’enviament estàndard? L’enviament estàndard és una opció rendible per al lliurament d’un paquet estàndard petit a gran que no inclou un dia o qualsevol altre requisit especial per a lliurar productes ràpidament.

En general, l’enviament estàndard es fa a través de missatgers amb comandes que possiblement necessiten un dia per a processar. Els enviaments estàndard solen arribar al seu destí en un termini de set dies hàbils. Més informació sobre el significat d’enviament estàndard aquí…

Per què l’enviament és tan important

En el mercat comercial l’enviament és l’únic mitjà a través del qual les seves mercaderies poden arribar des de l’origen fins a la destinació final. El tipus d’enviament que ofereix pot fer els seus productes més atractius per als compradors existents o potencials. Hauràs d’estar completament informat sobre el transportista que utilitzaràs, la data d’enviament i la data prevista d’arribada perquè els teus clients puguin estar al dia.

Què significa l’enviament estàndard?

En utilitzar l’enviament estàndard, pot estalviar diners obtenint cotitzacions que s’adaptin a les seves necessitats amb precisió. L’enviament estàndard està dissenyat per a petites empreses o individus que envien enviaments de grandària i pes. També permet l’enviament a molts destins diferents, incloent operacions a nivell mundial – vegi les dades d’enviament internacional estàndard a continuació.

L’enviament estàndard normalment ve amb un temps de lliurament raonable i una opció de seguiment complet per a permetre al remitent i al receptor veure quan s’ha lliurat el paquet en temps real. Tres a cinc dies hàbils és la norma, però si la destinació és remota pot prendre una mica més de temps perquè les mercaderies arribin. L’enviament estàndard es realitza normalment per carretera.

Les despeses d’enviament estàndard depenen de la grandària i pes del seu paquet i del destí. En usar una calculadora de pressupost en línia podràs comparar els costos de moltes companyies d’enviament per a obtenir les millors ofertes. Val la pena considerar els serveis de missatgeria que recullen de la seva casa o lloc de treball, i les opcions de lliurament on vostè pot deixar els seus productes en una botiga nominada – tots dos tindran els seus productes lliurats de manera segura d’un a cinc dies laborables.

Diferències entre enviament estàndard i enviament express

L’enviament express també es coneix com a enviament urgent on els lliuraments es fan de la nit al dia o l’endemà – generalment pels missatgers aeris. En alguns casos, el lliurament es pot fer el mateix dia, per la qual cosa és perfecte per a les necessitats de lliurament urgents i ràpides. Els preus i les tarifes poden ser molt més alts ja que el temps mitjà que triguen les mercaderies a sortir del magatzem és d’un a tres dies – amb l’enviament estàndard aquesta vegada i pot ser fins a vuit dies.

Algunes dels avantatges del lliurament urgent dins de la indústria comercial inclouen:

 • Els clients que reben les seves comandes milloren molt més ràpidament la satisfacció del client
 • Els productes estan garantits per a arribar de manera segura
 • Es pot fer per qualsevol mena de botiga reduint menys inventari en emmagatzematge
 • Aquesta forma ràpida d’enviament té opcions completes de seguiment

Diferències entre enviament estàndard i enviament a tarifa plana

Enviament a tarifa fixa és el terme utilitzat per a unificar el seu enviament. Això significa bàsicament que vostè pot triar la grandària de paquet més petit en el qual encaixarà el seu article i si el pes no excedeix l’assignació que vostè pot enviar com una tarifa plana. Altres beneficis de l’enviament a tant alçat inclouen:

 • Temps de lliurament fix i preu fix determinat pel transportista
 • Un preu per a tots els enviaments
 • Assequible en enviar a un destí local particular
 • Ideal per a empreses amb enviaments idèntics
 • Estalvi de temps ja que no hi ha necessitat de pesar i mesurar el paquet

Diferències entre l’enviament estàndard i l’enviament internacional estàndard

Quan es tracta d’enviament internacional la ubicació juga un paper important en els costos d’enviament i els temps de transport. Les companyies navilieres internacionals estàndard treballen juntament amb els missatgers internacionals de renom per a proporcionar una gamma completa de serveis, incloent opcions internacionals de recollida i lliurament.

L’ús d’una sola companyia de transport per a enviar globalment li proporcionarà tot el que necessita per a fer front als requisits específics dins del seu mercat. Obtindrà ajuda amb el proveïment de cadenes de subministrament eficaços, l’accés al transport de càrrega multimodal i el maneig de tota la documentació rellevant.

La documentació requerida per al transport internacional estàndard podrà incloure:

 • Factures proforma o comercials que detallin tots els costos apropiats
 • Una llista d’embalatge per a permetre la identificació dels articles empaquetats
 • Certificats d’origen en els quals s’especifiqui el país d’origen de les mercaderies
 • Carregadors Carta d’instruccions que conté tota la informació necessària per a moure correctament els seus productes
 • Bitllets d’embarqui aplicables a l’interior, a l’oceà o a l’aire
 • Formulari de mercaderies perilloses, si escau
 • Projecte bancari que inclou detalls de les transaccions relacionades amb la transferència de fons.

Amb l’enviament estàndard, una nota d’enviament estàndard: un document que vostè necessita completar que proporciona detalls sobre el contingut d’un enviament. Els transportistes, les autoritats receptores i els expedidors seran informats de l’assumpte.

En utilitzar aquesta nota pot completar el mateix document estàndard per a qualsevol enviament sense importar a quin dipòsit es dirigeixin.

Segons les necessitats dels seus clients, ara podrà oferir amb confiança diferents opcions per a l’enviament que es requereixen i prendre les decisions correctes de l’enfocament d’enviament.