Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

La càrrega aèria permet el transport aeri de mercaderies i és un dels tipus de transport més comuns dins de la logística. El transport aeri de mercaderies continua fent grans progressos i es considera molt beneficiós.

El transport aeri internacional de mercaderies és extremadament ràpid -sovint, s’envien béns a través dels continents en tot just un dia, i al voltant del món en uns pocs dies més. També promou i genera creixement econòmic, i és essencial per als negocis globals.

Considerar l’ús del transport aeri com a mètode d’enviament per al seu negoci? Vegi aquí una sèrie d’avantatges i inconvenients del transport aeri de mercaderies…

Avantatges Del Transport Aeri

Velocitat aquesta és el principal avantatge, ja que com més gran sigui la distància que es necessita recórrer, més temps es guanya, i els llocs inaccessibles es poden aconseguir dins dels terminis. Per a necessitats urgents, no hi ha substitut.

Seguretat les companyies aèries tenen una gran responsabilitat en la càrrega que s’envia, i els aeroports compten amb estrictes mesures de seguretat per a reduir el risc de robatori. Amb el transport aeri, només és necessari un maneig mínim, la qual cosa redueix els possibles danys a les mercaderies.

Els horaris de lliurament es mantenen en els aeroports, en general es troben prop de centres de negocis, la qual cosa fa que el viatge a la destinació final sigui puntual.

Els horaris d’arribada i sortida són consistents els avions volen en mitjana cada hora, i vostè pot rastrejar els seus productes per a assegurar-se que siguin lliurats a temps.

Menys dependència de les instal·lacions d’emmagatzematge d’informació: les petites empreses es beneficien d’un lliurament més ràpid de paquets que redueix la dependència de les instal·lacions d’emmagatzematge. Atès que la càrrega es pot enviar ràpidament, això pot ser un gran avantatge per al control d’inventaris.

Flexibilitat per al transport marítim internacional: obrir moltes portes a múltiples països a través del transport aeri significa que les empreses poden servir a més clients.

Segueix la ruta més directa les muntanyes i els boscos no causen obstruccions, i es poden compilar ràpidament formalitats duaneres que resulten en una ruta lliure d’obstacles.

Desavantatges Del Transport Aeri

Pel que fa al transport aeri internacional de mercaderies, hi ha alguns aspectes negatius, entre ells:

Cost perquè el transport aeri requereix molt més combustible que altres opcions, senzillament és més car i les tarifes del noli aeri poden ser extremadament altes.

Les limitacions a la grandària de la càrrega i les normes de pes imposaran restriccions al que es pot enviar, la qual cosa farà que aquesta manera de transport no sigui adequat per a mercaderies voluminoses.

Condicions meteorològiques adverses: els avions poden ser aterrats i els aeroports poden tancar-se amb condicions meteorològiques extremes, retardant l’enviament durant diversos dies i fent que el servei sigui poc fiable.

Risc amb interrupcions menors que tenen un impacte important en el transport aeri és probablement l’opció més incerta, amb majors possibilitats d’accidents en comparació amb altres maneres de transport.

No és adequat per a productes específics hi ha tota una gamma d’articles que no poden ser transportats per aire, incloent explosius, gasos, bateries, sòlids inflamables i líquids per nomenar només uns quants.

Es requereix una gran inversió: la construcció i el manteniment d’aeroports requereix enormes quantitats de finançament, juntament amb capacitació i personal experimentat i capacitat.
Ambientalment poc amigable comparat amb els béns de transport per altres mètodes de transport com per mar.

Empreses De Transport Aeri

Les companyies de noli aeri són proveïdors mundials de serveis de noli aeri premium en el sector del transport. L’elecció d’una companyia de càrrega aèria que s’adapti a les seves necessitats comercials es pot realitzar en línia, ja que podrà obtenir diverses cotitzacions d’agències d’enviament de càrrega específiques utilitzant eines de cotització en línia, però les empreses més grans probablement oferiran les solucions més importants.

La grandària dels transportistes aeris és una consideració, ja que per a les empreses més petites és possible que desitgi treballar amb empreses internacionals que tinguin un servei d’atenció al client receptiu. Això garantirà que qualsevol problema es resolgui ràpidament, i tota la documentació necessària està llesta per a desaparèixer. Les seves preguntes i preocupacions es tractaran ràpidament a través de mitjans de comunicació eficaços.

Les companyies amb experiència tenen àmplies xarxes, per la qual cosa les seves relacions amb diverses aerolínies seran de primera classe. Els seus coneixements i experiència li permetran optimitzar tot el procés. És una bona idea investigar les credencials de seguretat de la companyia de transport aeri triada i demanar referències.

Si necessita transport aeri de mercaderies cap a o des d’Espanya hi ha moltes empreses logístiques de 4PL, coordinant solucions multimodals de transport aeri i terrestre. Les opcions més adequades se seleccionaran en el seu nom, donant-li el mètode més efectiu juntament amb la millor relació qualitat-preu.

Les companyies navilieres podran oferir diferents opcions per a organitzar el seu lliurament de càrrega aèria, entre elles:

  • Noli consolidat, sovint denominat “consoles”, en el qual un vol conté enviaments de molts carregadors registrats en virtut d’un únic bitllet de via aèria principal.
  • Serveis directes – quan es transporta un sol enviament en el celler d’un avió programat.
  • Serveis de transport de mercaderies es poden encarregar avions de càrrega complets per a un sol lliurament de càrrega aèria, però això ocorre rarament i és extremadament costós.