Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Què és Freight transport? La definició d’aquest terme és el procés físic de traslladar les mercaderies del seu origen a la seva destinació final per diversos mitjans. Què és Freight Shipping? Aquest és la manera de transport utilitzat per a obtenir aquestes mercaderies d’A a B.

Solucions Freight Shipping

Vegi alguns exemples de maneres de transport a continuació:

Per carretera:

Les empreses de transport per carretera de curt o llarg abast poden ser utilitzades per a transportar mercaderies. Hi ha diversos tipus, entre ells:

 • Menys que la càrrega de camions – dissenyada per a enviaments més grans que una parcel·la però no prou grans com per a necessitar espai complet en el remolc de càrrega de camions
 • Càrrega parcial de camions – compartir el cost amb altres carregadors és una opció
 • Càrrega total de camions – pot ser més rendible amb menys maneig si els enviaments són prou grans.

Per via marítima:
Freight Shipping Por vía marítima
El transport de mercaderies es realitza a bord de vaixells, ja que el transport per aigua és més barat que per via aèria. Les principals vies fluvials del món, inclosos molts canals, són totes part integral de les economies mundials. Els vaixells poden classificar-se per categories quant al seu funcionament: els vaixells de línia tindran vols regulars i funcionaran segons un horari, mentre que els vaixells de tram aniran on un carregament adequat el requereixi. Es pot llogar a aquests transportistes a granel i als creuers i tripulants perquè funcionin d’aquesta manera.

Els vaixells contenidors són vaixells de càrrega que transporten càrregues en contenidors dissenyats per a cabre en camions. Constitueixen una part comuna del transport de mercaderies intermodal i generalment tenen tripulacions d’entre 10 i 30. Els vaixells de càrrega d’ús múltiple o general s’utilitzen per a transportar càrregues a granel i pesades i s’instal·len per al transport de contenidors amb equip de rentada i de fixació de la mar.

Per via aèria
Freight Shipping Por vía aérea
La càrrega es transporta per via aèria en avions de càrrega especialitzats, ja que estan dissenyats específicament per al treball, ja sigui en la coberta principal o en el ventre de l’aeronau i es carrega pel nas o pel lateral.

Els compartiments d’equipatges de les aeronaus de passatgers podran utilitzar-se amb el volum de recanvi en el celler d’equipatges, o com a càrrega pels missatgers a bord quan les mercaderies s’emmagatzemin en la cabina de passatgers.

Els avions Combi poden transportar càrrega en la coberta principal amb càrrega lateral i en el ventre, amb passatgers a bord també.

Els principals avantatges del transport aeri són la rapidesa, l’alta seguretat interna i externa, la conveniència d’enviar ràpidament mercaderies lleugeres i peribles, i l’estat del vol en temps real i les opcions de reserva i seguiment disponibles.

Per ferrocarril
Freight Shipping Por vía ferrocarril
El transport de mercaderies per ferrocarril és una opció per al transport de càrrega, i els trens es coneixen com freight, cargo , un grup de vagons de mercaderies o vagons de mercaderies. Aquests trens poden transportar materials a granel en part o en tot el camí entre el carregador i la destinació final. El transport per ferrocarril pot no ser tan flexible o rendible com les maneres de transport alternatius.

Molts sistemes ferroviaris ofereixen ara programació i optimització informatitzades per als trens, la qual cosa redueix els costos i afegeix més trànsit de trens als ferrocarrils. Entre els productes comuns que han d’enviar-se per ferrocarril figuren fusta, metall, tubs, maons i paper.

Transport internacional

El transport internacional de mercaderies continua creixent a mesura que les empreses amplien els seus mercats a nivell mundial. L’ús de companyies de transport de càrrega és una solució ideal per a les empreses que necessiten ajuda amb l’expansió internacional.

Un transitari de càrrega portarà els seus productes del fabricant al seu client o un altre destí. Treballant com a intermediari, el seu agent de càrrega organitzarà serveis de transport multimodal a partir de contactes establerts, la qual cosa li brindarà la millor relació qualitat-preu juntament amb la ruta que millor optimitza la velocitat i la confiabilitat.

El transport se seleccionarà entre companyies de transport per carretera, transatlàntics, transbordadors aeris, xarxes ferroviàries o una combinació d’algunes o totes. Els avantatges de triar un transitari inclouen:

 • Rendibilitat: es poden negociar millors condicions a causa dels alts volums de negocis que es proporcionen.
 • Flexibilitat: es disposa de recursos per a fer front a circumstàncies imprevistes com a retards o redireccionamient d’enviaments.
 • Experiència: els treballs administratius i els preus i serveis de negociació es realitzen per vostè.
 • Serveis addicionals – emmagatzemar mercaderies en un magatzem li dóna l’oportunitat d’oferir enviaments encara més ràpids.
 • Un contracte – el maneig de totes les empreses individuals es farà pel seu compte.

Factors que determinen les tarifes d’enviament de mercaderies

La demanda de transport de mercaderies continua augmentant a mesura que les relacions comercials amb els proveïdors i els clients es tornen més globals. Dependrà del transport de mercaderies acurat i oportú i fiable per a complir els compromisos. Tingui en compte que les tarifes de transport de mercaderies variaran segons:

 • Grandària i pes de la càrrega
 • Origen i destinació
 • Mètodes d’enviament
 • Serveis especials que requereixen un maneig especialitzat
 • Solucions d’emmagatzematge

Tendències logístiques

Les companyies de transport internacional de confiança treballaran per a satisfer les demandes específiques del seu negoci. Això inclou trobar cadenes de subministrament eficaços, organitzar el transport multimodal i ocupar-se de qüestions més complexes, com l’administració de duanes i les assegurances. Una companyia de transport internacional seleccionarà a mà els serveis més adequats per a satisfer les seves necessitats, i tindrà un contacte individual per a explicar-li el bàsic i guiar-li.