Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

Tant si comenceu en el panorama empresarial internacional com si voleu saber més sobre els enviaments internacionals des d’Espanya, val la pena saber què és l’enviament internacional i com funciona. També és important conèixer els temps de mitjana d’enviament internacional perquè pugui planificar amb anticipació mentre es manté al corrent de totes les regulacions d’enviament i duanes internacionals. Seguiu llegint per descobrir tot sobre l’enviament internacional i la mecànica darrere seu.

Què és l’enviament internacional de paquets?

En poques paraules, l’enviament internacional és molt semblant a l’enviament nacional que té lloc dins de les fronteres d’un sol país, amb la diferència principal que l’enviament internacional va més enllà d’aquestes fronteres i lliura càrrega o paquets a una destinació internacional i una audiència internacional.

L’enviament internacional es pot fer per carretera, aire, tren, mar i més. No obstant això, independentment dels mitjans de transport, implica necessàriament l’enviament a un país completament diferent. Com a tal, requereix familiaritat i un bon coneixement de les normes i els reglaments del país de destinació per rebre importacions.
Com funciona l’enviament internacional?

Una pregunta que ens fan sovint gira al voltant de com enviar càrrega internacionalment. Ja sigui a través del seu negoci de comerç electrònic o negoci tradicional on els articles s’han d’enviar a una ubicació estrangera, el procés dehipping internacional generalment implica els passos següents.

Pas 1: Es realitza la comanda

Aquí és on els seus clients fan una comanda dels seus productes a través del seu lloc web o a través d’altres mitjans, demanant que la seva comanda s’enviï al seu país.

Pas 2: La comanda es compleix

Aquí és on prepara el paquet per a l’enviament mentre s’assegura tenir una etiqueta d’enviament i que els seus formularis de duanes estiguin completats de manera precisa i completa.

Pas 3: L’enviament de la comanda

Ara haureu de lliurar el paquet o l’enviament a una empresa d’enviament o podeu sol·licitar que vinguin a recollir-lo a les vostres instal·lacions. És en aquest punt de lliurament que els enviaments internacionals i nacionals se separen per a un flux de treball més fluid.

Pas 4: La comanda està preparada per a l’exportació

En aquest pas del viatge, l’article s’ordenarà per país de destinació i també pel mitjà de transport. Per obtenir més informació sobre les diverses opcions, el seu temps i costos, fes una ullada a la nostra discussió a continuació.

Pas 5: S’importa la comanda

Això és quan el vostre paquet o paquet arriba al país de destinació. Heu de tenir en compte que el despatx de duanes es durà a terme ja que els funcionaris de duanes escanejaran el paquet, seguit de calcular la quantitat d’aranzels, impostos o tarifes que es deuen (si correspon).

Pas 6: Es notifica al client que el paquet ha arribat

El client final rebrà una notificació que el paquet està llest per a la seva recollida subjecte a les tarifes calculades al pas anterior (si escau). No es realitzarà cap transferència del paquet fins que no s’hagi efectuat el pagament.

Pas 7: El paquet és lliurat o tornat

Aquí, hi ha dues opcions. El primer implica la recollida o recollida del paquet per part del client i el pagament de les tarifes necessàries. El segon ocupa quan no hi ha recollida i l’article és retornat al país d’origen de l’enviament.

Quant de temps triga l’enviament internacional?

Determinar quant de temps triga l’enviament internacional és un procés complicat que implica un càlcul de diversos factors. Aquests poden incloure el valor del producte que s’exporta, la mida, el volum i el pes, el moment desitjat en què voleu que s’enviï l’article, el mercat objectiu al qual esteu atenent i la rapidesa amb què voleu que el producte es lliuri tan bé com tots i cadascun dels requisits i formularis duaners que s’han de completar amb precisió.

No obstant això, hi ha una mitjana de la indústria i és que l’enviament econòmic o internacional regular generalment es fa d’aquí a cinc a 10 dies. Mentrestant, l’enviament accelerat internacional pot ser molt més ràpid a una velocitat d’un a tres dies.

En resum

Per a les empreses i les persones que vulguin enviar un paquet internacional a l’estranger, hi ha una solució fàcil i convenient. Amb DRG Solutions, podeu obtenir l’ajuda que necessita amb qualsevol servei de missatgeria internacional des de Barcelona. Com a empresa de missatgeria fiable, fiable i experimentada a Barcelona, ​​podem ajudar-lo ocupant-nos de la paperassa i el transport associats amb els enviaments internacionals. Per tant, no es comuniqui amb nosaltres per esbrinar com podem servir-lo i ajudar-lo a enviar a l’estranger sense problemes. Estem disponibles en línia i per telèfon, cosa que facilita el procés per a vostè i li ofereix una major tranquil·litat.