Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

El transport marítim mundial està guanyant un gran impuls i es troba en un nivell sense precedents. Tot tipus d’articles s’envien des de múltiples ubicacions minut. Si esteu interessats en enviar un paquet internacional, ja sigui per raons comercials o personals, hi ha un parell de coses que ha de saber. Aquests inclouen com preparar el vostre paquet per a enviaments internacionals per garantir que arribin de manera segura i en òptimes condicions. A punt per saber-ne més? Fem una ullada.

Com enviar paquets entre països

L’enviament de paquets entre països solia fer setmanes i fins i tot mesos. Avui és una història completament diferent. Actualment, els paquets arriben ràpidament i convenientment a través de missatgers, vaixells, viatges aeris, transport per carretera i més. Per saber com preparar els paquets, tenim algunes pautes per a vostè.

 

1. Prepareu-vos per a un maneig segur

Independentment del mètode d’enviament que heu triat, el primer que heu de fer és considerar el mètode de transport que utilitzareu i els diversos processos pels quals passareu el vostre paquet per arribar a la vostra destinació. Pot ser carretó elevador i col·locar-lo al costat d’altres productes desconeguts, ha de pensar més enllà de l’embalatge. Tot ha de combinar-se pels viatges internacionals. Ja sigui per vaixell (que implica molt moviment) o per aire (que implica inclinació), el seu paquet ha de ser tan resistent com sigui possible.

2. Inverteixi en l’embalatge

Per tenir un paquet resistent, heu d’invertir en els seus materials i subministraments d’embalatge. Aquests poden incloure palets, una cinta mètrica, bàscules de pesatge, pel·lícula de plàstic, escuma d’embalatge, plàstic de bombolles i, per descomptat, la caixa i la cinta adhesiva essencial que necessitareu. Podeu pensar que si opteu per l’enviament internacional, obtindreu els millors resultats. No obstant això, sempre és recomanable parlar amb un servei de missatgeria o empresa d’enviament fiable i professional per ajudar a garantir que cap dels seus articles es faci malbé.

3. L’embalatge intern i l’encintat són essencials

I parlant de l’embalatge, també heu de considerar l’embalatge intern i l’encintat. Si esteu enviant ampolles de vi, per exemple, aquestes són força fràgils i hauran de separar-se entre si perquè les ampolles no es freguin entre si. També val la pena invertir en escuma. I un cop hagueu omplert tots els espais buits de manera efectiva, és hora de segellar el paquet. Utilitzeu cinta adhesiva en forma de “H” per assegurar-vos que no només es cobreixi la separació del medi, sinó també les vores.

4. Comproveu el pes del paquet

Esmentem les bàscules de pesatge abans i són útils perquè sàpiga exactament quin pes tindrà el vostre article. Tenir un pes exacte és essencial per determinar el preu correcte per al vostre paquet i enviament.

5. Fer duplicats de l’etiqueta d’enviament

També és una bona idea crear dues etiquetes d’enviament per al vostre paquet. Una còpia s’ha de col·locar dins del paquet, mentre que l’altra s’ha de col·locar a l’exterior. Aquesta és una gran mesura de protecció en cas que la vostra etiqueta d’enviament es perdi en trànsit. Si us assegureu d’estar cobert des de tots els angles, les possibilitats que el vostre paquet arribi a la vostra destinació són molt més grans.

6. Estudia els teus punts febles i escolta els clients

El punt final i possiblement el més important és estudiar els seus punts febles i escoltar els seus clients quan es tracta del seu paquet i els mètodes que utilitza per fer arribar els enviaments. Els clients són la font de retroalimentació més gran i reconèixer el que diuen tenint en compte les seves recomanacions és una forma increïblement poderosa d’augmentar la seva oferta i retenir els seus clients lleials.

7. Consells addicionals

També tenim un parell de consells addicionals perquè els consideri quan prepareu un paquet per a l’enviament. Aquestes són algunes de les nostres millors pràctiques i suggeriments per a la millor experiència possible:

-Agiteu suaument la caixa per assegurar-se que res dins es mogui. Si escoltes moviment, llavors cal considerar utilitzar escuma addicional per omplir millor els buits.
-Poseu especificacions en caixes pesades si, per exemple, no poden ser transportades per una persona, són fràgils o necessiten atenció especial. L’etiqueta arrow up és una altra bona addició per a articles especials.
-També heu de considerar realitzar la vostra comanda d’enviament dos dies abans de la sortida. Això assegurarà que manegi qualsevol esdeveniment inesperat molt abans que l’alenteixin.
-Durant la temporada festiva, intenteu enviar els paquets amb anticipació per evitar retards.
-Utilitzeu protecció de poliestirè per a articles grans i no envieu articles sense caixa o embolicats en plàstic negre per a més seguretat. També eviteu utilitzar caixes danyades per complet.
-Cal utilitzar un comprovant de “documents adjunts” per adjuntar documents addicionals als paquets per a més comoditat i un procés més fluid.

 

Vols fer enviaments internacionals des d´Espanya?

La seva companyia de transport ideal a Espanya és aquí per ajudar-lo! A DRG Solutions us podem ajudar amb qualsevol servei de missatgeria internacional des de Barcelona. Som una empresa de paqueteria espanyola fiable i professional que sempre està pendent de les vostres necessitats. Per tant, no dubteu a comunicar-se amb nosaltres per obtenir qualsevol ajuda que pugui necessitar. Estem aquí llestos per ajudar-lo amb l’enviament del seu paquet, sense importar com de gran o petit sigui.