Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Per a mantenir les seves mercaderies segures en el seu viatge és realment important embalar correctament. Un embalatge insuficient pot ocasionar danys als articles i invalidar qualsevol cobertura de compensació.

El propòsit principal de l’embalatge és protegir el contingut de qualsevol mal potencial durant la manipulació, emmagatzematge i transport. L’embalatge adequat garanteix que els productes romanguin intactes de fabricant a client en tota la cadena logística.

Vegi com embalar productes per al seu lliurament aquí…

Tipus d’Embalatge

Els materials d’embalatge per exterior inclouen:

 • Borses de poliuretà per a articles lleugers i peces de vestir
 • Tubs d’embalatge Petites caixes de cartó d’una sola capa fortes
 • Grans caixes de cartó de doble o triple capa
 • Cinta de polipropilè marró
 • Cinta adhesiva de vinil
 • Cinta adhesiva

El material d’embalatge per interior inclou:

 • Embolcall de bombolles
 • Paper tissular
 • Paper arrugat
 • Embalatge de cacauets
 • Inserits de poliestirè
 • Coixins d’aire

Com embalar un paquet per a enviar

Un bon embalatge ajuda a evitar danys als articles durant el trànsit i assegura que les mercaderies arribin a la seva destinació en condicions prístines. Recordi que hi ha alguns riscos involucrats en les caixes de reciclatge que poden ser arrugats o abonyegats durant enviaments anteriors.

Abans d’embalar els seus productes és necessari avaluar el pes, la grandària i la forma, i la fragilitat i el valor dels seus productes.

Els articles petits per a l’enviament que normalment pesen menys de 150lbs es poden embalar com es mostra a continuació:

Triï una nova caixa de cartó fort i col·loqui les seves mercaderies dins. Això li donarà una idea de la quantitat de materials d’embalatge interior que vostè necessitarà per a assegurar que el seu article està esmorteït de manera segura. Tingui en compte que els articles electrònics necessitaran protecció addicional amb productes antiestàtics juntament amb altres materials d’embalatge interns, i els articles fràgils es beneficiaran que la caixa es col·loqui dins d’una caixa més gran amb més materials de farciment.

Quan la caixa estigui plena, tanqui les aletes de la tapa i tapi totes les costures amb la cinta d’embalatge d’almenys dues polzades d’ample per a evitar l’obertura del paquet per accident. Deixi la tapa amb cinta adhesiva fins al final, ja que hi haurà informació rellevant que haurà de posar a l’interior abans del segellament final, com una còpia de la col·lecció i l’adreça de lliurament en cas que la còpia externa es desprengui.

Etiqueti l’envàs clarament i, si és necessari, adjunti una factura Pro-forma a la caixa. Pes el paquet complet per a assegurar-te que compleix amb la teva declaració o pots tenir càrrecs addicionals del transportista per a pagar.

Amb productes grans, haurà de prendre algunes precaucions addicionals per a protegir-se de la compressió, vibracions i caigudes accidentals. Vostè deu:

Doni origen als materials adequats, com una caixa corrugada d’alta resistència amb diverses capes i costures cosides o engrapades. Els materials de farciment han d’incloure escuma de poliestirè dissenyada per a allotjar el producte i inserits de cartó ondulat per a ajudar a donar suport a l’article. Intenta deixar un parell de polzades d’espai en cada costat per a evitar tocar les parets de la caixa.

Utilitzi unes quantes capes de cinta resistent per a segellar la caixa al voltant de cada vora. La cinta reforçada de fibra de vidre amb propietats activades per l’aigua pot unir-se al cartó assegurant un segellament permanent.

Tingui en compte que els productes grans sovint requereixen embalatge d’enviament addicional, com a paletes. Les mercaderies paletitzades més grans poden encongir-se o estirar-se embolicades per a proporcionar amortiment addicional durant el trànsit i seran lligades per a seguretat.

Empreses d’embalatge

L’ús d’una empresa d’embalatge per a embolicar i embalar articles en el seu nom té molts avantatges. El centre de transport disposarà de tots els materials necessaris per a evitar danys durant el trànsit, en particular per als articles fràgils.

Els subministraments d’embalatge i lliurament cobriran:

 • Caixes de diferents grandàries que inclouen opcions personalitzades per a atendre qualsevol article.
 • Tubs d’enviament per a cartells, imatges i plans
 • Embolcall de bombolles per a protegir els articles fràgils i els rompibles
 • Cintes d’embalatge per a cobrir les caixes i fer-les impermeables
 • Sobres utilitzats per a documents

Els professionals són experts en el camp per a permetre que les mercaderies siguin embalades ràpidament, i obtindrà assessorament sobre el processament de la seva transacció i com aprofitar els sistemes de seguiment avançats perquè sàpiga on està el seu enviament en qualsevol moment i quan va arribar el seu paquet. El servei d’enviament és sistemàtic, cosa que significa que totes les seves necessitats poden ser ateses per a garantir un lliurament ràpid i sense problemes.

Totes les grandàries i pesos dels paquets poden enviar-se en una sola transacció, ja sigui local o globalment, ja que les empreses d’embalatge s’associaran amb altres companyies d’enviament de bona reputació per a garantir que els paquets arribin als seus destins especificats a temps.

Empreses internacionals d’enviament de paquets

Sabies que DRG Solutions pot ajudar amb qualsevol servei de missatgeria internacional des de Barcelona? Coneguda com una de les empreses de missatgeria més prestigioses de Barcelona, trobarà una solució tot en un per a consultoria, logística i transport. Els serveis de transport es coordinaran per a obtenir la millor relació qualitat-preu, i cada opció s’adaptarà a les necessitats del seu negoci. Si desitja emmagatzematge, també s’encarregarà d’això. Trobi aquí la solució perfecta per a qualsevol dels seus requisits internacionals d’enviament de paquets.