Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Un servei exprés és la forma més ràpida d’enviar. Normalment pagarà un cost d’enviament addicional per a garantir que els seus productes es lliurin entre 24 i 72 hores. Els enviaments express internacionals solen realitzar-se per mitjà d’empreses de missatgeria aèria per a garantir que les comandes es lliurin d’un dia per a un altre o l’endemà.

Què és un enviament urgent? Continuï llegint per a saber més…

Dades de l’enviament exprés

Els enviaments express són processats per empreses específiques de lliurament exprés per a escurçar el temps de lliurament de la comanda, accelerant el procés d’enviament. Aquest servei s’utilitza quan es requereix un lliurament urgent, o quan la mercaderia es classifica com de temps crític. Quan s’assignen terminis immediats amb poca antelació, l’enviament exprés pot complir aquests requisits.

Els enviaments expressos solen tenir una data límit de lliurament i inclouen un cost d’enviament addicional perquè es lliurin més ràpid, sovint entre 24 i 72 hores. Molts enviaments express compten amb detalls de seguiment perquè puguis veure on estan els teus productes en cada etapa del viatge.

Enviament exprés vs enviament estàndard

Els enviaments express sortiran del lloc de recollida o del magatzem i es posaran en camí cap al seu destí a través de la ruta de missatgeria més ràpida. Aquest lliurament ràpid té un cost més elevat. Els enviaments express internacionals es realitzen normalment amb avió i, en alguns casos, el destinatari pot rebre la seva comanda el mateix dia.

Els transportistes tenen xarxes a tot el món i operen a nivell global. Els serveis d’assegurança a tot risc per a aquests lliuraments ràpids garanteixen que les mercaderies estiguin cobertes contra pèrdues i danys, i poden resoldre’s ràpidament mitjançant el procediment de reclamació. El valor dels productes que s’envien també influeix en l’equació.

Els avantatges d’utilitzar el lliurament urgent en el sector empresarial són moltes. Els clients poden rebre les comandes amb major rapidesa, la qual cosa millora la satisfacció del client. Es garanteix que els productes arribin de manera segura, i el procés pot dur-se a terme des de qualsevol mena d’establiment, fent que hi hagi menys inventari en el magatzem.

El lliurament exprés sol ser crucial per a l’èxit de les botigues en línia, ja que els clients volen els seus productes al més aviat possible. Aquesta accessibilitat, la rapidesa i l’estat de la mercaderia lliurada asseguraran futures transaccions.

Enviament estàndard

L’enviament estàndard és un enviament regular que no té opció de lliurament l’endemà. Aquest termini de lliurament regular pot oscil·lar entre dos i vuit dies. En comparació amb l’enviament exprés, aquesta és una forma de lliurament molt més barat, ja que l’enviament sol realitzar-se per carretera utilitzant missatgers de superfície.

Enviament internacional

Les empreses de missatgeria internacional ofereixen millors oportunitats de negoci, ja que el servei integral cobrirà des de la recollida de la mercaderia fins al seu lliurament en la destinació final. Les empreses de missatgeria internacional compten amb els documents i permisos que permeten el despatx de duanes i utilitzen diversos mitjans de transport com la carretera, la mar i l’aire per a traslladar les mercaderies.

Una empresa de transport internacional fiable i de confiança li permetrà obtenir pressupostos dels transportistes per a assegurar-se que obté el millor tracte possible. Una plataforma única i còmoda li assegurarà que obté ofertes que podrà comparar fàcilment i, a continuació, podrà reservar el transportista que desitgi.

També pot recórrer a un transitari que actuï com a intermediari entre vostè i els serveis de transport, i que es posi en contacte amb diversos transportistes per a negociar el preu i determinar la ruta més econòmica i ràpida. Els transitaris contracten amb múltiples línies de transport per a traslladar les mercaderies, actuant com a experts en la baula de la cadena de subministrament.

Solen centrar-se en funcions logístiques específiques de les activitats de la cadena de subministrament, en lloc d’optimitzar tota l’operació. Per exemple, el transitari pot organitzar el trasllat de les mercaderies des d’una planta fins a un port per carretera, per mar fins a la ciutat de destinació i després per camió des del port fins a la porta del client.

Un transitari també l’ajudarà a preparar els documents, les llicències i tota la documentació pertinent per a la importació i l’exportació, establirà l’assegurança i el seguiment necessaris, i negociarà, reservarà i organitzarà la càrrega per al transport aeri o marítim.

També pot optar per una empresa de logística especialitzada en operacions múltiples, com a serveis d’emmagatzematge i transport que poden adaptar-se a les seves necessitats. Els serveis addicionals que s’ofereixen poden incloure l’emmagatzematge dels enviaments entre els punts de transport, el processament dels enviaments i la visibilitat dels canals de distribució.

Els avantatges d’utilitzar una empresa de transport internacional inclouen la flexibilitat necessària per a garantir que les seves mercaderies arribin a la destinació correcta de manera ràpida i segura. A llarg termini, això li estalviarà temps i diners, i garant
irà el creixement del seu negoci.

Necessita un enviament exprés en tota Espanya?

DRG Solutions pot ajudar-lo amb qualsevol enviament internacional des de Barcelona. Aquesta resposta integral per al transport i la logística farà que l’enviament exprés des de Barcelona sigui senzill. Obtindrà cadenes de subministrament eficaços, opcions de càrrega multimodal per al transport de mercaderies des del magatzem fins a la destinació final, amb els serveis més adequats triats en el seu nom. Obtingui un pressupost gratuït i deixi que els professionals s’encarreguin del seu enviament exprés.