Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

L’enviament a l’Argentina des d’Espanya no és un problema, encara que els països estan a més de 6.000 milles de distància! Les plataformes d’enviament en línia reuneixen milers de transportistes locals i internacionals que ofereixen preus competitius per als serveis d’enviament. I les calculadores d’enviaments en línia li permeten assegurar-se que obté el millor preu.

Quant temps es triga a enviar a l’Argentina des d’Espanya? Continua llegint…

Avantatges d’utilitzar plataformes d’enviament

Per a obtenir els millors terminis i ofertes és una bona idea utilitzar els serveis d’enviament en línia. Això significa que s’elimina la necessitat de tractar amb els enllaços mitjans de la cadena d’enviament. Podrà:

 • Triar un servei que respongui a les teves necessitats exactament
 • Estalviar temps al no haver de parlar constantment amb transportistes i proveïdors
 • Obtenir taxes d’enviament en temps real amb càlculs actualitzats del transport marítim
 • Buscar opcions de navegació ràpida
 • Tenir una visió completa del cost i l’eficiència de les diferents opcions de transport marítim
 • Enviar qualsevol cosa, on sigui, qualsevol càrrega pot ser transportada de manera segura i segura
 • Beneficiar-se de l’automatització del compliment i la regulació que eviti problemes específics de cada país.

Tipus de transport

Hi ha diferents opcions d’enviament disponibles depenent de la grandària i el pes dels teus articles i la rapidesa amb què necessiten arribar a la seva destinació:

Noli aeri és la forma més ràpida amb l’arribada de mercaderies d’un a tres dies. Un avió tindrà les seves pertinences a l’Argentina en tres dies, però això té un preu pot ser moltes vegades més car que organitzar enviaments a l’Argentina amb vaixell.

Transport marítim de mercaderies: és una forma molt més barata d’enviar mercaderies, però el compromís és el temps que trigarà a arribar aquests articles. Entre 18 i 23 dies de mar és típic, però això podria canviar a causa de les condicions climàtiques adverses.

En general, els enviaments internacionals per vaixell s’efectuaran utilitzant contenidors. Aquests són d’una grandària estàndard de 20 peus o 40 peus. Si els teus enviaments a l’Argentina des d’Espanya són inferiors a 20 metres cúbics, podràs compartir l’ús d’un contenidor amb uns altres reduint el teu cost encara més. Molts proveïdors oferiran un servei de lliurament porta a porta, la qual cosa resulta summament convenient.

Transport paletitzat: l’ús d’estructures de transport planes conegudes com a palets implica la col·locació i la subjecció de les mercaderies en aquests, abans de transportar-les al seu destí. Els enviaments de càrrega s’apilen en la part superior i s’utilitzen en els vaixells portacontenidors.

Altres serveis de lliurament

Els enviaments de paqueteria a l’Argentina poden anar per diferents mètodes:

Enviament exprés els enviaments internacionals a l’Argentina poden anar per International Pickup on vostè pot tenir el seu paquet recollit de la seva casa o adreça de treball dins de quatre dies hàbils. El lliurament exprés des de determinades plataformes per a enviaments internacionals des d’Espanya es pot lliurar en tan sols un o dos dies hàbils.

Enviament econòmic: un servei de correu rastrejat es pot reservar en línia a través d’una calculadora d’enviament i etiquetes impreses adjuntes al seu paquet que es poden lliurar en la seva oficina de correus local. Els terminis de lliurament solen ser d’entre 11 i 22 dies laborables, per la qual cosa és ideal per als articles sense un termini de lliurament específic.

Courier una opció de missatgeria assequible prendrà en mitjana 14 dies per a lliurar productes d’Espanya a l’Argentina. No obstant això, aquesta línia de temps pot variar depenent de la distància.

Aduanas i articles restringits

Si aconsegueixes que una companyia de transport de confiança s’encarregui del teu enviament, rebràs ajuda durant el procés de duana. Serà necessari preparar un inventari clar i precís dels articles que es transporten a l’Argentina, ja que això evitarà la necessitat d’inspeccions físiques que puguin retardar el procediment d’importació.

A continuació es mostren alguns elements restringits, però aquesta llista no és exhaustiva. En cas de dubte ha d’utilitzar el lloc web oficial per a més informació:

 • Medicaments – particularment aquells que poden causar addicció
 • Vegetals i productes animals, qualsevol producte que sigui d’espècies protegides, o que contingui parts d’animals
 • Armes i armes de foc: només es permeten si la policia local ha donat el seu consentiment previ
 • Diners – no se li permetrà portar més de 10.000 euros o equivalent en una altra moneda
  Recentment s’han afegit motocicletes, roba i peces de recanvi a les restriccions a les importacions, i les obres d’art i art necessiten ara una llicència d’importació.

Posi’s en contacte amb els professionals

Si vostè no té el temps o la confiança per a anar pel seu compte, DRG Solutions pot ajudar amb qualsevol enviament internacional des de Barcelona a l’Argentina. Tot el que ha de fer és posar-se en contacte per a obtenir tota l’ajuda i el consell que necessita i per a sol·licitar un pressupost gratuït. Les opcions de transport i serveis més adequades es triaran en el seu nom, perquè els seus productes es lliurin de manera eficient per un cost que li convingui.