Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Quan vostè busca distribuir mercaderies a un client, lliurar documents importants, o simplement enviar un regal per a una ocasió especial és bo conèixer els fonaments de l’enviament des d’Espanya continental a Veneçuela. Mira tota la informació que necessites, incloent el temps que es triga a enviar des d’Espanya a Veneçuela aquí…

Transport aeri

El transport aeri a Veneçuela és ràpid, però també tendeix a ser bastant car. És la solució més ràpida per a enviaments sensibles al temps amb recollida en el mateix dia disponible. Els lliuraments en servei express és de 3 a 4 dies. No obstant això, no és un mètode rendible per al transport de llum i mercaderies barates i atès que el transport aeri té altes emissions de carboni, no és tan ecològic com altres maneres de transport.

Els tipus de mercaderies que es poden transportar mitjançant serveis de transport aeri solen incloure documents i sobres, paquets de fins a 70 kg i accés compartit per a càrrega o opcions completes de vol de noliejament. Aquests enviaments surten de les portes d’enllaç de passatgers i d’aviació comercial a destinacions on els avions poden volar i aterrar.

L’ús del noli aeri per a enviaments a Veneçuela des d’Espanya presenta molts avantatges, entre les quals s’inclouen:

 • Productes transportats al seu destí triat de manera ràpida i fàcil
 • Poques vegades es retarden els vols perquè es compleixin els terminis de lliurament
 • Articles transportats de manera segura, ja que s’apliquen estrictes mesures de seguretat en els aeroports
 • El despatx de duana ha de ser ràpid, ja que la càrrega aèria normalment es descarrega ràpidament.

Transport Marítim

Els enviaments marítims a Veneçuela des d’Espanya són significativament més barats, costen fins a cinc vegades menys que les tarifes de transport aeri. La majoria dels proveïdors organitzaran el seu enviament per vaixell des d’Espanya a Veneçuela oferint un servei porta a porta, cosa que significa que tot el procés estarà a càrrec de vostè. Els temps d’enviament a Veneçuela varien, però la mitjana és al voltant de quatre setmanes per als productes enviats en un contenidor d’enviament exclusiu. Les opcions d’enviament inclouen:

 • Enviaments de paquets – els missatgers més coneguts poden satisfer els requisits individuals o comercials
 • Enviaments d’equipatge – amb llocs de recollida i destinacions disponibles per a les pertinences empaquetades en caixes addicionals per a protecció durant el trànsit
 • Enviaments de pallet – quan necessiti enviar grans quantitats o estigui reubicant les obres d’enviament paletitzades juntament amb opcions d’emmagatzematge i emmagatzematge
 • Enviaments de contenidors – les opcions inclouen contenidors de 20 peus i 40 peus, i els apropiats per a transportar cotxes
 • Enviaments de càrrega de peces o de càrrega completa – un enviament de càrrega de peces es compartirà amb altres persones i s’ordenarà en el punt de destí.

Assessorament d’enviament

L’ús d’una plataforma en línia assegurarà que vostè obtingui les millors ofertes en termes de preu d’enviament i temps per al lliurament dels seus productes des d’Espanya continental a Veneçuela. Aquesta plataforma d’enviament en línia compara a milers de correus internacionals i locals per a garantir serveis de qualitat a preus competitius.

Altres avantatges inclouen:

 • Es lliuraran paquets d’Espanya a Veneçuela de porta a porta
 • Tots els enviaments estaran completament assegurats
 • Es poden enviar paquets petits i grans
 • Millors preus garantits
 • S’ofereixen opcions de seguiment en temps real

Enviaments internacionals per a empreses

Els enviaments internacionals des d’Espanya requeriran un despatx de duanes. En el cas dels enviaments per via marítima a Veneçuela, normalment es completaria en el termini d’una setmana. Veneçuela calcula els impostos a la importació i els drets de duana sobre la base del valor de les mercaderies importades, així com les despeses d’enviament. Se li demanarà que proporcioni un inventari clar i específic que declari el valor de cada article.

Tingui en compte que hi ha alguns articles que estan restringits a Veneçuela i que no han de ser enviats per via aèria o marítima i que inclouen, entre altres, els següents:

 • Alcohol
 • Certs medicaments i tots els medicaments controlats
 • Plantes i productes animals
 • Productes d’espècies protegides
 • Llavors
 • Tabac
 • Armes i armes de foc

Els proveïdors de logística de confiança li proporcionaran tota l’ajuda que necessita amb els enviaments a Veneçuela des de Barcelona. Tindran accés a una xarxa de transportistes internacionals en el seu nom i li oferiran la millor oferta per als productes que desitja enviar i per al seu pressupost. Els equips de logística altament capacitats faran que el seu enviament es mogui al més aviat possible.

Treballar amb totes les empreses de transport per a reunir solucions multimodals (transport aeri, marítim i terrestre) i adquirir un proveïdor per a emmagatzematge, un altre per a enviament i un altre per a distribució. En aquest cas, es compleix la solució ideal per als seus requisits particulars sense haver de preocupar-se per això.

També rebrà tot el consell que necessita quant al despatx de duana i els documents que necessita proporcionar.

Costos de transport

Depenen de si tries el transport aeri o marítim, i del tipus i grandària de la càrrega. Per exemple, els preus d’un contenidor de 20 peus d’Espanya a Veneçuela comencen d’aproximadament 2100 euros 2900 euros.

Obrir un compte amb uns certs missatgers pot estalviar-te fins a un 40% quan tornis a l’instant. Obtindràs tarifes personalitzades, podràs gestionar i usar eines avançades d’enviament per a una experiència de navegació simplificada. Tingui’s present que les despeses de transport poden veure’s afectats per altres recàrrecs addicionals a causa de la naturalesa de l’enviament.