Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Hi ha nombroses empreses de missatgeria internacionals. Però, com saber quina escollir quan cerca enviar un paquet internacional? És cert que hi ha diversos criteris que ha de considerar en triar el proveïdor de serveis de missatgeria internacional.

En aquest article, hem preparat una llista dels més importants que cal tenir en compte en prendre la teva decisió. Preneu-lo a continuació.

Com triar els millors serveis de missatgeria internacional

Ja sigui per a fins comercials o personals, enviar i rebre paquets ha esdevingut una part diària de les nostres vides. Però ja sigui que envieu una sola vegada o de forma regular, necessita un servei de missatgeria internacional fiable. Aquests són només alguns dels criteris que heu de considerar en triar el vostre soci de missatgeria:

Velocitat de lliurament

Al nostre món competitiu, la velocitat en aquests dies ho és tot. Com més ràpid pugui enviar els seus productes a un client i com més ràpid els rebin, millor serà la satisfacció del client, la repetició de negocis i l’efecte positiu general en el resultat final. Amb això al cap, és crucial veure quines opcions de lliurament ofereix la seva empresa de missatgeria triada en termes de velocitat.

Costos i mètodes de càlcul

Un altre factor que cal considerar és el cost real de l’enviament. En alguns casos, les empreses de missatgeria poden oferir costos més baixos per a enviaments a granel. Però aquesta no sempre és la norma. A més, un servei de missatgeria internacional barat pot semblar la millor opció a primera vista, però es poden acumular complements addicionals. Per tant, assegureu-vos de fer una investigació exhaustiva sobre els tipus de productes que està enviant, a quina destinació els està enviant, què tan ràpid voleu que arribin i quant costarà. Quan hagueu establert el cost, penseu si els seus mètodes de pagament són fàcils i convenients per a vostè.

Segur

Per a les empreses que envien béns fràgils o cars, l’assegurança és una necessitat. Però no totes les empreses de missatgeria ofereixen això i aquest és un altre criteri que ha de verificar. L’assegurança serà útil si alguna cosa surt malament o un article es fa malbé en trànsit. L’ajudarà a reduir el seu risc i reduir les seves pèrdues.

Capacitat de seguiment

Vivim en temps tecnològicament avançats. Confiem en la tecnologia per a moltes coses, aleshores, per què l’enviament no hauria de ser part d’això? La bona notícia és que ho és. Moltes empreses de missatgeria, encara que no totes, ofereixen opcions i serveis de seguiment per garantir que sàpiga exactament on són els seus productes en un moment donat.

Restriccions

Les restriccions de tramesa són un altre aspecte molt important a considerar. És possible que estigui llest per signar a la línia puntejada i realitzar el seu pagament només per descobrir que el seu tipus de producte específic no es pot enviar en absolut a causa de la seva mida i dimensions, pes, fragmentació o la naturalesa de l’article en si.

Serveis addicionals

Per descomptat, les vostres necessitats també poden requerir l’ús de serveis complementaris. Aquests poden incloure embalatge i etiquetatge especialitzats, emmagatzematge, logística i, per descomptat, viabilitat de comerç electrònic.

Territoris i destinacions

Diuen que vivim en un món petit i amb fronteres cada cop més reduïdes i formes més ràpides i eficients d’arribar a llocs llunyans, això pot ser cert. Però en el context dels serveis de missatgeria internacional, és crucial veure si la vostra empresa de missatgeria triada serveix i envia a les destinacions i territoris desitjats.

Ubicació dels centres de lliurament

Per a més comoditat, també ha de verificar la ubicació dels centres de lliurament de la vostra empresa de missatgeria. Poden oferir-vos opcions com aeroport a aeroport, port a port, serveis expressos o fins i tot porta a porta. Assegureu-vos que el vostre soci de missatgeria us ofereixi les opcions correctes.

Ressenyes en línia i testimonis de clients

Investigar una mica en línia per veure si els clients existents estan satisfets amb el seu proveïdor de serveis de missatgeria és un altre pas important a prendre. Revisar les ressenyes i testimonis en línia l’ajudarà a veure les fortaleses i debilitats del seu soci de missatgeria potencial i si proporcionen un servei de client sòlid.

Suport al client

El darrer punt és l’atenció al client. Les emergències sorgeixen de tant en tant i necessites posar-te en contacte amb un ésser humà real per resoldre el problema. Per tant, és important preguntar quin tipus d’atenció al client ofereixen i com és la disponibilitat, per exemple, 24/7 o només durant l’horari comercial.

Necessites enviar enviaments internacionals des d’Espanya?

Per a aquells que busquen enviar enviaments internacionals des d’Espanya, confiar en DRG Solutions per ajudar-lo amb qualsevol servei de missatgeria internacional és l’opció correcta. El nostre servei de missatgeria a Barcelona és líder del mercat i ofereix estabilitat, eficiència i seguretat amb cada paquet enviat. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i us assegurarem un lliurament de paquets sense problemes a la vostra destinació triada.