Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Què és un servei de courier? Un servei de courier es defineix com un servei de tot inclòs de primera qualitat que recopila i lliurament els enviaments en el termini més curt possible. Una funció important dels serveis de courier és la velocitat i l’eficiència del lliurament general dels enviaments, amb menys restriccions de grandària i seguiment en temps real.

Llavors, quins són els tipus de serveis de courier? Continuï llegint per a obtenir més informació…

SERVEIS COURIERS

Serveis Internacionals de Courier

Les companyies internacionals de courier proporcionen enviament d’un país a un altre, i les que s’especialitzen en lliurament internacional oferiran les millors tarifes. Els costos poden variar depenent de la grandària del seu enviament i dels terminis que necessiti complir.

Els serveis de courier internacional inclouen el transport aeri i marítim, juntament amb les opcions de carretera i ferrocarril. El seguiment dels enviaments també s’oferirà perquè puguis veure on està el teu enviament en cada etapa del viatge, i sempre seràs actualitzat amb precisió.

Trobar una empresa de courier que se centra en l’enviament internacional també li proporcionarà accés a millors connexions amb les autoritats portuàries, i l’ajudarà a adquirir permisos i despatx de duanes. Les lleis internacionals s’entendran automàticament i es compliran en el seu nom.

Serveis Standard

Els serveis estàndard segueixen les pautes establertes que inclouen el pes del paquet i la ubicació del remitent i el destinatari. Sovint hi haurà una restricció de pes màxima, per la qual cosa aquest servei és més adequat per a paquets petits i mitjans. El llindar per a paquets grans és normalment de 50 kg.

De dos a tres dies és el temps mitjà que trigarà a lliurar-se un paquet, i aquesta opció és més barata d’anar si no estàs apurat.

Serveis Express

Els serveis Express s’utilitzen per a lliuraments urgents. Per a complir aquest servei cal rebre instruccions abans del migdia per a garantir que es puguin fer els arranjaments per a adquirir el paquet i la ruta planificada posteriorment per al lliurament local.

Treballar amb un servei courier de confiança assegurarà que pugui obtenir una sol·licitud d’última hora i una solució personalitzada com el servei el mateix dia quan el necessiti. Servei express és el mètode de lliurament més ràpid i els costos variaran en funció del courier triat.

Serveis de Courier durant la nit

Els lliuraments durant la nit són ideals per a empreses que no poden rebre productes entre les 8.00 i les 5.00 p. m. Pots reservar el teu lliurament el dia anterior per a assegurar-te que l’enviament es recopili i enviï durant la nit.

El més important seran les xarxes de carreteres importants dels conductors que tinguin el coneixement i l’experiència per a manejar el seu lliurament nocturn amb cura i de manera segura al seu destí.

Lliurament l’endemà

Aquest servei de missatgeria és perfecte per a les sol·licituds de lliurament d’última hora i una solució realment eficient per a les compres realitzades en línia. El seguiment i les actualitzacions en temps real estan disponibles per al públic en general a través d’un número de seguiment, la qual cosa evita consultes que han de realitzar-se per altres mitjans, com un equip de servei al client. Podrà trobar fàcilment l’estat exacte dels seus productes en qualsevol moment.

Altres tipus de courier

Serveis de lliurament d’equipatge

Els couriers també són una opció ideal per a lliurar un excés d’equipatge: recollir l’equipatge i lliurar-lo al destí triat. Pot sol·licitar un embalatge addicional per a obtenir protecció addicional per a evitar qualsevol mal en el viatge. I tindrà accés al seguiment en temps real.

Courier incorporat

Per a documents confidencials i paquets importants, un servei de courier incorporat pot ser una opció raonable. Un courier experimentat s’encarregarà de tot per a assegurar la velocitat, la seguretat i el lliurament ràpid. Aquesta experiència també serà inestimable per a portar les mercaderies a través de les duanes sense demora.

Serveis d’enviament de pallet

Les companyies de missatgeria també poden enviar productes en palets amb temps de recollida i lliurament planificats entre el remitent i la companyia de missatgeria. S’ha d’anar amb compte en seleccionar el tipus de pallet utilitzat per al transport, amb càrregues més grans que costen més.

Serveis de Parcel

Els lliuraments de paquets per part dels courier són cada vegada més populars, especialment quan són petites i arriben ràpidament al destí triat. Pot sol·licitar instruccions especials, com a articles de menjar, i si el lliurament és local, se sol seguir un horari de lliurament el mateix dia.

Serveis addicionals

  • Ubicacions de lliurament: els clients que no poden estar a casa per a recollir els lliuraments poden arreglar per a deixar els paquets en una ubicació específica des d’on el transportista recollirà els productes.
  • Opcions de segur addicionals: la compra d’un segur addicional pot ser una opció proporcionada per les empreses de missatgeria per a articles de major valor o fràgils.
  • Magatzems: algunes empreses de missatgeria oferiran instal·lacions d’emmagatzematge d’informació amb pagaments en relació amb la quantitat de dies que s’emmagatzemen els enviaments.

Solucions úniques per als teus lliuraments

DRG Solutions pot ajudar amb qualsevol servei internacional de missatgeria de Barcelona. Tindràs la millor opció per a les teves necessitats de transport amb opcions de terra, aire i mar de diverses companyies. Els serveis més adequats seran triats a mà en el seu nom – i les instal·lacions d’emmagatzematge estaran disponibles per a l’emmagatzematge a curt o llarg termini si ho necessita. Qualsevol destí global serà manejat per a tu -tot el que necessites fer és sol·licitar una cita gratis ara!