Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Decidir quines solucions d’enviament satisfan les seves necessitats comercials serà més senzill si coneix la diferència entre els serveis de missatgeria i paqueteria. La informació bàsica l’ajudarà identificar les millors opcions per al lliurament que es troben dins del seu pressupost i els seus terminis.

L’elecció de l’opció de lliurament adequat garantirà el lliurament ràpid dels béns i evitarà retards que podrien danyar la seva reputació empresarial.

Llavors, quines són les diferències entre servei Courier i de paqueteria? Continua llegint per a saber més…

Servei Courier

Una empresa de missatgeria i paqueteria lliurarà béns ràpidament i sovint ofereix opcions de lliurament en el mateix dia o l’endemà. Una gran funció dels serveis de missatgeria és la velocitat i l’eficiència que es proporciona. Els terminis de lliurament específics també estan disponibles fent que aquesta franja horària estimada sigui extremadament convenient per a empreses i clients per igual.

Els serveis de missatgeria també són solucions perfectes per a articles voluminosos i pesats ja que hi ha menys restriccions de pes i grandària, i el seguiment en temps real és un gran avantatge. Podrà accedir a aquesta opció en línia o fins i tot cridar a l’equip d’atenció al client de l’empresa de missatgeria per a sol·licitar una actualització.

Sovint s’oferirà un embalatge professional per a garantir que el seu enviament arribi de manera segura i intacta. Això és extremadament útil si els béns que estàs enviant són fràgils o valuosos. Altres serveis complementaris d’empreses de missatgeria que ofereixen solucions de lliurament i poden treballar amb la seva empresa per a desenvolupar i interactuar amb les seves necessitats de lliurament individuals, poden fer d’aquesta la seva opció preferida.

Tipus de serveis Courier

Els serveis de missatgeria s’especialitzaran en un tipus específic d’enviament, com a regional o local, o cobriran tota una gamma de serveis d’enviament, inclosos els destins globals. Tingui en compte que aquests serveis tendeixen a ser més cars, ja que inclouen costos com a recàrrecs per combustible i àrea remota i càrrecs per maneig de paquets.

Consulti a continuació per a obtenir més informació:

Enviament local

Aquí és on els serveis de missatgeria sobresurten en el lliurament el mateix dia de paquets i documents importants dins dels límits locals.

Enviament amb terminis específics

Aquests serveis de missatgeria tenen terminis específics en els quals es lliuren les mercaderies. Això podria ser d’un a tres dies laborables amb hores específiques durant el dia perquè el lliurament arribi – sovint una ranura de dues hores, per exemple de 9.00 am-11.00 am. Entre les empreses de missatgeria que presten aquest servei es troben FedEx i DHL.

Enviament internacional

Si desitja enviar les seves mercaderies a destinacions mundials, existeixen serveis de missatgeria que proporcionen xarxes a l’estranger que ofereixen tota l’ajuda que necessita. Els serveis addicionals inclouen el seguiment internacional que li dona visibilitat de les seves mercaderies en tot moment, el maneig de duanes i la logística de transport.

Quan un missatger exprés envia articles a nivell internacional per a vostè, és responsable de la manipulació de les seves mercaderies des del país d’origen al país de destinació.

Servei de paqueteria

L’ús d’un servei de paqueteria és ideal per al lliurament de mercaderies lleugeres. El millor ús d’aquest servei també és aconseguir que els productes es lliurin a clients individuals en petites quantitats. Els articles s’envien normalment per lliurament estàndard i poden trigar diversos dies a arribar al seu destí.

Aquest servei està dissenyat per a ser assequible per a qualsevol pressupost – el seu paquet serà recollit des de la ubicació que especifiqui i portat a la central de l’empresa abans d’ordenar. Després d’això, serà carregat en una camioneta per a ser portat al lloc final.

El seguiment genèric normalment estarà disponible indicant on està el seu paquet i el dia en què ha d’arribar. Moltes empreses prefereixen utilitzar aquest servei més econòmic per a enviar comunicacions no urgents i rutinàries.

Trobar una companyia de lliurament de confiança és senzill a través de comparacions de cerca en línia. Podràs triar el servei que més et convingui per a lliurar el teu paquet de la forma més ràpida i eficient possible.

Preparant-se per a enviar el seu paquet

Per a assegurar-se que el seu paquet arriba al seu destí requerit sense demora vostè deu:

  • Embolicar de manera adequada, embolcall de bombolles o altres materials d’embalatge abans de segellar-ho en una caixa forta.
  • Mesurar el paquet per a assegurar que no excedeixi cap restricció de grandària i pes
  • Per als articles de la roba consideri l’ús de bosses plàstiques fortes del franqueig
  • Etiqueti clarament amb una adreça completa incloent el codi postal correcte.
  • Asseguri’s de tenir una assegurança adequada que el cobreixi per pèrdua o mal.

Necessita enviament internacional?

DRG Solutions pot ajudar-lo amb qualsevol servei de missatgeria internacional des de Barcelona gestionant la seva logística de principi a fi. Quan vostè necessita una empresa de missatgeria i paqueteria a Barcelona que li aconsegueixi els resultats més eficients i rendibles que DRG Solutions li oferirà!

Podràs aconseguir un pressupost gratis per a comparar amb altres empreses de missatgeria a Barcelona, sabent que els serveis de transport més adequats per a les teves necessitats comercials seran seleccionats a mà per a tu.

Es poden utilitzar diferents proveïdors per a garantir que obtingui les millors ofertes de transport i emmagatzematge si ho requereix. I tota l’ajuda i l’assessorament que necessiti per al transport, la logística i la consultoria estaran disponibles per a garantir que els seus productes es lliurin sense problemes.