Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Què és la logística industrial? La definició de logística industrial és una de gestió de projectes on un equip treballa per complir amb els criteris en un moment específic utilitzant cadenes de subministrament, emmagatzematge, transport, consultes i planificació.

Els sistemes de logística industrial consisteixen en recursos de persones, tecnologia de la informació, la gestió de la logística d’entrada i sortida, el que redueix el temps que les mercaderies arriben al seu destí. Les solucions porta a porta per a indústries com la química i els equips industrials són proporcionades per empreses de logística amb molts anys d’experiència industrial.

L’empresa de logística industrial triada s’encarregarà de la gestió general de la cadena de subministrament des de la planta fins a la distribució dels llocs. Més informació sobre el cicle de la logística industrial aquí …

Logística en la indústria manufacturera

Molt dependrà dels seus productes, ja que les operacions dins d’un magatzem industrial logístic canviaran en conseqüència. La personalització és clau per a un emmagatzematge adequat i segur. Si els productes químics s’emmagatzemen a punt per al transport, per exemple, cal que hi hagi una disposició adequada per a la contenció i eliminació dels contenidors, i el coneixement de la temperatura exacta d’emmagatzematge.

Si es van a emmagatzemar mercaderies pesades, l’equip necessari en el lloc inclourà carretons elevadors i ponts grua, i qualsevol altre mitjà de transport necessari per moure objectes. Optimitzar l’espai de l’magatzem serà només una de les formes de mantenir baixos els costos, ja que això afecta directament les despeses generals.

Tot dins del magatzem es durà a terme precisament amb l’ús de les eines i equips adequats. La seguretat serà part de la cultura dins de les instal·lacions, i la seguretat de tots els empleats, equips i processos serà vital per al flux d’enviament de materials.

Una visió dels projectes industrials

Logistica Industrial Barcelona

Cada projecte individual es basa en la sincronització dels requisits operatius, i les solucions a mida són la clau de l’èxit. Vegi a continuació els sectors en què les solucions operatives satisfan estrictes demandes:

 • Petroli i gas, inclosa la producció, exploració i trasllats de plataformes
 • Mineria: abasta infraestructura, construcció i subministrament.
 • Energia: composta per estacions i subestacions, i plantes eòliques i solars.
 • Industrial: involucra plantes de fabricació i químiques, fàbriques de ciment i treballs de construcció

Suport a projectes industrials

Les empreses de logística industrial comprenen la importància de dissenyar i monitoritzar les operacions per garantir l’èxit. Per a cada projecte es durà a terme el següent:

 • Un contacte exclusiu es posarà en contacte amb vostè i els experts locals per a proporcionar una gestió personalitzada.
 • Els professionals analitzaran les especificacions del producte, les regulacions del compte i realitzaran un estudi de viabilitat.
 • Es faran provisions per a transport global
 • El transport marítim, aeri, ferroviari i multimodal per carretera estarà disponible independentment de la mida, tipus o pes de l’enviament.
 • Es gestionaran les operacions duaneres
 • El seguiment de les operacions en temps real serà continu

Actius d’experts en logística industrial

Se li mantindrà informat en cada etapa del procés d’enviament fins al lliurament final al lloc. El procés el portarà a terme una xarxa d’especialistes amb anys d’experiència en la indústria i un coneixement de primera classe dels entorns locals. La planificació operativa especialitzada garantirà la flexibilitat per a cada etapa de l’procés de transport i el compliment d’estrictes estàndards, regulacions locals i internacionals, juntament amb els seus requisits específics.

logística entrant

Quan la gestió de múltiples proveïdors sigui essencial, una empresa de logística industrial de confiança proporcionarà:

 • Transport multimodal, inclòs el transport tradicional per ferrocarril
 • Solucions d’embalatge a mida amb embalatge reutilitzable
 • Control d’inventari precís
 • Temps de cicle amb lliuraments seqüenciades i programades a la línia de muntatge
 • Cross-docking dissenyat per consolidar i moure ràpidament mercaderies des d’una varietat d’orígens a diferents destinacions
 • Gestió i optimització de totes les operacions duaneres

Logística de sortida

Empresa de Logistica Industial Espana

La implementació de la distribució d’acord amb les regulacions de l’producte és essencial i també esperaria:

 • Emmagatzematge i logística in situ amb costos rellevants
 • Distribució multimodal optimitzada
 • Registres de seguretat, assegurances i procediments de reclams
 • Controls de qualitat en tota la cadena de subministrament
 • Lliurament de productes acabats
 • Transport de càrrega internacional

Transport i logística

El transport és part de l’operació de la indústria logística. Se centra completament en la definició i el desplegament de diferents modes de transport com el marítim, aeri, ferroviari i per carretera. Aquest moviment d’un lloc a un altre es divideix en infraestructura, vehicles i operacions. És una funció essencial, ja que proporciona comerç i comunicació entre les parts.

La logística inclou el procés de planificació, implementació i control de mètodes per a l’òptim emmagatzematge i transport de mercaderies. La informació i els serveis relacionats es proporcionen des de l’origen fins a la destinació final, de conformitat amb tots els requisits legals i de el client.

En conclusió

Els processos comercials millorats i l’avanç de noves tecnologies han transformat la indústria de la logística. El monitoratge en temps real dels enviaments i els intercanvis fluids d’informació operativa pel que fa a l’acompliment clau continua tenint un impacte profund. Velocitats eficients, costos més baixos i serveis en constant millora són el nucli de l’negoci.

La coordinació dels serveis d’una empresa de logística de renom donarà com a resultat cadenes de subministrament efectives, la provisió d’enviament de càrrega multimodal i es tindrà cura amb qualsevol demanda addicional específica de la seva indústria. Les opcions més adequades es seleccionaran a mà per coordinar la solució ideal per a les necessitats d’enviament de la seva indústria en particular.