Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Què és el lliurament urgent? El lliurament urgent, també denominat lliurament expedited, és la forma de transport més ràpida. Significa que les teves mercaderies sortiran del magatzem o del lloc de recollida tan aviat com sigui possible i estaran en camí per la ruta de correu més ràpid.

Si és un enviament express internacional, normalment amb avió, té un cost addicional perquè es lliuri ràpid. Més informació sobre enviament exprés aquí…

Servei express

FedEx, DHL, DPD i UPS són tots exemples de serveis Express que tenen xarxes de missatgeria que operen a nivell nacional i mundial. Els costos d’enviament express depenen de la rapidesa amb què es lliurin les mercaderies, d’on procedeixen i a on procediran, del pes i les dimensions del paquet, i de qualsevol manipulació especial i els honoraris associats. Nosaltres ho manegem a tots com 4PL per a facilitar-ho i oferir tot al client en un sol punt.

L’assegurança és vital en el cas de qualsevol reclamació: això pot variar entre la protecció porta a porta, la negligència del transportista, la pèrdua que es produeix fora del transportista, el pagament de la substitució de mercaderies, el transport i els costos associats.

L’enviament urgent internacional té altres factors que determinen els costos, inclosos els aranzels i els impostos d’enviament. Molts països tenen polítiques que ofereixen alleujament d’aranzels o desavantatges d’aranzels que ajuden a recuperar els diners dels productes que s’importen i exporten de nou.

Moltes companyies ofereixen calculadores d’enviament en línia que proporcionen preus clars basats en llocs de lliurament, i t’ofereixen cotitzacions comparatives perquè puguis decidir l’opció més rendible per a tu.

L’enviament prepagat ofert per alguns proveïdors pot reduir els costos. Això implica la compra d’una quantitat d’etiquetes per avançat i la seva fixació en els paquets per adelantat. Si envia els mateixos paquets una vegada i una altra, aquesta és una opció assequible quan es poden obtenir descomptes.

Una de les principals diferències entre l’enviament urgent i l’enviament estàndard és el temps de lliurament. L’enviament del paquet mitjançant mètodes estàndard els temps de lliurament regulars serien de dos a vuit dies. Amb l’enviament urgent, això és aproximadament un dia quan el producte s’envia a través d’un transportista aeri; també es troben disponibles opcions en el mateix dia.

Com els serveis express són més ràpids i les tarifes també són més altes que altres formes de transport. L’enviament estàndard sol realitzar-se per carretera, la qual cosa resulta més rendible. El servei de missatgeria International Express utilitza els missatgers aeris com a principal mitjà de transport.

L’elecció de l’opció de lliurament que més li convingui depèn de si és personal i vol esperar, o si es necessiten articles amb urgència i una major velocitat de lliurament.

Avantatges de Servei Express

Les recerques han demostrat que més del 50% dels consumidors afirmen que els temps de lliurament són un impacte important en la lleialtat dels clients a llarg termini.

L’enviament express és ideal per a:

 • Enviament de documents urgents.
 • Empreses que necessiten enviar productes a clients ràpidament.
 • Qualsevol persona que necessiti rebre un paquet immediatament.
 • Viatgers que volen equipatge per a reunir-se amb ells en el seu destí.

Lliurament express internacional

Els proveïdors de serveis express de confiança tindran accés a xarxes terrestres i aèries de granalcance, la qual cosa els convertirà en una font de confiança de serveis de lliurament a preus competitius en qualsevol part del món. Els serveis d’enviament i logística garantiran que els terminis de lliurament estiguin dins dels terminis estipulats.

Les característiques del servei poden incloure:

 • Xarxa europea de recollida
 • Solucions multimodals de transport terrestre, marítim i aeri
 • Enllaços directes durant la nit a centres internacionals
 • Seguiment de paquets individuals i prova de lliurament
 • Notificacions de predicció
 • Alta seguretat monitorada de manera independent
 • Lliuraments l’endemà oferts
 • Cobertura de responsabilitat del segur
 • Subministrament de paquets adaptats als seus requeriments específics
 • Accés a cadenes de subministrament eficaços
 • Logística seleccionada a mà que es coordina amb les seves necessitats particulars
 • Ajuda amb tota la documentació necessària

Envio paquet express

El lliurament de paquets Express es pot organitzar de manera ràpida i fàcil. Trobar el courier que realitza enviaments internacionals es pot fer simplement en línia. Pot triar entre lliurar el paquet localment en el moment oportú o seleccionar una opció de col·lecció en la seva llar o lloc de treball.

Els serveis de missatgeria t’asseguraran que els teus paquets arribin de manera segura i puntual. També rebràs un servei de seguiment de paquets que et proporciona actualitzacions pas a pas sobre el progrés dels teus productes des de la recol·lecció fins al lliurament.