Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

En els negocis, un retard d’un parell de dies enviament de productes als seus clients podria conduir a una major satisfacció i lleialtat del client o a una pèrdua de clients per complet. Aquesta és la raó per la qual l’enviament juga un paper tan crucial en les operacions de moltes empreses fins avui. Com més clar sigui amb els seus clients sobre els temps i costos d’enviament que poden esperar, més grans seran les possibilitats que obtingui les recompenses a través de majors taxes de conversió de pagament, més confiança i lleialtat a la seva marca i, en general, li donarà un avantatge competitiu. Amb això al cap, necessita el soci d’enviament adequat per al seu negoci i les seves necessitats. Però com trobar una companyia d’enviament i què fa una bona empresa de lliurament? Seguiu llegint per obtenir més informació.

Què és important a l’hora de triar una empresa per lliurar mercaderies?

En aquest article, hem preparat diversos factors importants que cal considerar en triar un soci d’enviament. En la majoria de casos, aquests factors no han de ser negociables. I encara més important, cal unir-se com un tot integrat en lloc d’ofertes fragmentades d’un. Aquí és la nostra llista de coses a considerar quan tria una companyia d’enviament.

1. Estalvi de costos

L’estalvi de costos és una part crucial de qualsevol negoci que racionalitzi les operacions, fent-les més àgils, eficients i rendibles. No obstant això, a la indústria de l’enviament, podeu trobar proveïdors que cobren molt poc pel seu servei o aquells que cobren tarifes exorbitants (per un servei que pot deixar molt a desitjar). Si bé no estem argumentant que hagi de considerar el camí intermedi en triar el proveïdor de serveis, estem dient que el cost ha de ser una consideració important que tingui en compte els factors restants esmentats a continuació.

2. El servei d’oferir

Els proveïdors d’enviament difereixen i aquesta diferenciació passa a primer pla en termes de la seva oferta de serveis. Comencem amb l’empaquetatge. El vostre proveïdor de serveis us ofereix tots els materials d’embalatge adequats per ajudar a assegurar els articles fràgils per al seu enviament? A més d’això, ha de considerar la quantitat de temps en què els seus productes estaran en trànsit mentre romanen en bones condicions quan arribin a la destinació final. Val la pena verificar això amb el vostre proveïdor primer. Tot i això, per a aliments o articles que són sensibles a la temperatura, ha de treballar amb un soci que pugui satisfer aquestes necessitats específiques. Finalment, si teniu un negoci de comerç electrònic, verifiqueu si el servei de missatgeria o la companyia d’enviament poden integrar-se amb la seva botiga en línia per a una logística perfecta i un lliurament més ràpid, però més eficient i rendible.

3. Experiència

Les empreses de missatgeria internacional que podeu triar han existit durant diferents períodes de temps. No obstant això, associar-se amb una marca que té més experiència en la indústria hauria de dissipar els seus temors i oferir-li més tranquil·litat. Això és perquè saben què fer en emergències o quan les coses van malament. També tenen un gran coneixement sobre quina paperassa i tràmits duaners s’han de complir per garantir un enviament més fluid.

4. Capacitat per ajudar-lo a escalar

Els proveïdors d’enviament també han de poder ajudar la vostra empresa a escalar les vostres operacions. Això no vol dir participació directa com a tal. No obstant això, en impactar indirectament l’eficiència del seu negoci, podran ajudar el seu negoci a créixer a alçades més grans.

5. Suport

Els nivells de suport que ofereix el vostre proveïdor d’enviament és una altra consideració crucial. El suport ha d’oferir-se 24/7/365 i estar disponible en línia, telefònicament i en persona. El proveïdor que trieu ha de tenir personal de suport dedicat per ajudar-lo a resoldre qualsevol consulta que pugui tenir.

6. Seguiment

El seguiment ha esdevingut una característica essencial de l’enviament internacional i nacional. Si el vostre proveïdor de serveis no ofereix seguiment, heu de tenir molta cura. Encara que no tots els proveïdors ofereixen actualitzacions en temps real, el seguiment en la forma més bàsica ha de ser una característica del seu contracte amb ells.

7. Els tipus de transport disponibles

No tots els proveïdors de serveis ofereixen tota mena d’opcions de transport. Per exemple, alguns poden treballar exclusivament amb transport aeri, mentre que altres treballen amb vaixells, transport per carretera o una combinació dels tres. Per tant, pregunteu al vostre transportista quins tipus d’opcions de transport tenen disponibles, ja que això influirà en la velocitat i l’eficiència amb què fa el vostre enviament.

8. Seguretat

I, finalment, arribem a la seguretat. La seguretat dels productes durant el trànsit és crucial. Això no només implica un embalatge adequat. També implica una assegurança dels seus béns amb què es pot comptar en cas d’accidents.

En conclusió

DRG-Solutions es troba entre les principals i més experimentades empreses de missatgeria a Barcelona que poden enviar enviaments internacionals des d´Espanya. Amb una àmplia experiència en l’enviament de mercaderies tant a nivell nacional com a internacional, la nostra reputació de serveis de missatgeria internacional a Barcelona és inigualable. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol necessitat d’enviament i missatgeria que pugui tenir i estarem encantats d’ajudar-vos.