Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

El comerç electrònic es basa en l’enviament efectiu per fer arribar els productes als clients arreu del món on es trobin. Amb l’augment de les compres en línia, els clients estan buscant formes efectives i assequibles de comprar. Això inclou l’enviament perquè els seus costos es tenen en compte en el preu final que han de pagar. Per tal de millorar la seva eficiència, augmentar els guanys, augmentar la satisfacció del client i un embalatge més eficaç perquè els seus productes s’enviïn és essencial. Aquí hi ha vuit raons per les quals ha de considerar l’embalatge quan desitja enviar un paquet internacional.

Branding i l’experiència d’unboxing

Si alguna vegada ha estat a l’extrem receptor d’un paquet i arriba a la seva porta de forma simple sense marca, deformat, danyat, trencat i simplement en males condicions, el més probable és que no torni a comprar aquesta companyia. Simplement deixa una mala impressió. No obstant això, si hagués de marcar els seus paquets, no només enfortirà la marca del seu negoci, sinó que també crearà una experiència de unboxing increïble que pot ajudar-lo a obtenir clients lleials. Aquesta és una forma petita però excel·lent d’enfortir la seva reputació i ja sigui que desitgi enviar un paquet internacional barat o un de car, l’experiència de unboxing serà la mateixa per a cada client i el recordaran i també ho recomanaran a d’altres. Aquesta és una excel·lent manera d’enfortir el seu negoci i garantir que es mantingui en la ment dels clients en els pròxims mesos i anys.

Lliurament segur del producte

La marca és una cosa però, què passa amb el producte? La seguretat és crucial en l’entrega d’un producte i l’últim que vostè o el seu client voldran és una cosa que estigui danyada. Si fa servir escuma, plàstic de bombolles, paper tissú o qualsevol altra cosa dependrà de la naturalesa del producte. Els articles més fràgils requeriran un embalatge molt millor i ben pensat que un altre producte més resistent. Recordeu que els paquets han de ser apropiats per al producte. No necessita despertar gaire espai i ha de ser tan compacte com sigui possible. Dit això, també és crucial que el producte pugui viatjar de manera segura i suportar cops i cops en el camí abans d’arribar al seu destí final.

Respectuós amb el medi ambient és el camí a seguir

Quan busqui una companyia d’enviament de paquets internacionals, també ha de preguntar si el seu embalatge és ecològic. Hi ha dues raons principals per a això. La primera és que serà molt més barat per a vostè a llarg termini utilitzar aquests articles d’embalatge. La segona raó és que els clients estan expressant una preferència per productes respectuosos amb el medi ambient, inclòs l’embalatge. Això no només és excel·lent per al medi ambient, sinó que és una forma de garantir que capturi una audiència conscient del medi ambient.

Satisfacció del client

Un gran embalatge també pot contribuir a una forta satisfacció del client. I hi ha nombrosos beneficis d’això. El principal és que la satisfacció del client condueix a la lleialtat de est. De fet, si et demostres a tu mateix davant del teu client, és probable que vegis vendes repetides una i altra vegada. Això està demostrat per la investigació i és un fort motivador per tenir en compte el seu embalatge en l’equació d’enviament.

Millori el temps de lliurament

Un gran embalatge també pot ajudar a millorar els temps d’entrega. Si la seva caixa està etiquetada adequadament (per exemple: fràgil), el seu missatger podrà lliurar-la amb més cura i consciència. També pot etiquetar els seus paquets d’altres maneres per assegurar-se que arribin a la destinació final desitjada. No fer-ho podria significar retards en l’ entrega, no fer arribar el producte al client en el moment adequat o fins i tot lliurar-lo en la direcció incorrecta.

Augmenta la productivitat

La productivitat també es pot millorar amb l’ embalatge personalitzat per a l’ enviament, ja que quan té l’ embalatge ordenat, és qüestió d’ omplir la caixa o el sobre amb un article. També pot optimitzar les seves pròpies operacions comercials dividint les seves àrees de treball de trastenda en diferents seccions: una per a articles petits, una per a articles mitjans i una altra per a articles més grans. Aquesta eficiència sens dubte pot ajudar-lo a crear un espai de treball més organitzat i eficient i garantir que compleixi amb més comandes més ràpidament, reduint així les ineficiències i millorant els seus resultats.

Redueix les despeses de tramesa

Un altre aspecte de l’ embalatge personalitzat que és crucial per a la seva consideració està relacionat amb els menors costos d’ enviament. Totes les empreses necessiten optimitzar les seves operacions i reduir les despeses. Tot i que l’enviament és una despesa necessària en el comerç electrònic, també es pot acumular molt ràpidament. Tanmateix, si té un sistema d’embalatge d’ articles en diferents àrees, també pot reduir els seus costos d’ enviament totals.

Maximització de beneficis

Totes les raons anteriors són factors que contribueixen a augmentar i maximitzar els nostres beneficis. Quan estimula la lleialtat del client i crea una gran experiència de unboxing, també augmenta la retenció de clients. La marca del seu embalatge és un esforç molt petit però que val la pena. Després, un cop hagi fet això i s’hagi assegurat que els seus articles estiguin empaquetats de manera eficient, també pot optimitzar millor les seves operacions en assegurar-se que els articles més petits s’empaquetin en grups separats dels articles més grans. Al seu torn, això reduirà el temps dedicat a l’embalatge, reduirà els seus costos de mà d’obra , disminuirà les ineficiències i li permetrà dedicar més temps al compliment de les comandes perquè pugui augmentar els seus resultats.

En conclusió:

Hi pot haver diverses empreses de missatgeria a Barcelona , però només un servei de missatgeria a Barcelona pot ajudar-lo a entregar els seus articles al proveïdor correcte en el moment adequat i en excel·lents condicions. Tria DRG Solutions per ajudar-lo amb qualsevol servei de missatgeria internacional de Barcelona per ajudar-lo a estalviar en costos i despeses i millorar la seva rendibilitat.