Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Si ets un turista atret per la destinació turística més visitada de l’Àsia, un propietari de negocis que necessita enviar mercaderies, o si estàs considerant estudiar a l’estranger i vols enviar en japonès, hauràs de buscar la manera de fer l’enviament a Japó. Aquesta guia us donarà tota la informació i els que necessiteu.

Opcions internacionals d’enviament al Japó

Com enviar maletes al Japó

Podeu enviar fàcilment les vostres maletes i caixes fent l’enviament de maletes no acompanyades. Això passa quan s’embarca l’equipatge abans de viatjar, que és una bona opció per a turistes i estudiants.

Podeu obtenir un pressupost ràpid simplement consultant el país on voleu recollir l’equipatge, la vostra adreça de destinació al Japó i la data de recollida. A continuació podeu reservar el vostre enviament d’equipatges sense acompanyament a la xarxa en qualsevol dia laborable. Amb pocs dies d’antelació, se us enviarà un correu de confirmació de reserva amb un número de seguiment per poder fer el seguiment del progrés de les maletes.

Podeu triar baixar i imprimir les vostres etiquetes personalment o imprimir-les i directament us les enviem. També rebreu formularis de correu electrònic amb informació sobre el despatx de duanes que heu de completar, imprimir i adjuntar en una cartera separada.

Com enviar un paquet al Japó

Podeu enviar un paquet al Japó amb empreses de missatgeria internacional de confiança. L’enviament al Japó des d’Espanya funciona seleccionant l’opció més adequada i la forma de pagament més acceptable. Podeu enviar paquets petits o grans amb serveis de qualitat disponibles a preus competitius.

Tots els enviaments es cobriran amb assegurances estàndard, i si les mercaderies són especialment valuoses, podeu sol·licitar cobertura addicional d’assegurança. El vostre paquet arribarà ràpidament i amb seguretat, ja que les plataformes poden reunir diverses opcions de missatgers locals i internacionals, i sempre escolliran les millors rutes d’enviament.

El temps d’entrega depèn sobretot de la distància del paquet. El temps mitjà és d’uns vuit dies, però es pot optar per una entrega exprés per augmentar els horaris d’entrega en un o dos dies laborables.

Recordeu que per enviar un paquet al Japó des d’Espanya i arribar al seu destí sense danys, haureu d’empaquetar els béns per minimitzar aquest risc. Per fer-ho necessitareu una caixa segura i resistent amb un embolcall de bombolles usat com a coixí per protegir els elements envasats. Quan tanqui el paquet, col・loqui les etiquetes impreses requerides en un lloc visible.

Com es fan els enviaments marítims al Japó

Normalment s’utilitza el transport marítim quan s’embarquen grans volums a l’interior de contenidors en vaixells. El més habitual és que els seus béns siguin transportats en un contenidor de 20 peus o 40. Podeu triar un enviament de càrrega amb un contenidor complet que doni dret a l’ús exclusiu d’un contenidor, o un enviament més petit on compartiu un contenidor amb productes que envien altres empreses.

Els beneficis dels enviaments marítims són la seguretat de les seves mercaderies, els costos més barats i la flexibilitat per poder transportar més mercaderies en un vaixell que en un avió. La majoria de les navilieres li enviaran tots els formularis d’autorització per a la duana que hagi d’omplir abans del transport.

Tingueu en compte que aquest servei pot tardar unes quantes setmanes, ja que cal tenir en compte el temps necessari per efectuar el despatx de duanes tant en punts d’origen com en destí. També hi ha una sèrie de problemes que poden provocar endarreriments, com el mal temps i els reptes amb els procediments de transport local que s’han de plantejar.

Com s’envia al Japó la carga aèria

El noli aeri de mercaderies cap al Japó sol durar entre un i dos dies i sol ser més car que els nolis marítims. El cost ve determinat pel pes i la mida del vostre paquet juntament amb altres càrrecs assumits pels serveis de duanes.

Els paquets no poden contenir articles prohibits ni béns perillosos i, per tant, hauraá d’investigar les normes de costums actuals. I els paquets s’han d’empaquetar amb seguretat per al transport previ a la recollida.

Entre els avantatges hi ha la idoneïtat per als enviaments més petits, la seguretat extra que ofereixen les aerolínies i els aeroports i, òbviament, la velocitat d’entrega.

Solucions per als enviaments internacionals al Japó

L’enviament des del Japó es fa fàcil si confieu en les Solucions DRG ja que us podem ajudar amb qualsevol servei de missatgeria internacional de Barcelona. Una única empresa de transport es dedicarà a embarcar els seus béns amb un transport multimodal de mercaderies. El transport terrestre, aeri i marítim, es combinarà amb els serveis i opcions més adequats seleccionats en nom seu.

Si necessiteu magatzems per a la vostra empresa, les solucions d’emmagatzematge també es poden organitzar com a part del servei. Quan ha d’emmagatzemar els productes a punt per al transport internacional entre Barcelona i el Japó, aquesta serà la solució perfecta per a vosaltres. D’aquesta manera tindrà tots els aspectes de l’enviament que se’n deriven juntament amb cada aspecte individual de la seva logística.