Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

Actualment, la tramesa és una part indispensable per fer negocis amb èxit. Des de petites empreses fins a mitjanes i grans, l’enviament a clients de la manera més rendible i convenient guanyarà la lleialtat dels clients. Si aquesta és una àrea que acaba de començar a explorar i busca els diferents mètodes d’enviament per a petites empreses, ha vingut al lloc correcte. En aquest article de bloc, explorarem els diferents tipus de mètodes d’enviament i compartirem alguns consells sobre quin mètode d’enviament ha de triar i com fer-ho. Aleshores, sense més preàmbuls, fem una ullada més de prop.

Tipus de mètodes d’enviament internacional

Si el món del transport marítim és com travessar aigües tèrboles per a vostè, no es preocupi. Som aquí per ajudar-lo a obtenir una mica de claredat sobre el tema. És per això que a continuació compartim alguns dels exemples de mètodes d’enviament diferents més comuns o freqüents perquè pugueu prendre decisions més informades. Aquí hi ha la nostra llista completa:

1. Enviament accelerat

Encara que aquest és un terme general i es fa servir de manera diferent per diferents transportistes i proveïdors de serveis, es refereix a compres que són més ràpides que el temps d’enviament estàndard o mitjana. Cada proveïdor ofereix aquesta forma més ràpida de lliurament a un lloc diferent. I independentment del terme amb què l’etiquetin, encara significa que el vostre paquet serà lliurat a la vostra destinació dins d’un període de temps més curt.

2. Enviament nocturn

Igual que el seu nom indica, el lliurament o enviament nocturn es fa literalment a la nit. Vostè lliura el paquet al seu transportista i l’endemà, el paquet arribarà.

3. Tarifa plana d’enviament

En molts casos, quan envia un paquet, la mida, la forma, el pes i fins i tot el volum es consideraran en determinar el preu final. No obstant això, amb l’enviament de tarifa plana, paga una tarifa fixa cada vegada que envia paquets que són a la caixa de la mateixa mida. El pes és irrellevant en aquesta determinació de costos. Per exemple, podeu posar tants articles a la caixa com hi càpiguen. Seguiràs pagant el mateix preu que una caixa amb un article que pesa menys.

4. Lliurament o recollida local

El lliurament o recollida local és un terme que s’utilitza per als paquets que es troben dins del perímetre de l’àrea o adreça del client. Això vol dir que poden recollir l’article de la seva botiga o magatzem ells mateixos (i en aquest cas, no és realment una opció de lliurament) o podeu utilitzar els serveis de missatgeria locals per fer-los arribar l’article. Aquesta darrera opció sol ser utilitzada per empreses locals amb clients locals i es pot fer de forma ràpida, assequible i convenient.

5. Enviaments internacionals

A diferència dels lliuraments locals, l’enviament internacional travessa les fronteres d’un país a l’altre. Aquest procés pot ser una mica més complicat per a les empreses perquè tenen nombrosos factors a considerar. Per exemple, haureu de pensar en les declaracions i formularis de duanes, els impostos i tarifes aplicables.

6. Enviament de càrrega

Si heu sentit a parlar de la paraula noli, però no sabia a què es refereix exactament, aquesta és la seva oportunitat d’esbrinar-ho. En essència, l’enviament de càrrega fa referència al transport i lliurament de béns que es troben en grans quantitats. En general, s’envien a palets amb contenidors d’enviament. En casos estàndard, encara que hi ha excepcions a la regla, un article es considera noli per a fins d’enviament si pesa més de 150 lliures o és més gran que 30x30x30 polzades. Encara que hem al·ludit als contenidors, que indiquen de manera intel·ligent l’ús de vaixells oceànics per al transport, també hi ha opcions de càrrega, transport terrestre i càrrega multimodal perquè trieu.

Quin mètode d’enviament triar?

I ara, com em promès, arribem a la pregunta: quin és el mètode d’enviament més efectiu? Malauradament, no hi ha resposta directa a aquesta pregunta perquè cada empresa té diferents necessitats i prioritats. No obstant això, el que podem dir és que, per triar el mètode d’enviament més efectiu, heu de considerar alguns o tots els següents factors en conjunt entre si per prendre la millor decisió per al seu negoci.

  • Preus: aquest és un de gran perquè els costos poden sumar. Heu d’estar dins del vostre pressupost.
  • Enviaments internacionals: comprova que el teu proveïdor de serveis ofereix aquesta opció o considera cercar alternatives.
  • Experiència: és important preguntar al vostre proveïdor de serveis quanta experiència tenen amb l’enviament de paquets a nivell local i a l’estranger. Això us hauria de permetre saber si està tractant amb una marca de confiança en la indústria o una operació de vol nocturn.
  • Límits de pes: també és important consultar amb el proveïdor si imposen alguna restricció en el pes dels seus paquets, a més de les restriccions de mida i volum.
  • Segur: l’assegurança és un pla de suport inavaluable. Assegureu-vos que el vostre proveïdor l’ofereixi per a més satisfacció i més tranquil·litat.
  • Embalatge: encara que això pot ser l’última cosa en què penses, és un detall petit però molt important a tenir en compte. Verifiqueu si el vostre proveïdor ofereix opcions de presència professionals i competents.
  • Velocitat de lliurament: també haureu de considerar què tan ràpid voleu que els vostres articles arribin a la vostra destinació. Amb això, verifiqueu que el vostre proveïdor ofereixi les opcions d’enviament adequades per adaptar-se a les vostres necessitats.

En conclusió

En aquest article, cobrim alguns dels mètodes d’enviament més freqüents, i analitzem els criteris que cal considerar quan es tracta de seleccionar el millor mètode d’enviament. Si cerqueu serveis professionals de lliurament internacional, deixeu que DRG Solutions us ajudi. Estem perfectament posicionats per ajudar-vos amb qualsevol servei de missatgeria internacional des de Barcelona a pràcticament qualsevol punt del món. No dubteu a comunicar-vos amb nosaltres per veure com us podem ajudar.