Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

És possible que estigueu familiaritzat amb els serveis de compres i lliurament en línia, però hi ha un concepte en el món de la logística que us garanteix que recollireu els vostres articles des de la vostra ubicació de casa o empresa i els entregareu directament al comprador o al client. Això es coneix com a servei porta a porta i es divideix en diverses categories.

Llavors, què és el servei d’enviament porta a porta? Seguiu llegint per obtenir més informació …

Servei de lliurament porta a porta

El lliurament porta a porta és simplement un servei prestat on el missatger arribarà a l’adreça de recollida de la vostra tramesa que sol·liciteu i la lliurarà a la vostra ubicació especificada. Això evita que hagueu de viatjar a qualsevol lloc.

Hi ha molts avantatges d’utilitzar aquest servei que us estalvien temps. Tot el que heu de fer és omplir les dades de la vostra comanda amb el missatger escollit i confirmar l’enviament. Rebrà un número de seguiment per correu electrònic i el missatger farà la resta. Es pot recollir qualsevol cosa i lliurar-la a gairebé qualsevol lloc, des d’un sol element fins a una total autorització de la casa.

Si necessiteu un lliurament el mateix dia, aquest pot ser el mètode d’enviament ideal i, a causa de la flexibilitat, es pot organitzar tots els dies de la setmana i els caps de setmana. És possible que hagueu de pagar una mica més per aquest servei, però pot ser una solució perfecta per a les vostres necessitats d’enviament porta a porta per a la comoditat addicional i la senzillesa de programar.

Serveis de càrrega nacional porta a porta

Els serveis de mercaderies porta a porta estan dissenyats per donar cabuda a enviaments més grans que pesen més de 40 kg i, òbviament, superen les dimensions d’un servei de lliurament porta a porta estàndard.

Un agent de càrrega nacional s’ocuparà dels béns que es troba dins de les fronteres del mateix país i ajudarà a garantir que el procés de trasllat de la seva càrrega es desenvolupa sense problemes. El flet nacional pot ser transportat per terra o aire per una vasta vermella de transportistes comunes que s’especialitzen en entorns domèstics.

Tot i que el transport terrestre amb camions és més lent, en realitat és la forma de transport més econòmica. L’enviament terrestre per ferrocarril és una alternativa verda i ràpida al transport de mercaderies a nivell nacional, sent el transport aeri l’opció més ràpida però menys ecològica.

El cost de l’enviament de mercaderies nacionals porta a porta ve determinat per:

  • El tiempo de entrega
  • Valor de l’enviament
  • Lugar de recogida y entrega
  • Pes i dimensions de la càrrega
  • Requisits d’empaque
  • seguretat

Servei de trasllat porta a porta

Un servei de trasllat porta a porta és, per exemple, la forma més eficaç de transportar vosaltres i les vostres pertinences des d’un aeroport fins al vostre hotel. Els trasllats llançadora funcionen de maneres diferents segons la ubicació, i la majoria dels vehicles de llançadora solen ser minivans i minibusos, i es viatja amb altres passatgers que poden ser recollits durant el trajecte.

Un servei de trasllat porta a porta de baix cost és la vostra millor opció si voleu evitar el transport públic i us portarà de l’aeroport a l’hotel amb comoditat. Tingueu en compte que si necessiteu serveis de trasllat regulars, obtindreu garanties puntuals amb conductors professionals altament formats i la màxima fiabilitat en viatjar amb empreses de transport de confiança.

Enviament internacional porta a porta

L’enviament internacional porta a porta és lleugerament diferent, ja que la porta de recollida sol ser el magatzem i el punt de sortida pot ser una oficina, un magatzem o un altre magatzem.

Algunes companyies de trànsit agafaran el vostre contenidor d’enviament del magatzem i el portaran al port i, posteriorment, es poden recuperar d’un altre magatzem especificat. Altres empreses lliuraran directament a la porta del vostre client, de manera que haurà de determinar-ho abans de programar la recollida.

Els transitaris s’especialitzen en el trasllat de la càrrega i són responsables del transport de mercaderies d’una destinació a una altra. Actuen com a intermediari entre vosaltres i els serveis de transport i manteniu contactes amb molts transportistes per negociar el millor preu per a la ruta més econòmica i ràpida.

Els transitaris també ajudaran amb el despatx de duana, la documentació internacional d’exportació i importació, assegurances, embalatge, emmagatzematge i gestió d’inventaris. Això pot ser extremadament avantatjós, ja que us garantirà que els vostres productes arribaran a la destinació correcta a temps.

Els retards d’enviament estan fora de la responsabilitat de la vostra empresa de transports, ja que es poden produir retards a causa del mal temps, avaries, retards als ports o canvis imprevistos a la ruta. Qualsevol d’aquests problemes es resoldrà el més aviat possible per recuperar els seus productes.

DRG Solutions us pot ajudar amb qualsevol servei de missatgeria internacional a Barcelona. Mitjançant la coordinació de solucions de transport multimodal (aeri, marítim i terrestre) i la incorporació de diferents proveïdors d’enviament i emmagatzematge, aquesta finestreta única és perfecta per proporcionar-vos les solucions ideals per a les vostres necessitats internacionals de porta a porta.