Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

El transport internacional és un procés en el qual les mercaderies s’importen o exporten entre països utilitzant maneres de transport marítim, aeri o per carretera. Els lliuraments poden prendre fins a 21 dies depenent del mètode de transport triat, i per a enviar a nivell internacional es necessiten documents específics requerits per a Duanes.

Ja sigui un negoci que necessiti un lliurament sensible al temps, o simplement voler enviar un regal d’aniversari o Nadal, és bo saber les seves opcions juntament amb els terminis.

Quant es triga a enviar-se a Alemanya? Trobar més informació d’enviament aquí…

Factors que han de tenir-se en compte en realitzar el transport internacional

Haurà de seguir estrictes normes duaneres per a determinar si les seves mercaderies són elegibles per a entrar al país de destinació. Estar al corrent dels articles restringits o perillosos que no es permetran al país -aquests articles seran embarcats per un període indefinit de temps si s’incompleixen les pautes.

La documentació correcta emplenada correctament evitarà possibles retards en el temps de transport. Recorda que els diferents països tenen formats de direcció específics que has de seguir.
Els mitjans de transport influiran en la durada del transport d’una parcel·la a Alemanya. Poden optar per una ruta de transport aeri de mercaderies més cara, o per un transport marítim que portarà molt més temps, però que serà més barat.

La pandèmia pot afectar els temps del transport internacional a Alemanya, ja que els països estan adoptant àmplies mesures per a prevenir la propagació del virus. Atès que el ritme de la neteja és molt més lent, això podria implicar retards i terminis d’expedició més llargs.

Trobar les millors solucions de transport marítim

envio paquetes a alemania

Usar una plataforma en línia per a comparar i identificar les millors opcions d’enviament pot ser el teu primer pas. No hi ha temps de lliurament estàndard, sigui com sigui el que utilitzis, però hi ha estimacions de temps d’enviament disponibles. Un servei de missatgeria té una opció Global Express Garantida que estima un temps de lliurament d’un a tres dies, o una opció Prioritària Internacional amb un temps estimat de lliurament de sis a deu dies.

Si els enviaments són urgents, hi ha diversos serveis urgents que escurçaran el seu temps de lliurament.

Triar la velocitat del teu lliurament

Enviï els paquets a Alemanya amb un número de seguiment per a proporcionar-li tota la informació que necessita relacionada amb el seu enviament durant el viatge. Cada servei de missatgeria tindrà un temps de lliurament estimat diferent: pots usar una calculadora de temps d’enviament en línia per a ajudar-te a triar el que millor s’adapti a les teves necessitats.

És fonamental emprar els serveis d’una companyia d’enviament que ofereixi detalls del seu estat d’enviament i prengui les mesures més estrictes per a garantir que el seu lliurament arribi a temps. Tingui en compte que els temps de funcionament poden canviar prop de dies festius importants, la qual cosa afecta els terminis de lliurament.

Enviament d’Espanya a Alemanya

envio de paquetes a alemania desde españa

El lliurament de paquets a Alemanya des d’Espanya es pot resoldre fàcilment utilitzant serveis d’enviament de confiança. Les plataformes de reserva en línia proporcionen un preu instantani per a la destinació triada i pot realitzar la seva comanda en pocs passos.

Podrà afegir una assegurança extra per a qualsevol paquet valuós i realitzar canvis en la seva comanda per a cobrir qualsevol canvi inesperat en les circumstàncies. Una empresa de missatgeria serà assignada per a completar l’enviament per a permetre-li obtenir les millors ofertes i complir amb els terminis de lliurament.

Quan vostè necessita enviar un paquet a Alemanya hi ha molts avantatges per a utilitzar una empresa de missatgeria de confiança. Observi els següents beneficis:

  • El seu paquet es lliurarà de porta en porta i estarà completament assegurat
  • La grandària i el pes de la parcel·la no són un problema
  • No necessita registrar un compte
  • Es proporcionarà seguiment en temps real
  • Obtindrà els millors preus i una garantia d’Espanya a Alemanya

Se’t proporcionaran temps estimats de lliurament, que són els dies totals que portarà el teu enviament de paquets a Alemanya. Les dades s’utilitzaran per a comparar als diferents transportistes amb la millor eficàcia d’enviament, ja que es pot accedir a milers de transportistes locals i internacionals en el seu nom.

La seguretat és una part essencial del servei, ja que els enviaments estan coberts per un segur estàndard, a més d’una assegurança d’empresa addicional. Els serveis d’enviament ràpid poden lliurar el paquet en tan sols un o dos dies laborables.

Des d’Espanya fins a Alemanya es poden realitzar enviaments de vi sempre que es compleixin les normes de cada empresa de transport. Aquestes empreses respecten estrictament les directrius emeses per l’Administració d’Aliments i Medicaments (FDA). Podrà triar entre enviaments estàndard, lliuraments en pallet o lliuraments en furgoneta, la qual cosa millor s’adapti a les seves necessitats.

Les empreses que transporten vi a nivell internacional poden contractar un segur addicional directament al transportista. L’empaquetatge adequat amb paper de revestiment disminuirà la fricció i estendrà el pes de manera uniforme. Les caixes resistents augmentaran la protecció i la seguretat amb làmina estirada o embolcall de bombolles connectarà les caixes a qualsevol paleta de manera segura