Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

La importància de la indústria del transport de càrrega continua desenvolupant-se, ja que proporciona a les empreses una solució ràpida i fàcil al procés d’enviament. La sostenibilitat continua sent un objectiu important, igual que la disminució dels costos, l’augment dels guanys i l’expansió de la participació de mercat dins del sector.

Amb el ràpid creixement de la tecnologia, el transport segur i eficaç de mercaderies d’una destinació a un altre és increïblement important. El transport marítim continua oferint molts beneficis i continua sent el model de lliurament més popular amb les seves característiques ecològiques i econòmiques.
La digitalització començarà a reduir la paperassa dins de la indústria naviliera i els ports, amb la documentació electrònica convertint-se en la norma. Això pot augmentar el risc de ciberseguretat i és on l’assistència d’un tercer o un Quart.

Els transitaris professionals tenen coneixements i experiència en tota mena de lliurament de mercaderies i oferiran assessorament sobre qualsevol problema relacionat amb el transport de mercaderies, especialment a través de fronteres internacionals. Fins i tot durant la pandèmia, el sector del transport marítim va mantenir efectivament el subministrament segur de mercaderies.

Dades i xifres

 • Al voltant del 80% al 90% del comerç internacional és realitzat per la indústria naviliera internacional segons una compilació de dades estadístiques i avaluacions dels desafiaments estructurals reportats per la Conferència de les Nacions Unides sobre Comerç i Desenvolupament.
 • El transport marítim global de contenidors va mostrar un increment de 2.7% en el tercer trimestre en relació amb l’any anterior, després d’un increment de 6.9% durant el segon mes de creixement. La previsió de creixement del comerç marítim és del 4,8% fins i tot en temps incerts.
 • Més de 55.000 vaixells de càrrega estan actius avui dia transportant diferents tipus de càrrega des de productes crus fins a materials de construcció. Els contenidors de transport marítim tenen una enorme capacitat i les distàncies recorregudes anualment es relacionen amb viatjar a la lluna i de retorn.
 • Hi ha gairebé 20 milions de vaixells transportant mercaderies a través de l’oceà amb motors que són 1000 vegades més potents que el cotxe familiar mitjana. Un contenidor d’enviament estàndard és de 33,1 metres cúbics amb un contenidor d’enviament de 40 peus que conté 76,2 metres cúbics.
 • La flota naviliera està representada en més de 150 països, amb 1,5 milions de mariners treballant a nivell mundial transportant tota una gamma de productes, des d’aliments fins a automòbils.
 • La indústria naviliera produeix la menor quantitat d’emissions de CO₂ per milla i per tona de càrrega transportada i és reconeguda com la més eficient dins de la indústria de càrrega comercial. La responsabilitat mediambiental inclou la cura en tots els nivells, des de la recollida fins al lliurament en el destí final.

Enviaments internacionals i transitaris

La indústria de transport de càrrega li proporcionarà una solució ràpida i senzilla per al procés d’enviament, ja que la creixent demanda d’importacions i exportacions en els mercats internacionals continua expandint-se.

Una empresa transitària s’encarregarà de tot el relacionat amb l’enviament de les seves mercaderies actuant com a intermediari entre vostè i les empreses de transport. S’asseguraran que tots els documents d’enviament estiguin en ordre i que totes les regles i regulacions siguin seguides i complertes. Els transitaris professionals tenen un ampli coneixement de les solucions de transport per a destins estrangers i també es practiquen en el tracte amb el comerç exterior i les lleis.

Quan vostè tria una companyia internacional de transport marítim i de càrrega que ofereix una àmplia gamma de solucions de transport a tot el món, vostè serà capaç d’obtenir un pressupost per endavant per als serveis proporcionats.

Les principals solucions d’enviament internacional inclouen transport aeri, serveis de missatgeria i correu postal. El transport marítim és ideal quan la velocitat no és una necessitat i el seu enviament pot consolidar-se amb altres enviaments internacionals. El lliurament pot ser porta a porta o porta a port.

Com enviar un paquet internacional

Hi ha alguns passos que vostè necessita seguir si vostè enviarà personalment un paquet internacional:

 • Comprova la llista d’articles prohibits i restringits per a assegurar-te que estàs publicant de manera segura.
 • Comprovi la guia internacional de talles i pesos per a assegurar-se que utilitza el format correcte.
 • Obtingui ajuda amb els formularis de duana per a assegurar-se que està utilitzant el formulari correcte per al servei adquirit. Tingui en compte que els formularis duaners poden necessitar ser generats per computadora.
 • Tria l’embalatge més adequat per al teu paquet i divideix-lo clarament. Els formats de les direccions internacionals són diferents per a cada país i han d’imprimir-se clarament en majúscules si no s’obtenen com a impressió per computadora.
 • Obtingui les últimes actualitzacions de serveis per a obtenir informació sobre qualsevol problema que pugui afectar els serveis de paqueteria i cartes.
 • Tria una opció de franqueig i organitza la recollida del paquet o porta’l a un punt de lliurament o oficina de correus recomanat.

Necessites un servei de missatgeria a Barcelona?

Sabies que DRG Solutions pot ajudar amb qualsevol servei de missatgeria internacional des de Barcelona? Reconeguda com una de les empreses de missatgeria més fiables de Barcelona, la seva consultoria, logística i transport seran atesos de manera eficient. En utilitzar els contactes dins de totes les empreses de transport a Barcelona i més enllà se li proporcionarà els serveis més adequats per a les seves necessitats. Els lliuraments a qualsevol destí global es gestionaran en el seu nom amb resultats perfectes.