Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

Una empresa de missatgeria es defineix com un transportador de paquets comercials i documents directament d’un lloc a un altre. Hi ha centenars de companyies nacionals de missatgeria en tot el país, hi ha algunes que operen a escala internacional. Si vostè necessita fer un enviament de manera simple i fàcil, pots confiar en un servei de missatgeria per a la velocitat i amb unes tarifes raonables.

Com funciona una empresa de missatgeria

Hi ha passos simple bàsics per a enviar un paquet amb un missatger quan vostè reserva en línia. Vostè selecciona l’adreça de la recollida o pot deixar el seu paquet en qualsevol punt de servei proporcionat per la seva empresa de missatgeria. A continuació, s’introdueix els detalls del destinatari: l’adreça de lliurament, la grandària del paquet, assegurança i el tipus de servei.

Quan hagi pagat pel servei triat, l’empresa de missatgeria li proporcionarà una etiqueta impresa que ha d’adjuntar al seu paquet.

Després que el seu paquet ha estat recollit serà portat al dipòsit de classificació més pròxim i lloc amb altres paquets que es dirigeixen en una zona similar. Pot ser reexpedit a un altre diposito més pròxim al lloc de lliurament abans de ser assignat a un conductor que l’afegirà a la seva ruta de lliurament.

Les funcions d’una empresa de missatgeria

Una gran funció dels serveis de missatgeria és la velocitat i l’eficiència del lliurament dels enviaments. Els serveis de missatgeria tendeixen a proporcionar lliuraments especialitzats l’endemà en els moments específics, la qual cosa converteix en una opció molt convenient.

També hi ha menys restriccions de grandària i pes i la capacitat de proporcionar seguiment en temps real perquè sàpiga exactament on està el seu enviament en un moment donat. La majoria de les empreses de missatgeria cobren una tarifa plana més quilometratge pels seus serveis i depenent dels tipus de béns que necessita aportar, per exemple, articles rommpibles, pot haver-hi espai per a la negociació amb una empresa de missatgeria especialitzada.

L’ús de serveis porta a porta significa que la seva comanda pot ser triat de la seva casa o direcció de negoci. La recollida del seu paquet es programarà en realitzar la seva comanda i algú ha de ser present en l’adreça indicada llest per a lliurar el seu paquet al missatger.

Si no hi ha ningú disponible per a acceptar el seu paquet en el seu destí final, el missatge deixarà una nota explicant com organitzar un nou intent de lliurament en els pròxims dies. Una ubicació segura a prop pot ser una opció que de pot triar en realitzar la seva comanda, o el paquet serà retornat al dipòsit local des d’on es pot recollir.

Que fa una empresa de missatgeria

Els missatgers locals normalment serveixen a una ciutat i voltants per al transport
de mercaderies el mateix dia d’una destinació a un altre. El transportista es responsable de l’estat del vehicle utilitzat per al transport i per a la revisió dels tramitis i paquets que han de lliurar-se en un dia específic.

Com els paquets han de lliurar-se a temps, es poden prendre diferents rutes per a evitar retards i trobar formes alternatives de mantenir-se en l’horari. Els missatgers també han de ser capaços d’identificar si un paquet necessita una signatura o si és necessari cobrar un pagament. La conducció segura també és fonamental per a evitar danys en qualsevol paquet que es manegi.

El registre amb l’empresa de missatgeria és una necessitat per a garantir que se segueix el protocol respecte a qualsevol retard en el lliurament a causa de circumstàncies imprevistes, i per a permetre una resposta ràpida a qualsevol nova recollida que s’ordenen mentre en ruta. Missatgers eficients i de confiança garantiran que qualsevol paquet es cuidi des de la recollida fins al lliurament.

Empreses internacionals de missatgeria

La forma en què les empreses de missatgeria treballen internacionalment és similar als lliuraments nacionals. Pot realitzar enviaments a l’estranger per-aire, mar, ferrocarril o transport per-carretera. El noli aeri és el més ràpid, però pot ser car, mentre que el noli marítim és molt més assequible, però pot prendre molt de temps.

En el primer dipòsit, tots els paquets internacionals se separen i després s’envien a un centre de classificació. Des d’allí són portats a l’aeroport o port on després són sotmesos a controls duaners. Una empresa de missatgeria de bona reputació l’ajudarà amb cada aspecte de l’enviament del seu paquet a nivell mundial.

Quan vostè necessita un servei de missatgeria a Barcelona

DRG Solutions pot ajudar amb qualsevol servei de missatgeria internacional des de Barcelona. Obtindrà assistència per a enviar els seus productes a tothom amb la millor relació qualitat-preu utilitzant els diagnòstics més eficaços.

Treballar al costat de totes les empreses de transport de Barcelona significa que se li oferiran els serveis més adequats per a les seves necessitats, ja sigui transport terrestre, aeri o marítim, o una combinació de tots ells. I si necessita solucions d’emmagatzematge, també se li proporcionarà l’emmagatzematge dels seus productes. Simplement obtingui un pressupost d’una de les empreses de missatgeria més de confiança de Barcelona i obtingui més informació en qualsevol moment.