Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Una de les maneres d’augmentar el creixement del seu negoci és vendre els seus productes a l’estranger. Amb el ràpid creixement del comerç per Internet entrant en aquest sector del mercat, podrà arribar a més clients, ampliar la seva consciència de marca i oferir tarifes competitives juntament amb una eficiència total.

El transport global és bastant senzill si es segueixen unes simples pautes. Vegi com fer un enviament internacional aquí…

Duanes i reglaments

El despatx de duanes requerirà documents perquè les seves mercaderies travessin la frontera. Pot haver-hi restriccions sobre el que estàs enviant i a on, així que hauràs de consultar amb els serveis postals per a esbrinar quines restriccions s’apliquen als teus articles.

Els formularis personalitzats variaran d’un país a un altre, però generalment se sol·licita informació sobre el remitent, el destinatari i els detalls de l’enviament – això inclou el valor de les mercaderies. Cal tenir en compte que alguns documents duaners han de col·locar-se en el propi enviament, mentre que uns altres han de ser visibles en l’exterior.

Si està preocupat per aquestes formalitats, podria considerar contractar un agent de duanes que l’ajudarà a determinar els honoraris, i actuar com a intermediari amb les autoritats duaneres del país de destinació.

Preparació del seu enviament

Envío Internacional desde España

L’embalatge que triï dependrà de la grandària i pes dels seus productes. Les caixes han de ser robustes i no danyades. Ha d’haver-hi suficient espai per a permetre l’embalatge addicional com el plàstic de bombolles o l’omplert d’escuma, per a limitar el moviment durant el trànsit.

Si ha d’incloure un formulari de duanes o una factura en el seu paquet, col·loqui’l en la part superior perquè sigui visible immediatament en obrir-lo. Utilitzi una cinta adhesiva forta per a assegurar-se que l’envàs està segellat de manera segura al voltant de les solapes i en la base i en la part superior de la caixa.

L’etiquetatge ha de ser clar i visible. Inclogui l’adreça del destinatari íntegrament, així com la seva adreça de retorn en cas de problemes de transport. Registri tantes dades de contacte com sigui possible.

El número de seguiment és crucial per al transport internacional, ofereix la possibilitat de rastrejar el teu paquet en línia i d’informar-te si es troba atrapat en el sistema duaner.

Lliurament internacional i transport

Hi ha molta gent involucrada en el transport internacional, des d’agents de reserves a transitaris. Vostè és el carregador – vostè pot ser personalment, o el venedor al qual se li compra el producte. El destinatari és el receptor de la càrrega: algú a qui vens el producte.

La companyia naviliera és la companyia naviliera internacional que transporta la seva càrrega en la mar. I el transitari és el proveïdor de logística amb el qual tindràs més contacte. Arreglaran el transport de tu al teu client.

Les empreses internacionals de transport, com FedEx, li proporcionaran una cotització en línia per a les tarifes de transport, detallant els serveis disponibles i les seves tarifes. Amb les eines en línia proporcionades, pots crear una línia de transport i completar tota la documentació rellevant. Hi ha un vídeo de demostració per a veure si t’embusses!

Processos de transport internacional

Enviar desde España

La primera etapa, és l’exportació del transport de la mercaderia des del carregador fins al lloc dels transitaris. Els béns normalment es transporten per camió, tren o una combinació de tots dos.

Els enviaments internacionals des d’Espanya, per exemple, haurien de complir totes les formalitats duaneres, realitzades pel seu agent de duanes. El despatx de duana d’exportació també pot ser realitzat pel seu transitari, i ha de ser completat abans que l’enviament pugui sortir del país d’origen.

En última instància, el transitari decidirà sobre una línia de transport per a efectuar el servei des de l’origen fins a la destinació, complint tots els terminis requerits.

El despatx de duana d’importació és una formalitat en la qual es fa una declaració i es presenta juntament amb els documents pertinents que permeten a les autoritats registrar i recaptar qualsevol dret de duana sobre el seu enviament. També pot fer-ho el seu transitari o el seu agent de duanes en el seu nom.

La manipulació de la càrrega també és necessària en el destí abans que l’enviament pugui ser lliurat al seu destinatari o comprador. Aquest procediment s’aplica a la transferència del contenidor del vaixell a la costa i, a continuació, del port al magatzem de destinació. Aquest procés inclou la descàrrega de la mercaderia en preparació per al seu comprador.

El transport de mercaderies d’importació és la fase final en la qual s’efectua el lliurament efectiu. Sol cobrir-se el transport a una direcció específica en la qual el comprador descarregaria les seves mercaderies del camió.

Si necessites ajuda i consell amb tots els aspectes del transport internacional, posa’t en contacte amb una empresa de consultoria que s’encarregarà de tot per tu.