Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Si vols enviar un paquet localment, nacional o internacional, hi ha algunes coses que necessites saber per a assegurar-te que arribi a temps i amb seguretat. Triar el contingut i empaquetar-lo acuradament són només dos factors importants. Continua llegint per a saber com enviar un paquet correctament…

Enviament nacional

Abans que puguis enviar un paquet, hauràs de trobar una caixa prou gran com per a encaixar en el que estiguis enviant, deixant espai per a embalatge extra. Els xips de poliestirè, els revestiments de periòdics o bombolles rebutjats són farcits d’espai ideal.

La caixa ha de ser resistent: si no té una adequada, pot comprar en les nostres oficines.

Enviï el paquet amb una etiqueta d’adreça clarament escrita. Utilitzi un marcador permanent i inclogui el codi postal. I recordi incloure la seva adreça de devolució per si el paquet necessita ser enviat de tornada. Ha d’escriure l’adreça com ho faria en un sobre.

La millor manera d’enviar el paquet dependrà de certes coses, com la rapidesa amb la qual desitja que els elements arribin, i la grandària i el pes del paquet.

Enviament Internacional

Quan necessita enviar un paquet internacional, hi ha diversos aspectes que ha de tenir en compte, incloses les regulacions personalitzades. La millor idea és triar una empresa de missatgeria de confiança que ofereixi disponibilitat les 24 hores i una funció de seguiment durant tot el viatge del paquet, la qual cosa li garanteix saber exactament on es troba en tot moment.

Algunes empreses de missatgeria fins i tot li proporcionaran un servei d’embalatge en el qual els seus productes s’empaqueten i embalen professionalment. Les caixes, l’embolcall de bombolles, les bosses embuatades i qualsevol material especial necessari s’obtindran per a vostè, i el seu paquet es prepararà correctament per al transport.

Per a enviaments internacionals, assegura’t de:

  • Paquets adequats per l’enviament
  • Escriba clarament l’adreça completa amb el codi postal i el país de destinació en majúscules
  • Proporcioni una adreça de devolució en cas que el paquet necessiti ser retornat
  • Pagui les tarifes de franqueig correctes per a assegurar-se que el seu paquet arribi a la seva destinació
  • Agregar una assegurança per a cobrir pèrdues o danys durant el trànsit