Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Ja sigui que estigueu transportant objectes de valor a l’estranger perquè està canviant d’ubicació o l’enviament internacional de paquets és part del seu negoci diari, és recomanable obtenir una assegurança d’enviament en enviar qualsevol article a l’estranger.

Però, què és l’assegurança per a enviaments internacionals? Val la pena? I quants tipus diferents d’assegurança pot triar?

En aquest article, responem a aquestes preguntes perquè pugui tenir més tranquil·litat en enviar mercaderies a l’estranger.

Tipus d’assegurances per a enviaments internacionals: el que heu de saber

Quan es tracta d’enviar articles a l’estranger, ja sigui per raons personals o comercials, ha de tenir en compte que, encara que és poc probable i molt rar, poden passar accidents.

Els béns es poden perdre, ser robats o danyats mentre estan en trànsit.

I l’última cosa que vol és dir adeu al gerro antic de la seva àvia o al seu article electrònic que ha enviat a un client sense cap compensació per això.

És per això que necessita una assegurança per als seus enviaments internacionals.

Sí, és cert que els accidents mentre un enviament és en trànsit, ja sigui per mar o per aire, són molt pocs.

No obstant això, poden passar i ha de tenir un pla sòlid en cas de robatori o danys.

Però, quins tipus d’opcions d’assegurança podeu triar? Tot seguit, hem identificat alguns dels més comuns perquè pugui prendre una decisió més fàcil en el futur. Aquí hi ha una llista no exhaustiva del que es pot esperar.

  • Tot risc: aquest tipus d’assegurança cobreix tots els béns de qualsevol tipus de catàstrofes potencials.
  • Perills anomenats: només està cobert per les possessions que anomena específicament abans de l’enviament.
  • Pèrdua total: això s’aplica quan es perd un vaixell complet i el contingut de càrrega.
  • Cobertura única: amb aquest tipus d’assegurança, només esteu comprant una assegurança que cobreix un enviament únic.
  • Cobertura oberta: la cobertura oberta s’ocupa de la cobertura d’assegurança de múltiples enviaments durant un període de temps específic.
  • Cobertura general: els costos conjunts per a l’assegurança es pagaran en cas que es perdi part o tota la càrrega en un vaixell.
  • Antiguitat de cobertura de magatzem a magatzem: això significa que les seves mercaderies estaran assegurades des del moment en què les seves mercaderies entrin al primer magatzem fins al moment en què les reculli al magatzem de destinació.

Puc afegir una assegurança a un paquet internacional?

Ara que sabeu quins tipus d’assegurances estan disponibles i que l’assegurança realment val la pena, és important determinar també si podeu afegir una assegurança a un paquet internacional.

La resposta curta és “sí”.

No obstant això, primer ha de decidir què està enviant i determinar-ne el valor.

Podeu canviar el tipus d’assegurança que seleccioneu per al vostre article enviat en qualsevol moment abans de la sortida.

No obstant això, una vegada que està a la sortida, no són possibles més canvis.

Què és l’enviament assegurat a tothom?

I, finalment, tractarem la qüestió de què és el transport assegurat a tot el món.

Aquest és un tipus d’enviament a múltiples destinacions a tot el món.

Cada proveïdor d’enviament tindrà diferents tarifes i termes i condicions per a la naturalesa de l’assegurança, per la qual cosa val la pena verificar-ho i assegurar-se per endavant del que cobreix la vostra assegurança.

Ja sigui que opteu per l’enviament express internacional o l’enviament estàndard, sempre val la pena obtenir una assegurança, especialment per a articles rars i d’alt valor.

Tot i això, val la pena assenyalar que és poc probable que obtingui una assegurança per a articles que es consideren restringits o prohibits.

Busqueu la seva cobertura d’assegurança acuradament i si necessita ajuda, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

A DRG Solutions, no només podem ajudar-lo a assegurar i rastrejar els paquets per a enviaments a l’estranger, sinó que també podem ajudar-lo amb qualsevol servei de missatgeria internacional des de Barcelona.

No ho dubteu i poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix!