Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Vivim en un món accelerat. Amb els minoristes en línia florint com fongs després de la pluja i la demanda dels seus productes, realment estem veient que moltes empreses fan ús dels serveis de missatgeria per garantir que els articles es lliurin als clients a temps, al lloc adequat i sense fer-se malbé. Una experiència d’enviament perfecta pot ajudar un negoci a créixer.

El contrari també és cert. Hi ha més possibilitats que els clients satisfets siguin clients que tornen i els insatisfets difondran la notícia sobre un servei deficient amb força rapidesa. Per tant, és crucial utilitzar el servei de missatgeria adequat per garantir que el vostre negoci continuï prosperant. Però, què és un servei de missatgeria i quins són els avantatges de fer servir un? Explorem això amb més detall a continuació.

Què ofereix un servei de missatgeria?

Un servei de missatgeria és essencialment un servei de transport de productes. Aquests productes poden ser grans o petits. I el destinatari final pot ser un client privat o una empresa. Per exemple, un client privat pot comprar sabates o una bossa, que li agradaria que li lliuressin. Alternativament, un client comercial pot requerir que la documentació es lliuri a una adreça determinada o pot desitjar lliurar productes a la seva pròpia clientela.

Independentment del destinatari final, un servei de missatgeria lliura productes a persones tant en una localitat com en una ciutat, regió o país. Els serveis de missatgeria generalment no estan associats amb enviaments internacionals, encara que, en molts casos, ofereixen lliurament de paquets nacionals i internacionals.

Quins són els avantatges de fer servir els serveis d’una empresa de missatgeria?

L’ús dels serveis d’una empresa de missatgeria té molts avantatges. Fes una ullada a continuació:

  • És ràpid i estalvia temps: les empreses de missatgeria tenen rutes preestablertes, una flota de camions i automòbils per transportar paquets i relacions amb altres proveïdors, cosa que significa que el seu paquet pot arribar en tan sols 24 hores, estalviant-li molt de temps, especialment quan el temps és essencial.
  • Els lliuraments arriben a temps: a més, la programació vol dir que el seu paquet arribarà a temps, sempre. Saber quan esperar el lliurament significa poder planificar millor el vostre horari i evitar hores perdudes simplement esperant sense tenir una expectativa clara de quan arribarà.
  • Els lliuraments són fiables: els serveis de lliurament d’una empresa de missatgeria són fiables. Això vol dir que, independentment de la mida, pes o dimensions del vostre paquet, pot estar segur que arribaran a temps.
  • Pèrdues limitades i més seguretat: preocupat pels casos en què el paquet es podria perdre? No ho estiguis! Amb un servei de missatgeria professional a Barcelona, ​​els vostres paquets estaran assegurats, serà molt menys probable que es perdin, cosa que al seu torn, significa una responsabilitat reduïda per a vostè, ja que l’empresa de missatgeria s’encarrega de la responsabilitat del seu paquet.
  • Preus assequibles: les empreses de missatgeria locals tendeixen a ser més petites i són més flexibles en termes de preus. Sovint, obtindrà tarifes escalonades per a paquets de diferents pesos i mides. Això pot reduir els costos generals tant a llarg termini com a llarg termini.
  • Mida limitada del paquet i restriccions de tipus: les companyies d’enviament més grans de vegades poden imposar restriccions a la mida del seu enviament. Alternativament, pot enfrontar càrrecs més alts per paquets de més pes o volum. No obstant això, una empresa de missatgeria més petita generalment elimina aquestes restriccions, el que significa que, independentment de la mida o pes, el paquet arribarà a la seva destinació de totes maneres.
  • Flexibilitat i seguiment: una altra raó per triar una empresa de missatgeria és la flexibilitat que ofereix, especialment a causa de la capacitat de rastrejar la ubicació del seu paquet en temps real. El seguiment sovint es pot fer a través duna aplicació, que ofereix velocitat i conveniència. Saber quan arribarà el seu enviament i en quina ubicació es troba en un moment donat és una altra característica important que estalvia temps.
  • Serveis de suport i atenció al client: finalment, els serveis de missatgeria ofereixen atenció i suport al client, cosa que significa que sempre tindrà algú en qui recolzar-se en cas d’un desafiament amb el seu enviament. Ja sigui que es perdi, s’endarreri o s’entregui incorrectament, sempre hi haurà algú responsable a l’altra banda de la línia que pugui ajudar a resoldre el problema.

Necessiteu fer enviaments internacionals des d’Espanya?

Hi pot haver diverses empreses de missatgeria a Barcelona, ​​però necessita un soci fiable. Sempre podeu confiar en nosaltres, en DRG Solutions per ajudar-lo amb qualsevol servei de missatgeria internacional des de Barcelona i més enllà. El nostre equip de professionals és servicial i amable i sempre està al seu costat. Sempre donem tot a cada entrega per garantir que tots i cadascun dels clients estiguin el més satisfets possible. Teniu un requisit de missatgeria o enviament? No dubteu a parlar amb nosaltres sobre les vostres necessitats! Estem a només una trucada telefònica o un correu electrònic de distància.