Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

El nostre món està cada cop més globalitzat. Les fronteres s’estan reduint i les empreses d’un país poden enviar paquets ràpidament i sense problemes a altres països en qüestió d’hores. Això millora l’eficiència i la fiabilitat del negoci en gran mesura, cosa que permet a les empreses escalar a un ritme molt més ràpid. A més, les opcions de transport són cada cop més convenients i fiables. I el més important, també assequible. Però això significa que els serveis d’una empresa de missatgeria internacional tindran una gran demanda. Aleshores, amb totes les diferents opcions disponibles per a vostè, per què hauria d’usar una empresa de missatgeria internacional per enviar un paquet internacional? Fes una ullada a algunes de les raons més importants a continuació.

Avantatges de les empreses de missatgeria internacional

Les empreses de missatgeria estan dissenyades per transportar paquets de diferents mides a través de diferents ubicacions. Poden ajudar significativament a simplificar el procés d’enviament, ja que s’encarreguen de tots els tràmits duaners i la paperassa involucrada. En alguns casos, fins i tot poden embalar el vostre paquet de la manera correcta depenent dels seus requisits, si ho desitja. De vegades, tot el que haurà de fer és simplement lliurar el seu article o tenir-lo llest per a la seva recollida i de la resta s’encarregarà l’empresa de missatgeria internacional. Però a banda d’això, quins són els principals avantatges de fer servir una empresa de missatgeria internacional?

  • Lliurament ràpid i més fiabilitat: la bellesa de les empreses de missatgeria internacional és que treballen amb una àmplia xarxa de flotes de transport, tant vehicles terrestres (com camions), opcions de transport marítim i aeri. Això significa que podeu gaudir del lliurament porta a porta del seu paquet molt més ràpid. Els serveis express poden variar des d’un parell d’hores fins a 24-48 hores com a màxim. Les opcions d’enviament més regulars poden trigar només un parell de dies. Això és molt més fiable que fer servir un servei postal, que generalment és lent i poc fiable.
  • Servei més assequible: a causa dels desenvolupaments en el transport i la velocitat dels serveis de missatgeria, així com l’alta demanda, ara també és possible gaudir d’enviaments internacionals barats amb el proveïdor de serveis de missatgeria internacional. Això fa possible enviar diversos articles a diferents ubicacions simultàniament. També us dóna la possibilitat de gaudir de tarifes negociades i competitives.
  • Personalització dels serveis: els serveis de missatgeria internacional impliquen en realitat una funció i una gamma de serveis molt més àmplies. Això és perquè pot aprofitar qualsevol cosa, des de la recollida a la porta, l’embalatge, l’enviament i el lliurament sense cap de les molèsties que implica completar la paperassa vostè mateix. Simplement pot proporcionar els seus requisits i proporcionar l’adreça per al lliurament final. L’empresa de missatgeria internacional s’encarregarà de la resta.
  • Seguiment i localització: a més de l’anterior, una empresa de missatgeria internacional farà que la planificació del proper enviament sigui molt més fàcil. Això és perquè amb els avenços tecnològics i les aplicacions disponibles, pot rastrejar ràpidament i còmodament el seu paquet en temps real. Com a resultat, podreu planificar amb anticipació, estalviar temps i reduir estrès innecessari.
  • Trieu entre una varietat de formes i mides: afortunadament, amb una empresa de missatgeria internacional, també podeu seleccionar i enviar a través d’una àmplia varietat de formes i mides. No es tracta només de mides de caixa estàndard. També són articles de forma irregular que no són gaire comuns. Què passa amb els articles fràgils o valuosos? Aquests també es poden enviar sense problemes. La seva companyia de missatgeria l’ajudarà a embalar de la manera correcta i fins i tot pot ajudar amb les seves necessitats d’assegurança, si és necessari. Tot això està destinat a donar-li més seguretat i tranquil·litat que el paquet arribarà segur i a temps.
  • Alts nivells de servei i suport al client: quan els clients compren en el seu negoci en línia, aquesta és una manera excel·lent que tinguin una meravellosa experiència d’unboxing. Com a resultat, obtindrà un major coneixement de la marca, millorarà la lleialtat del client i fins i tot arribarà a més clients. En assegurar-se que la seva empresa de missatgeria internacional d’elecció tingui un servei i suport al client, podrà retenir clients per al seu negoci i sempre estar al corrent dels seus enviaments perquè sempre hi haurà suport darrere vostre.

Trieu la millor opció per a enviaments internacionals des d’Espanya

Quan es tracta d’enviaments internacionals, no seria un eufemisme afirmar que s’estan convertint en una part essencial de fer negocis avui dia. Les empreses de missatgeria internacional com a DRG Solutions poden ajudar-lo amb qualsevol servei de missatgeria internacional des de Barcelona. Eliminem totes les molèsties del procés i les substituïm per un servei ràpid, convenient i assequible. Si teniu alguna pregunta sobre l’enviament des de Barcelona o des d’Espanya, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estem a només una trucada de distància i llestos per ajudar!