Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

About Textile Consulting & Logistics

En la indústria tèxtil i de la moda, això sovint significa assessorament i Servei de transport complet Si compra o ven a nivell internacional, també pot implicar una comprensió dels drets de duana, la documentació i altres requisits. També les necessitats d'obrir nous mercats en altres països.

Tant si necessita fer enviaments de diversos palets a nivell internacional, distribuir-los localment o qualsevol altra cosa, podem crear la solució ideal per a la logística tèxtil a Barcelona. Aquesta sempre serà una solució única per a vostè i les demandes del seu negoci.

Hi hauria la possibilitat que s'hagi d'enfrontar a desafiaments diferents que puguin anar sorgint, però treballant amb nosaltres obtindrà diferents maneres per a poder solucionar els seus dubtes i problemes.

Cada etapa de la seva logística de moda a Barcelona

    Seleccionant entre els serveis més adequats, enllaçant i coordinant el treball de cada empresa de consultoria i logística de moda a Barcelona en el teu lloc, ens assegurem que sempre tinguis la millor solució, sense importar el repte al qual t’enfrontis.

    Barcelona logística ofereix un servei complet de consultoria i logistica en la gestió de lliuraments en fires i en esdeveniments a nivell nacional i internacional.

    Tenint una gran experiència en aquest àmbit, assessorem, planifiquem i duem a terme tota l’operació des de principi fins al final i també posteriorment fem seguiment en el seu retorn.

Why Choose Us?

Segment en el qual estem especialitzats fa anys, tant en el tèxtil industrial per a confecció de tota mena de productes com en el món de la moda i la venda directa al destinatari final en qualsevol part del món.

Coneixem el producte, seguim les Fires i donem seguiment integral i assessorament en tot el necessari per a exportar o importar.

Les cadenes de subministrament que crearem no tenen fissures. S'integraran amb les estratègies per a la logística de la moda a Barcelona que ja utilitzen, i fins i tot podem analitzar-les i ajustar-les per a assegurar-nos que tenen les solucions més eficaces.

Col·laborem amb totes les empreses que gestionen la logística tèxtil a Barcelona en el seu nom i innovarem per a crear la solució ideal per a vostè.

DRG Solutions

Tant si està planejant començar a vendre a un mercat emergent com si simplement necessita complir amb els requisits de l'alta exigència per la indústria minorista, som aquí per a assegurar-nos que la seva logística s'implementi sense problemes i sense estrès.

Creem solucions logístiques nacionals i internacionals, cadenes de subministrament innovadores per a superar tot tipus de problemes i abordar directament les qüestions de logística perquè no hagis de fer-ho. Pots confiar en nosaltres per a la logística de la moda a Barcelona, que inclou:

Transport
Distribució
Emmagatzematge
Embalatge

Contacti amb nosaltres i parlem de com podríem gestionar actualment la seva logística tèxtil i de moda a Barcelona.

Podem calcular els costos d'enviament basats en variants com el pes i la destinació i proporcionar pressupostos i estimacions de costos per a tota la logística que necessiti a petició seva.

Posa’t en contacte