Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Logística i consultoria de mitjans locals i internacionals a Barcelona

Ja sigui que operi localment a Catalunya o Espanya o internacionalment, ens assegurem que la seva cadena de subministrament sigui el més eficient i rendible possible.

Per a això, confiem en la nostra profunda comprensió dels drets de duana i els impostos, la qual cosa significa que comerciar dins o fora de la UE és un procés simple, independentment del que es necessiti enviar o del que sigui.

Pot vendre llibres o dissenyar revistes. Pot ser un proveïdor de recursos o tecnologia clau per a la indústria de la impressió. Sigui com sigui el tipus de mitjans o la logística d'impressió que necessiti a Barcelona, li tenim cobert.

About Our Media Logistics in Barcelona

    Necessita controlar palets individuals? Seria millor per als seus enviaments una solució multimodal del transport de mercaderies, que incorpori el transport terrestre, aeri i marítim? Té necessitats específiques d’emmagatzematge per als seus productes?

    Amb nosaltres, la seva logística de mitjans a Barcelona inclourà les millors solucions per a cada desafiament individual que vostè pugui estar enfrontant, i els seus requeriments específics per a la manera en què vostè vol que les coses es realitzin.

    La forma en què superem els reptes que implica la logística dels mitjans impresos a Barcelona i més enllà garanteix que les operacions amb els mercats emergents i un entorn comercial en constant canvi són fàcils.

Why Choose Us?

Proporcionem un servei lliure d'estrès que és altament flexible. Un que assegura que la seva cadena de subministrament li dóna els millors beneficis. Així com rapidesa, fiabilitat i flexibilitat.

Pot operar en qualsevol part de la indústria editorial o dels mitjans digitals de comunicació. Pot crear mitjans d'impressió. La publicació funciona. Pot vendre grans volums de llibres de segona mà o ser un proveïdor de les eines i materials crítics sense els quals la indústria no podria operar.

Sigui el que sigui que faci, li facilitem l'organització de la logística de la publicació de productes i mitjans de tota mena.

How Do We Provide a Stress-free Service?

Ho fem sense ser una sola empresa de consultoria i logística a Barcelona. Una sola empresa no podrà oferir la solució perfecta per a les seves necessitats de distribució, així com per als seus requisits d'emmagatzematge, ni la forma en què les seves necessitats i les del mercat podrien canviar en el futur.

Però sí que podem. Reunim els millors serveis i opcions de suport oferts per proveïdors locals i internacionals. El resultat és una solució de logística de mitjans digitals de comunicació i publicacions que s'adapta acuradament als requisits únics de la seva empresa.

Transportation
Distribution
Warehousing
Packing

Discuteixi els problemes que necessita superar pel que fa a la seva editorial i logística de mitjans a Barcelona ara.

Pot obtenir més informació i consells sobre com crearem la solució ideal per a les seves necessitats en qualsevol moment.

Posa’t en contacte