Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

Logistica i consultoria en el sector biològic a Barcelona per a una indústria canviant

El sector de la salut, farmacèutic i metge és ampli i sempre està canviant. Pot centrar-se en la part entrant o sortint. Pot treballar com a part de la fase clínica o en l'àrea terapèutica.

És comú a totes aquestes diferents àrees la necessitat d'obtenir la major qualitat de lliurament segur -sovint transport sensible al temps o controlat a la temperatura-,així com de trànsit ràpid i una manera de gestionar i mitigar els costos dins de la cadena de subministrament farmacèutica.

Quan es tracta de coses com la logística de mostres farmacèutiques o biològiques a Barcelona, també tindrà sovint importants regulacions que han de ser complertes. Aquesta és només una cosa més en la qual podem ajudar-lo assegurant que els transportistes i prestadors que vostè utilitza compleixen completament amb totes les lleis pertinents.

Logistica y consultoría en el sector biológico Barcelona

Biological Sector Logistics

Permeti'ns crear la combinació perfecta en el seu nom. Utilitzar-nos per a tota la seva logística farmacèutica a Barcelona garanteix que, siguin quals siguin els desafiaments que vostè i la seva organització enfrontin, tindrà la solució ideal feta a mida per a vostè. Reunim els millors serveis i el suport ofert per proveïdors locals, nacionals i internacionals per a crear la solució perfecta per al seu conjunt específic de desafiaments.

Depenent de l'enfocament de la seva empresa, vostè tindrà certs requisits. Podem ajudar-lo a crear la solució logística d'assistència sanitària ideal per a:

Articles especials d'alt valor
Biofármacs
Bovines
Medicament sense recepta mèdica (OTC o medicaments genèrics)
Mostres biològiques de tota mena

Why Choose Us?

La perfecta empresa de logística i consultoria farmacèutica de Barcelona per a la distribució no serà la mateixa que la de transport segur i amb control de temperatura. No serà el mateix que el dels productes de magatzematge. O ser la mateixa que la millor companyia per al lliurament d'especialitats d'alt valor o mostres biològiques.

Qualsevol tipus de logística del sector biològic que es necessiti a Barcelona, innovarem per a reunir la solució ideal. Gestionem tot el treball de negociació i enllaç. Administrem tots els diferents agents implicats en la cadena de subministrament i altament efectiva que creguem per a vostè. Això li permet concentrar-se en les parts de la seva empresa on vostè és l'expert.

A més, podem coordinar cada part de la seva cadena de subministrament. De les matèries primeres al laboratori al punt de venda. Quan vostè necessita una companyia de logística farmacèutica a Barcelona, ens assegurem que vostè està utilitzant tots els adequats.

Logística de Automoción Barcelona

Posi's en contacte amb nosaltres per a parlar sobre la configuració o execució de la seva logística farmacèutica i biològica a Barcelona.

Sempre estem encantats d'ajudar-los sobre els seus desafiaments i d'analitzar de com podem arribar a la solució.

Posa’t en contacte