Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona

About Import Service & Customs Clearance

Quan utilitza els nostres serveis d'exportació o importació a Barcelona, Espanya o en qualsevol regió de l'món, fem tot el necessari per seguir tots els processos duaners rellevants en el seu nom.

Això pot incloure el maneig de la documentació i les llicències necessàries. Complir amb els estàndards legals. Lleis locals. Incidència en les assegurances. Treballar al voltant dels horaris d'oficina específics de certes empreses i fins i tot les autoritats de certes jurisdiccions. Ens encarreguem de totes les molèsties, complexitats i de vegades contradiccions de l'procés de duana per a vostè. Deixant-li lliure per concentrar-se en les preocupacions més àmplies de la gestió del seu negoci.

Els serveis d'importació i exportació que organitzem cobreixen Barcelona, Catalunya, tot Espanya, així com a destinacions i punts de partida a tot el món.

Tant si necessita que el seu enviament encreuament les fronteres de la UE o les fronteres locals, nacionals o regionals, tenim l'experiència i els coneixements necessaris per a assegurar-nos que el seu enviament passi per la duana sense despeses o tribulacions addicionals innecessàries.

servicio de importación Barcelona

Servei d’Importació i Despatx de Duanes

No importa en quina indústria es trobi, sempre que necessiti organitzar la importació i exportació a Barcelona oa qualsevol part de món, estem aquí per fer-ho simple.

Despatx de duanesa Barcelona, Espanya i arreu del món

Pots confiar en nosaltres perquè el despatx de duanes sigui agradable i senzill. No importa a quina regió, país o jurisdicció necessitis enviar la teva mercaderia, desde o entre. Tant se val si es tracta d'una única tramesa important o de la gestió contínua de tots els teus processos d'importació i exportació.

Oferim un procés complet de despatx de duanes, incloent tota la paperassa i la documentació necessaria. També ens assegurem que sempre compleixis plenament les lleis i reglaments locals, regionals i supranacionals que afecten l'inici i al final de la teva enviament.

servicio de exportación Barcelona

És possible que necessitis que el teu últim enviament d'alt valor passi la duana quan arribi a Barcelona. Podries enviar regularment mercaderies o materials a través de les fronteres nacionals. El que sigui que necessitis enviar o rebre, podem monitoritzar tot el procés. Ens assegurem que el despatx de duanes es dugui a terme sense problemes i de forma senzilla, sense que hagis de moure un dit.

Si necessites enviar articles o materials inusuals, sempre podem consultar-te sobre el que és possible i enllaçar amb les autoritats i altres actors perquè no hagis de fer-ho.

Som aquí per parlar de les teves necessitats i oferir-te el suport que necessitis avui

Parli amb nosaltres sobre la importació i exportació de cosmètics a Barcelona, Catalunya, Espanya o en tot el món en qualsevol moment.