Montnegre 18-24, 08029 Barcelona
Sugranyes 4, local 1, 08029 Barcelona
Azcona 58, 28028 Madrid

Confii en nosaltres per organitzar el millor enviament o enviaments per a vostè sense importar els seus requisits individuals. Prioritzem el pressupost, el marc de temps i altres opcions com el trànsit exprés o la protecció especial de l'assegurança.

Gràcies a les nostres relacions amb tots els diferents transportistes que podeu utilitzar per enviar un paquet a Suïssa des d'Espanya, sempre podem assegurar el trànsit més eficient per a les vostres mercaderies. Ja sigui que es tracti d'enviaments directes per paquets internacionals o una solució logística personalitzada feta només per a vostè.

Envieu un paquet a Suïssa utilitzant la solució més eficient

Les vostres opcions a l'hora d'escollir entre companyies de paqueteria internacionals no sempre són clares. Alguns poden permetre enviar un paquet a Suïssa a través de diferents nivells de servei. Alguns poden donar una bona relació qualitat-preu pel temps de trànsit marítim més lent. Alguns poden ser més ràpids, però més cars. Alguns poden oferir cobertura dassegurança. És possible que alguns no transportin el seu tipus de mercaderies.

La millor oferta per a vostè, especialment si voleu enviar un paquet a Suïssa a baix preu, és sovint combinar els serveis que ofereixen els diferents transportistes i missatgers. Per a tots, excepte per als enviaments més simples, això requereix feina. Però afortunadament, aquí és on també hi entrem nosaltres.

Envios Internacionales de China

    Ens assegurem que mai no pagui més del que necessita per a la seva logística. Per fer això, comparem les opcions disponibles i utilitzem el nostre poder de negociació superior per negociar amb les empreses en qüestió. Com que organitzem enviaments per a clients cada dia, les companyies navilieres amb què treballem, és a dir, totes elles, saben que representem un alt volum de trànsit. Això vol dir que sovint estan disposats a donar-nos la millor tarifa possible en la seva tramesa.

    Alhora, això vol dir que la ruta que organitzem per enviar un paquet a Suïssa per a vostè pot variar. Però el valor i l’eficiència que aconseguim per a vostè mai no ho fan.

Per què fer-nos servir per organitzar l'enviament a Suïssa?

Així és com fem que l'enviament a Suïssa sigui una part fluida i eficient del procés logístic:

  • Compti amb tarifes competitives: faci ús del nostre poder de negociació i permeti'ns negociar el millor preu per al seu enviament.
  • Confieu en la capacitat d'embalatge il·limitada: utilitzeu-nos per enviar o rebre qualsevol volum de paquets.
  • Aprofiteu una xarxa global: treballem en estreta col·laboració amb tots els missatgers locals i internacionals, inclosos UPS i FedEx.
  • Obtingueu una assegurança de risc completa: sabeu que els vostres paquets estan protegits mentre estan en trànsit.
  • Gaudiu d'un contacte personal útil: obtingueu un servei personalitzat tant si és per al nostre client més petit com per al nostre client de major volum.

Descobriu com enviar un paquet a Suïssa mentre compleix amb tots els seus requisits individuals avui mateix. Tot el que heu de fer és dir-nos què heu d'enviar i on heu d'enviar-lo, juntament amb qualsevol necessitat establerta que tingueu.

paqueteria internacional barcelona

A canvi, fem que l'enviament a Suïssa sigui simple. Els nostres experts en logística es posaran fil a l'agulla negociant amb totes les companyies navilieres amb les que treballem de forma regulatòria. Com que això és tot, sabrà que els seus paquets aviat estaran en camí. Utilitzant la millor combinació de serveis. I proporcionant-li el millor valor possible.